#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Poli sag wes sol oynuyor ıkısınde verımı dusuyor

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya adam 90 dakika solda oynadı içim acıdı ona rağmen çok iyiydi golden öncede iyiydi bakmayın 2 şık gol attı geçen hafta eleştirdim çok kötüydü bu maçta tekrar kalitesini konuşturdu...

kardesim neyin derdindesiniz ? ben Galatsaray'ın derdindeyim.

sneijder bu aksam normal olanı yaptı. atacak tabi, neticede takımın en fazla kazanan adamı ve en büyük yıldızı. sneijder bu golleri icin var.

yarın trabzon deplasmanında yokları oynarsa bende @Can büyük ne oldu falan mı diyeyim ?

işin tadını iyice kacırıyorsunuz.

kim olursa olsun formanın değerini bilen ve adam gibi futbolunu oynayan her topcuya saygı duyayım, eli s.. bos bos gezenide elestiririm. durum bu.

sezon basından beri tek dileğim sneijder'in üst düzey performans sergilemesi. aksi halde bu kadronun sampiyon olma ihtimali yok.

sneijder 4 macın 3'ünde ii oynamak zorunda yani..

Benim derdim falan yok. Gecen ve simdiye dek yazdiklarindan dolayi sorayim dedim sadece.

Bence cok yanlis bir düsünce icindesin. Bir adam tek basina tüm takimi sirtlayamaz, yani gecen sene yasadigimiz sey bir istisna bu her zaman olamaz Muslera ve Sneijder ile.

Demek istedigim senin beklentin cok yanlis. Bir futbolcudan her mac her mac fark yaratmasini beklemek haksizlik. Futbol bir takim oyunu, eger takimin kötü oynuyorsa ki biz hemen hemen her mac kötü oynuyoruz o zaman sen hep Sneijder cik bizi kurtar diye bekleyemezsin. Hem Sneijdere karsi haksizlik olur cünkü beklentilerini yükseltiyorsun ve bunlara ulasamayinca ona karsi negatif düsünceler besliyorsun hem de diger oyunculara kötülük yapiyorsun cünkü onlar da "Sneijder cikar kurtarir bizi, Muslera cikar kurtarir bizi" diye düsündüjleri icin.

kim olursa olsun formanın değerini bilen ve adam gibi futbolunu oynayan her topcuya saygı duyayım, eli s.. bos bos gezenide elestiririm. durum bu.

Kötü oynadigi falan oluyor Sneijdeirn tamam dogrudur ama bu adam hic savasmiyor, mücadele etmiyor diyemez kimse, adam takimin en hirsli futbolcularindan biri. Bence takimda formanin degerini bilen nadir adamlardan biri. Bu yüzden de seviliyor ve senin dedigin gibi saygi duyuluyor.

Aklima gelmisken yazayim, cok yanlis bir futbol anlayisi var bizim Hamzada, bunun da cok büyük etkisi var bu adamin üstünde.

Ayrica benim seninle hic bir sorunum falan yok Fatih onu da belirteyim, sakin yanlis falan anlama.

Son düzenleme:
Adamı sol kanatta oynatmasına rağmen 2 gol attı. Asıl mevkisinde oynasa neler neler yapacak.

Benim derdim falan yok. Gecen ve simdiye dek yazdiklarindan dolayi sorayim dedim sadece.

Bence cok yanlis bir düsünce icindesin. Bir adam tek basina tüm takimi sirtlayamaz, yani gecen sene yasadigimiz sey bir istisna bu her zaman olamaz Muslera ve Sneijder ile.

Demek istedigim senin beklentin cok yanlis. Bir futbolcudan her mac her mac fark yaratmasini beklemek haksizlik. Futbol bir takim oyunu, eger takimin kötü oynuyorsa ki biz hemen hemen her mac kötü oynuyoruz o zaman sen hep Sneijder cik bizi kurtar diye bekleyemezsin. Hem Sneijdere karsi haksizlik olur cünkü beklentilerini yükseltiyorsun ve bunlara ulasamayinca ona karsi negatif düsünceler besliyorsun hem de diger oyunculara kötülük yapiyorsun cünkü onlar da "Sneijder cikar kurtarir bizi, Muslera cikar kurtarir bizi" diye düsündüjleri icin.

Kötü oynadigi falan oluyor Sneijdeirn tamam dogrudur ama bu adam hic savasmiyor, mücadele etmiyor diyemez kimse, adam takimin en hirsli futbolcularindan biri. Bence takimda formanin degerini bilen nadir adamlardan biri. Bu yüzden de seviliyor ve senin dedigin gibi saygi duyuluyor.

Aklima gelmisken yazayim, cok yanlis bir futbol anlayisi var bizim Hamzada, bunun da cok büyük etkisi var bu adamin üstünde.

akıllı bir futbol ekibi gelir bizi yerli tayfasından kurtarır, nokta atıs yabancılar getirirse evet herseyi sneijder'den beklemem.

avrupa takımı gibi her topcu katkısını verir.

su anda sneijder'e muhtacız. sneijder+muslera gecen sezon nasıl sampiyon yaptı ise bu sezonda öyle yapar die umut ediyorum.

bu 2'liye poldi'de katılmalı, onun icin transfer edildi ama formu cok kötü, böle giderse gross'u aldık sanırım, kesiği yer.

akıllı bir futbol ekibi gelir bizi yerli tayfasından kurtarır, nokta atıs yabancılar getirirse evet herseyi sneijder'den beklemem.

su anda sneijder'e muhtacız. sneijder+muslera gecen sezon nasıl sampiyon yaptı ise bu sezonda öyle yapar die umut ediyorum.

bu 2'liye poldi'de katılmalı, onun icin transfer edildi ama formu cok kötü, böle giderse gross'u aldık sanırım, kesiği yer.

Umarim bir gün öyle olur, yillardir adam akilli futbol izlemiyoruz. Bu bizim görüdügümüze futbol demek icin bin sahit gerek. Nöbet de de yazmistim, Podolski bence daha uyum sorunu yasiyor gibi sanki. Adam Sneijdere benzer sekilde hirsli bir yapiya sahip ama daha istegini tamamen adim akilli birseye ceviremiyor.

Yani erken daha bence biraz zaman tanimaliyiz mutlaka. Ben sana söyliyeyim, Grosskreutz Podolskiyi falan kesemez.

Yani erken daha bence biraz zaman tanimaliyiz mutlaka. Ben sana söyliyeyim, Grosskreutz Podolskiyi falan kesemez.

Yahu Grosskreutz denen dummkopf Podolski'nin bacığını keser anca. Poldi'yi sağ açığa koyduğu için müthiş deha Hamza. Santrafor ya da sol forvette çok iş yapar bitiriciliği ile ama işte...

Yahu Grosskreutz denen dummkopf Podolski'nin bacığını keser anca. Poldi'yi sağ açığa koyduğu için müthiş deha Hamza. Santrafor ya da sol forvette çok iş yapar bitiriciliği ile ama işte...

Sirf Umut denen o rezil adami oynatabilmek icin kiliktan kiliga giriyor 2 mactir Hamza. Rezillik yahu, sokaktaki adam bile bunlarin nerede oynadigini ve nerede en fazla verim alacagini bilir ama bizim devsirme topculara bayilan Hamza manyak fantaziler pesinde.

Bir Almana desen biz Podolskiyi sagda oynatiyoruz diye, benimle dalgami geciyorsun lan diye güler sana. Aynisi Sneijder icin de gecerli.

Adamın ölüsü bile 2 tane klas gol attı. Normal bir oyuncu olsa nasıl 90 dakika sahada kalır dersin ama Sneijder her an işi bitirecek bir isim.

Neden? Sneijder ve Muslera enayi mi? Devamlı bu rezil takımı kurtarmak zorundalar mı? Yapılmayan transferlerin, yönetim yanlışlarının, takımdaki kazmaların s.çtığını niye hep bu adamlar temizlemek zorunda? Bu adamların hata yapma kötü oynama hakkı yok mu? Ben Sneijder'in yerinde olsam umut denen evlad-ı hamza'yı ilk 11'de gördüğüm anda o maçta top mop oynamam. Bu adamlar yine iyi niyetli, profesyonel adamlar...

Şu takımda hala daha umut, sabri, selçuk, burak vs... ilk 11 oynarken, umut kepazesi oynayacak diye ilerideki en önemli adamlarımızın saha içindeki pozisyonları değişirken ben şu Sneijder ve Muslera'ya tek kelime dahi edemem. Kötü oynasalarda edemem çünkü artık bu takımda neden kötü oynuyorsunuz diyemem. Hele ki geçen sene ki performansları ve bize normalde gerçek olamayacak bir şampiyonluk yaşattıkları için...

Önünde diz çökeceksin Wesleyinin,Hamzator ! Aslanım benim köşelere temizce bıraktı yine.

Aynı tarifeyi kebabçının milli takımınada uygularsa deymeyin keyfime..

Neden? Sneijder ve Muslera enayi mi? Devamlı bu rezil takımı kurtarmak zorundalar mı? Yapılmayan transferlerin, yönetim yanlışlarının, takımdaki kazmaların s.çtığını niye hep bu adamlar temizlemek zorunda? Bu adamların hata yapma kötü oynama hakkı yok mu? Ben Sneijder'in yerinde olsam umut denen evlad-ı hamza'yı ilk 11'de gördüğüm anda o maçta top mop oynamam. Bu adamlar yine iyi niyetli, profesyonel adamlar...

Şu takımda hala daha umut, sabri, selçuk, burak vs... ilk 11 oynarken, umut kepazesi oynayacak diye ilerideki en önemli adamlarımızın saha içindeki pozisyonları değişirken ben şu Sneijder ve Muslera'ya tek kelime dahi edemem. Kötü oynasalarda edemem çünkü artık bu takımda neden kötü oynuyorsunuz diyemem. Hele ki geçen sene ki performansları ve bize normalde gerçek olamayacak bir şampiyonluk yaşattıkları için...

yerli tayfası ii oynasada yetmiyor diyorum ama anlamak istemiyorsunuz.

sneijder ile muslera enayimi diyorsunuz.

neticede biz bir takımız, herkesinde belli bir kapasitesi var. herkes max. versin. bu durumda gene yıldız oyuncular vitrin yapacak.

hani düz bir adam max. verimdede oynasa oynadıgı futbolu görmessin ama yıldız öle degil.

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

tumblr_ntv3kjVlxL1thlh4ho1_1280.jpg

Pas veremiyor, şut çekemiyor, ezbere oynuyor, önündeki adama pas veremiyor kondisyonu eksik, çok kötü oynuyor

yazacaktım kendimi hazırlamıştım 2 gol attı :D

Umarım kendine getirir bu goller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt