#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dahasozlesmeyenilenmedimi.com

Weslicim deplasmanda 16 maç 1 golün var sadece. Asistinde yok bildiğim kadarıyla. Önümüzdeki sene senden bu konuyu enine boyuna yatırıp düzeltmeni bekliyoruz. Tabi kalırsan !

Wesley herzaman attigi goller ile on plana cikmistir (oynadigi tum takimlarda), verdigi assistler attigi gollerin golgesindedir her zaman. Oyle Mesut gibi habire assist icin calisan degil daha cok golu dusunen bir 10 numaradir.

Wesley herzaman attigi goller ile on plana cikmistir (oynadigi tum takimlarda), verdigi assistler attigi gollerin golgesindedir her zaman. Oyle Mesut gibi habire assist icin calisan degil daha cok golu dusunen bir 10 numaradir.

zaten Kasimpasa macini bi düsünün. Adam 3 tane klas pas verdi. 2x umut 1x olcan sivadilar. 3assisti heba oldu

Foto yu goren var mi sildi mesaji muzzi

56c87e764346182b92a64286af54b69f.jpg

Bu adamın aslında en önemli özelliklerinden biri çok iyi pasör olması. Ama forvetlerimiz futbolun temel özelliklerinden o kadar uzak ki Sneijder'in pasları maalesef ziyan oluyo.

Wesley Sneijder: Birçok takımda oynadım. Buradaki atmosferi, arkadaşlığı hiçbir takımda görmedim.
Wesley Sneijder: İlk geldiğimde "Kulübün tarihine adımı yazdırmak istiyorum" demiştim. Benim hedefim bu. Asla Fenerbahçe'ye gitmem.
Sneijder: “Hocalık olur, başka bir şey olur, kesinlikle Galatasaray camiasında görev almak istiyorum.En büyük hedefim teknik direktör olmak"
Sneijder:Yeni başkanımızın CL şampiyonluğu hedefi varmış. Kesinlikle onunla beraberim. Daha önce kazandım; burada da kazanmak rüya gibi olur.

Muhabir: "En güzel golün?"
Sneijder: “Birincisi Fenerbahçe’ye attığım gol. İkincisi de Fenerbahçe’ye attığım gol.”

Wesley Sneijder: Birçok takımda oynadım. Buradaki atmosferi, arkadaşlığı hiçbir takımda görmedim.
Wesley Sneijder: İlk geldiğimde "Kulübün tarihine adımı yazdırmak istiyorum" demiştim. Benim hedefim bu. Asla Fenerbahçe'ye gitmem.
Sneijder: “Hocalık olur, başka bir şey olur, kesinlikle Galatasaray camiasında görev almak istiyorum.En büyük hedefim teknik direktör olmak"
Sneijder:Yeni başkanımızın CL şampiyonluğu hedefi varmış. Kesinlikle onunla beraberim. Daha önce kazandım; burada da kazanmak rüya gibi olur.
Tüylerim diken diken oluyor yorum yaptıkça sneijderin üstüne topçu yok benim gözümde

Bir yere gitmek istemiyor. Top yönetimde. Çakın kontratı biz de rahatlayalim adam da rahatlasin

Şu Türkiye Kupasını da alıver tatile girmeden be Wesley. Biliyoruz da seni de bu sezon epey yorduk ama cansın koca reyiiiizzzzz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt