#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel olarak mükemmel sezon geçirdigini söyleyemeyiz ama büyük maçlarda (#FBJK) attigi goller iyi son maçlardaki yakaladigi formla sampiyonlugu kazandiran en önemli 3 futbolcudan birisidir. Takimin ve Ligin en iyi oyuncusu olarak onun yerine alternatif bulmamiz çok zor eger satmis olsaydik. Kaliteli, disiplinli ve Kulübü yabanci olarak seven bir futbolcu bulmak daha zor bile.

CFy7Dk7VEAAl1YA.jpg

Bu adamın önünde umut,burak kanatta yasin,emre çolak gibi adamlarla kaleye gitmekte zorlanan bir takımda hemen hemen hepsi çok kritik 10 lig golü attı bu adam.Bu adamın önüne allah aşkına düzgün bir forvet koyun.

Abi yanlış anlamasın ama Sneijder nasıl eleştirilir yahu?

Hagi'nin ilk 2 senesindeki seviyenin altında değil adam. Hayırlayanlar bilir. UEFA kupası 4. yılda geldi. Sneijder mükemmel katkı veriyor.

Ben haginin tek basina fb maci aldigini hatirlamiyorum. Bence "katki" olarak hagi seviyesinde. Tabi etrafindaki takimlar cok farkli onu da degerlendirmek lazim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben haginin tek basina fb maci aldigini hatirlamiyorum. Bence "katki" olarak hagi seviyesinde. Tabi etrafindaki takimlar cok farkli onu da degerlendirmek lazim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hagi avrupa maçlarıad çok başaılıydı ama derbilerde özelliklefb maçlarında çok silik bir görüntü çiziyordu , belki fazla golü olmamasından böyle bir izlenmim bırakmış olabilir.

Aslinda Sneijdere çok agir hakaret ediyoruz.

Zamaninda Etoo ve Milito'yla oynayan adam simdi her hafta Burak, Umud gibilerle oynamak zorunda kaliyor.

Dursun baskan çaresine bakmasi lazim.

Etoo tamam da Milito soru işareti.Burak Milito'dan daha iyi olabilir.Adam o sene CL'de iyi oynamıştı ama Burak'ta 2 sene önce Ronaldo ile kapışıyordu :D

Ben Haginin bu kadar büyük maç kazandırdığını görmedim ligde oynadıgı müddetçe.Böyle oynamaya devam ederse gözümde Hagiden daha büyük olacak.Efsane bir adam Sneijder.Şuan manuda city gibi takımlarda direk 11 inde oynayacak kalitede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt