#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla ne yalan söyliyim o şutun gol olcağını vurmadan anladım hiç affetmiyor reis

11800120_998529046872457_5300917651137749210_n.jpg

11800586_998505583541470_3627228852915744991_n.jpg

Adam yine attı ama bir an evvel fit duruma gelsin bir daha da öyle çuval gibi formalar giymesin.

Eski sneijder değildi attığı goldeki şutu bile iyi değildi ama ona güvenim tam yibe formunu yakalar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En geç onuncu haftadan sonra Top Fit olur...mecbur 2016 avrupa şampiyonası için...

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

valla ne diyeyim seni unutanlar utansin, bir takimda wesley varsa o takimda umut var demektir

Sezon sonu bedelsiz olarak ayrılacak. Yönetim sözleşme uzatmak istemiyor.

Sneijder ile hala sözleşme uzatmamak ve işi yokuşa sürmek kulübe ihanettir.

Bir yandan git kurtul Sneijder diyorum içimden, bu kadar çapsız kişilerle aynı çatı altında yaşamak ve ekip olmak zordur.

Bu adamın kıymetini bilmezseniz tokat manyağı yaparım lan sizi! Sonunda hapis de olsa sırf bunun için sizi bulur tokat manyağı yaparım Hamza-Dursun dingilleri!!

Evlatlarımızın tırnağı olamayacak vasat topçu.Çok para alıyor bir de uzatılmaması iyi olur.Sabri'ye Burak'a Umut'a Selçuk'a zam yapmak lazım o parayla.

Lig baslamadan adamin sozlesmesini uzatin adami hasta etmeyin!

SNEIJDER SON HALİ.
aldığı kilolar göze çarpmasın diye bol forma tercih ediyor. umarım kısa zamanda fit haline döner.

Lassa Yılın En Sağlam 10 Numarası :hat:

Edit : Sneijder törene gelemediği için ödülünü Hamza H. aldı.

CLwYn9BUMAEneEp.jpg

Son düzenleme:
36'sına kadar oynar lan bu adam.Valla ben şahsen transfer istemiyorum lanet olsun valla bak.Sevdiklerimizi bari elimizde tutalım. Hagi'ye doyamadık bu adamı yedirmeyiz arkadaş.''GALATASARAY'IN YENİ SNEİJDER'İ'' adlı transfer haberlerini bi 4-5 sene daha görmeyelim lan bari bu iyiliği yapın bize.

Yazin 10 kilo almissin gelmissin sahada da yok gibisin.Sonra oyundan cikinca tip tip hareketler seni deli gibi seven ben ayar oldum bugun hem de cok o TD Koltuguna saygi gostereceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt