Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijder silmiş bizi. muslera'nın kafası dağınık.
sneijder'i belliki hamza istemiyor, kafasında 4-4-2 var. hani adama işkence cektirmeye gerek yok, uzatmayacaksak gitsin avrupa'da devam etsin.
Kim kimi istemiyor? Kim nereye gidiyor? Sneijder'i bu takımdan göndermeye ne Hamza'nın ne Dursun'un gücü yeter! Yok öyle bir dünya. LİNÇ ederiz LİNÇ!
hic bi bk edemeyiz. adam zaten takımın icine etti, ses cıkarabiliyormuyuz ??
Ovverated bir oyuncu..sivas macinda berbat oynadi ama burda elestiren yok aynisi baskasi olsa yerden yere vurulurdu..Olcandan farksizdi sivas macinda
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben karşılaştrmadm bizi sirtlayan oyuncudur kendisi ama bazi maclarda cok etkisiz kayboluyor bazi maclarda da forma oldugu zaman kendi sonuca gidiyor fb maci gibi..ama bu adama ayak uyduramiyoruz maalesef ne yasin ne burakla olmaz belki Podolski ama yanina 2 kaliteli adam da lazm tek basina oldugu icin bazen cok durgun oluyor olcan moduna giriyor sivas macida oyle forvetsiz oynadik adam oyle kalakaldi oynayamadikredisi olan bir oyuncu diye duzeltebiliri sanirim. sneijder fb macinda volkani bi saga bi sola yatirirken olcan napiyordu? adami, attigi paslari hayalinde bile atamayacak adamlarla karsilastirmayin ayiptir.
Ben karşılaştrmadm bizi sirtlayan oyuncudur kendisi ama bazi maclarda cok etkisiz kayboluyor bazi maclarda da forma oldugu zaman kendi sonuca gidiyor fb maci gibi..ama bu adama ayak uyduramiyoruz maalesef ne yasin ne burakla olmaz belki Podolski ama yanina 2 kaliteli adam da lazm tek basina oldugu icin bazen cok durgun oluyor olcan moduna giriyor sivas macida oyle forvetsiz oynadik adam oyle kalakaldi oynayamadi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladim ama yukarida overrated demissin onun icin biraz sert bir uslup kullandimtakmda sneijder kadar iyi oyun gorusune sahip oyuncu yok her atakta butun toplar sneijder`de toplanmali ve ataklari o yonlendirmeli ama takim icinde selcuk`un sneijder`den daha buyuk saygi gordugunu dusunuyorum bu sartlarda bu adamin istedigini yapmasi zor. kadroya ve teknik heyete ragmen elinden geleni yapiyor. bu yuzden benim icin cok buyuk bir dusus yasamadikce elestirilemeyecek iki oyuncudan biri.
takimin durgun olmasi senin de soyledigin gibi sneijder`den degil cevresindeki adamlardan kaynaklaniyor. sneijder`in ayaginda tp tuttugunu goremezsin surekli paslasmaya calisir ama sag kanata pasi attigi zaman sabrinin futbol disi, anlamsiz ve agir hareketleriyle atak bitiyor. bu sorunlar cozulmedikce ve takimca seri paslasma aliskanligi kazanilmadikca sneijder`den yuzde 100 performans beklemek zor.
Kesinlikle haklısın ama forumda gerçekten bir torpil geçiliyor hani Sneijdere geçilmiyor değil kötü oynasa da seviliyor daha önce Lincoln 'e böyleydi forumTakımda kanatlarda ve forvette top tutan ikili oynayan biri olmadığı sürece bu adam sadece forma olduğu zaman iş yapar yoksa debelenir durur.