#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan manuda city gibi takımlarda direk 11 inde oynayacak kalitede.

man u> herrera fellaini mata
city> toure fernandinho silva

sneijder bunlarin sulalesine nal toplatir imho ,gerek inter gerek bizdeki performansi ilen. bireysel pas/sut yetenekleri bazinda zaten sneijder'in yanina gelebilir mi herhangi biri?

that being said; chelsea'de son sezonundaki mata'yi sneijder ilen kiyaslayabilirm bir olcude.

sneijder bunlarin sulalesine nal toplatir imho ,gerek inter gerek bizdeki performansi ilen. bireysel pas/sut yetenekleri bazinda zaten sneijder'in yanina gelebilir mi herhangi biri?

that being said; chelsea'de son sezonundaki mata'yi sneijder ilen kiyaslayabilirm bir olcude.

Aynen.Zaten şuan Sneijder tipinde oyuncu dünyada çok yok.İyi zamanında Mata Olabilir.Şuan onu Wesleyle kıyaslamam.Mesut ve Silva var.Sneijder ikisindende iyi.Şunu rahatlıkla söyleyebilirim.Şuan dünyanın en iyi amc si Sneijder.

CF0Axt8WMAAjgqz.jpg:large

Galatasaray'da EFSANELER bitmez

Son düzenleme:
Hagi ile hiçbir zaman karşılaştırmadım, karşılaştırmam da. İkisi de ayrı ayrı Galatasaray efsaneleri arasındadır şimdiden benim gözümde. Ancak Sneijder'in 2,5 sezondur bizimle olup daha bu sene Hagi'nin bize geldiği yaşa girdiğini düşününce aptal aptal gülümsüyorum, istemsiz. Umarım Sneijder de futbolu sarı kırmızı formayla bırakır. Daha başaracak çok şey var.

Şu fellaini kadar overrated bir adam görmedim

Galatasaray,Wesley Sneijder'in gol attığı 19. lig maçını da kazandı.19/19.İnanılmaz bir istatistik 2.5 yıl gibi uzun bir sürede.

Öncelikle kazma yerlilere yalakalık yapıp bu adama laf edenlere bir çarparım bir de yer çarpar üstüne bir de Allah çarpar! Azıcık adam olun ulan!

Wesley'in şakağındaki damarın kabarmasından gol atacağını anlamıştım zaten. Bu adam nimettir, Hagi'yi izleyemeyenlere Allah'ın bir lütfudur. Ünal Aysal'ın yaptığı en önemli ve en güzel transferdir.

Bir lafım da "sneijder dünya kupasından sonra oynamaz yeeeaaaa yatacak bak görürsün kadroya girmek için oynuyooo" diyen dingillere gelsin. Noldu lan? Gördünüz mü adamdaki karakteri? Şu an takımdaki hangi yerli Wesley'den daha hırslı, daha aşık bu formaya?

Wesley'den önce >>>> happy birds
Wesley'den sonra>>>> Angry birds

Aslansın Sneijder her zaman en kritik anda kurtardın takımın lideri oldun şampiyonluğun en önemli 2 yıldızından biri.Çok büyük topçusun,efsanesin Wesley

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt