Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Gittiğine dair haberler yapılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wesley herzaman attigi goller ile on plana cikmistir (oynadigi tum takimlarda), verdigi assistler attigi gollerin golgesindedir her zaman. Oyle Mesut gibi habire assist icin calisan degil daha cok golu dusunen bir 10 numaradir.
Senin dediğin parçalı forma da yanlış çıktı bu arada görünce söyleyeyim dedim.Weslicim deplasmanda 16 maç 1 golün var sadece. Asistinde yok bildiğim kadarıyla. Önümüzdeki sene senden bu konuyu enine boyuna yatırıp düzeltmeni bekliyoruz. Tabi kalırsan !
Tüylerim diken diken oluyor yorum yaptıkça sneijderin üstüne topçu yok benim gözümdeWesley Sneijder: Birçok takımda oynadım. Buradaki atmosferi, arkadaşlığı hiçbir takımda görmedim.
Wesley Sneijder: İlk geldiğimde "Kulübün tarihine adımı yazdırmak istiyorum" demiştim. Benim hedefim bu. Asla Fenerbahçe'ye gitmem.
Sneijder: “Hocalık olur, başka bir şey olur, kesinlikle Galatasaray camiasında görev almak istiyorum.En büyük hedefim teknik direktör olmak"
Sneijder:Yeni başkanımızın CL şampiyonluğu hedefi varmış. Kesinlikle onunla beraberim. Daha önce kazandım; burada da kazanmak rüya gibi olur.
Tüylerim diken diken oluyor yorum yaptıkça sneijderin üstüne topçu yok benim gözümde