#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane olma sansini kacirdin be reis.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Saginda kazma, solunda sirf kosan Telles olursa normal bu sergiledigi oyun. Sut cekecek alan da bulamadi.

Topu aldığında pas atacak adam yok anasını satiyim.
Umut'a verse o top kayıp zaten. Bir tek Burak var ileride onu da tutuyorlar zaten.
Hareketli kanat oyuncuları lazımken korkak hocamız bitirdi takımı.

Bu adamın etrafına ne güzel kurmuşsun sistemi ne alemi vardı içine ettin kadronun

Napacakti topu alıp on kişiyi geçip otuz metreden mi çakacakti

Net olarak mactan önce yazdigim, markajdan kurtulmasi imkansiz, cünkü her verdigi top rakibe gidecek. Aynisi gerceklesti. Sneijder'i bugün etkisiz hale getiren varsa, o da Hamza'dir.

Bu akşam kestane olan Sneijder değil Hamza hocadır net! Biraz akıllı bir adamsan bu adama göre sistemi ve oyun planını belirlersin. Sen gittin bu adamın yanına iki tane pas al ver yapamayacak kazmayı koydun. İşte o kadroyu gördüğüm an olacakları anladım zaten :red: Bir de üstüne korkak bir defansif anlayış ile sahaya çıkınca Sneijder gibi adamdan böyle bir deplasmanda verim alman mümkün değil zaten... Hamza Hamzaoğlu hoca olarak bugün bitmiştir benim için...

Sneijder sende kusura bakmaki o fenerli hoca seni-buragi-yasini ayirdi diye

Sneijder'i etkisiz hale getiren Hamza Hoca'dir.. Sagina soluna iki tane adam koyamadi, Umut'la falan paslassa nolur ki? Top durava carpar gibi yine kendine geldi, yine basa döndük..

Adam napsın tek başına bu berbat takımlarla? Adama şut pozisyonu bile hazırlayamadılar 90 dk.

Muhteşem bi kanat oyuncusu vardı sağında 9 numaralı hafif kelimsi bişey. Maç boyunca bindirdi

bişey yapamazdı,kadro yanlıştı çünkü.

Maçtan önce ben dahil bir çok kişi Sneijder bu kadroyla bişey yapamaz diye yazdı.Yenilmeye çıktık resmen bravo HH.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt