#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah için siz onun yerinde olsaydınız ve Juve iyi bir teklif getirseydi, ne yapardınız?

Bu tür futbolcular klasik olacak ama proje adamıdır. Sadece paraya pula bakmaz...

Hollanda 11'i: Cillessen, Wiel, Vrij, Indi, Blind, Wijnaldum, Klaassen, SNEIJDER, Robben, Huntelaar, Depay

sneijder takimi begenmiyor ee yonetimde tam cingene kumarhanesi gibi isletiliyo...en gec yilbasi ayrilir, cocugu burda dogmaz italya torinoda dogar

Taraftar hala Florya'yı yıkmadıysa bu kendisi sayesindedir. ''Yıldız yalakası olmayın'' ve '' bir oyuncuya bağlı kalmayız biz Galatasaray'ız '' diyenler görüyorum sosyal medyada hatta bazen burada bile. Ama be kardeşim nasıl bağlı kalmayalım içimi keder kapladığında, moralim altüst olduğunda açıyorum bu adamın hayvani bazukalarını izliyorum neşem yerine geliyo. Hayata dönüyorum lan bildiğin nasıl üzülmeyim yani bu adam gidecek diye göbek mi atalım. Evet bir gün gidecek ama hala at gibi oynarken takımın en iyisiyken değil. En az 3 sene sonra..

Aslanstatisticden değil başka bir kaynaktan dolayı cezalı demiştim ama o da yanılmış demekki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt