#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye imzalasinlar? Yüksek maliyetli (!) tek oyuncumuz artik bu. Denge'yi yakalamak icin bunu da gönderdik mi tamamdir.

şimdiden , bize yaşattığın tüm duygular için teşekkürler wesley sneijder. bu taraftar son 10 yıldır senin gibisini özlemle bekledi. 3 sene bize çok güzel duygular yaşattın ama kulübün küçülme politikası seni bizden ayırdı. bir daha senin gibisi ne zaman gelir bakalım. bu seneyi sırf seni izlemek için takip edicem son yılınında keyfini alalım bari.

Hala neyi bekliyorsunuz sözleşme için. Sabri'ye zam yapıyorsunuz, Sneijder'den indirim bekliyorsunuz. Adam Sabri'yi örnek gösterip zam istese haklıdır ki istediğini de zannetmiyorum.

Güle güle Wesley, seni de alacaklar elimizden.

Almasalar bile bu rezil kadroyla bi halt yapamayacağımızdan at ağızlılar sana da sallamaya başlayacaklar, o kadar para alıyor ne iş yapıyor diye eleştirecekler, seni gözden düşürecekler, sonra da sessizce ayrılacaksın buradan.

Tekrar görüşmek üzere altın portakal

Gitmende kimin emeği varsa hepsini seveyim !

hoşçakal reis. 10 numaranın Hagi den beri hakkını veren ilk oyuncusun.
sen en güzel 5.tercihtin.

Noluyor lan? Kendinize gelin, hoşçakal diyeceğinize bu adam için savaşalım!!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Umarım gitceğin yerde mutlu olursun.Bu takımın başkanı ve tdsi senin gibi oyuncuyu haketmiyor

güle güle gerçek oz büyücüsü...

Fenere attığın o 2 golde ayıya tecavüz edişini hayatım boyunca unutmayacağıma söz veriyorum

volkan'ı madara etmenle hatırlayacağım seni.gül güle kadife ayaklı portakal, güle güle.

kendine iyi bak bizi hiç düşünme
su akar yatağını bulur

wesley3.jpg

B.k gibi futbol oynuyorsun sevmiyorum seni

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Git. Giit.. Giiittt...:H me dur ne olursun gitme kal yalan söyledik,doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değildik ; Hamzasız yaşanacak yarım kalan zaferler var ;gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledik

Allah Peygamber aşkına saklayın şu adamı, valla korkuyorum gidecek diye.

bu kadar taraftara ragmen bu adami gonderebilirlerse her seyden once en buyuk hata bizimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt