#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzayı yemen dileğiyle.Yaptığın hareket benim de içimden geçen bir hareketti.Hamza Hoca kendini teknik direktör sandığı için alınmış olabilir.Sıkıntı yok.

Çıkın hava alın ruh hastaları her seyi büyütüyorsunuz.Yarın ne Sneijder ne Hoca olayi hatırlamaz bile.Yalnız Sneijder baya kilolu cl ye kadar toparlanması lazım.

Yorumcular iyi oynamadı dediler. Ancak ben bir değişikliği çok beğendim. Oda defansif çabası. Geç geldi, zaten salmış tatilde. Formsuz olması normal. 1-2 hafta içinde düzelir. Çıkmasıda normal. Oyundan tamamen düşmüştü. Takımda düşmüştü. Hem oyunu garantiye almak için, hem zorlayıp sakatlanmasını önlemek için hoca en doğrusunu yaptı.

Çık hava al ruh hastası.Her şeyi büyütüyorsun.Yarın Sneijder'in ne kilosu kalır ne bir şeyi.

Kimse korkmasın yine Fit hale gelecek ve gelmek zorundada zaten...Fransadaki turnuva için yırtacak kendini aynı 2013-14 sezonundaki gibi...Podolskide aynısı Löw anca bu sezon 35-40 maç arası oynarsa Milli takıma yine çağrırım diyordu...yani ben fazla endişelenmiyorum...

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

kilosu falan sorun değil de benim aklımda hep sözleşmesi var bunu kafaya takarsa agresif olur sahada rahat oynayamaz !!

Sneijder bu dönemlerde formda olmuyor zaten 2-3 haftaya kendine gelir ;) Ama geçen sezon biterken de çok formsuzdu. Hazırlık maçlarında da sağolsun Hamza extra izin verdi iyice yattılar futbolcular, sadece 1 hazırlık maçı oynayıp çıktı oyuncuların bir çoğu bu maça unutmamak laızm.

gerilme be adam hemen. Bu haftalarda olur böyle sıkıntılar, sen forma girince kimse tutamaz seni biliyoruz.

Abi siz bu adamın kilosunu nerde gördünüz ? Benim gözlerde mi bi sıkıntı var gayet fit duruyor adam. Varsa 1 veya 2 kilo fazlası vardır ki oda kolay belli olacak bişey değil

tumblr_nsttmssb1l1uvl0iao1_1280.png

[VINE]edaBampArKU[/VINE]

:H:H:H:H:H:H:H:H:H:H:H:H:H:H:H:H:H:H:H:H

Ulan komisyoncu evlat seviciler. Sneijder'in yeni sözleşmesi nerede??? Evladınız Sabri'ye bok gibi top oynadığı halde %100 zamı basdınız 5 dakikada. Asıl zamı hak eden adamdan indirim istiyorsunuz. Hain herifler. Bir tane gazeteci de çıkıp sormuyor, heralde basın toplantısından önce uyarıyorlar. Her bok beklenir sizden Hamza ve Dursun. Zerre güvenmiyorum ikinize

biat edin

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

hadi transfer yapamıyoruz. sözlesmede mi yenileyemiyoruz ??

sneijder'in sözlesmesi coktan yenilenmeliydi, adam kaprisli kardesim, yenilemedigin sürece ii performans bekleme, zaten 1 ay daha yenilenmesse ocak'ta baska takıma imzayı atar gider.

elde bir muslera birde sneijder var, bu adamlara ii bakacaksın, extra motive edeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt