#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıllık yeni sözleşme için anlaşma sağlandı diye haberler var.

Umarım doğrudur.

Bilerek kendini yıpratıp, kulüpten kaçmak istesen bu kadar olmaz herhalde. Bu başkan ve yönetimi tarif edebilecek bir şey bulamıyorum. İnanılmaz.

Adam geçen yıllarda aldığı gibi para alacak, çılgın para dedikleri şey bu adam sayesinde kazanılan kupalar, turlar vs.

Ne kadar fazla olursa olsun. Bu kulüp kimlere ne paralar ödedi. Bence de fazla ama en azından bize katkı yapacak birine bu parayı veriyoruz.

Sniejder sembolik olarak imza parasından 300 bin indirir,yeterki bizim işe yaramazlar teklif etsin.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

sneijderle sözleşme uzatıldığına dair haberler arka arkaya gelmeye başladı umarım bunu da ellerine yüzlerine bulaştırmazlar da şino muzu izleriz rahat rahat !!

Bu beceriksizler Sneijder'la sozlesme uzatsa ne olur ki, sezon sonunda 3 milyon verene satarlar, kendi gitmek istedi derler.

Yıllık 4 M € ve maç başı 25 bin €'dan 2+1 uzatılsın şu anki sözleşmesindeki gibi maç başı 500 B € sabit şeklinde olmamalı.

Serbest kalma maddesinde anlaşmazlık varmış
Ne yani canı isterse gidecek mi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serbest kalma maddesinde anlaşmazlık varmış
Ne yani canı isterse gidecek mi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Menajeri 10 a serbest Kalsın diyordur bizim Dursun serbest kalım bedelini 1 e indirmeye çalışıyordur giderse Hamza mutlu olur diye Birlo var zaten evlatların Kral'ı

Stoperlik de yapmaya başladı.

Kaç kurtar kendini iyi kandırmıslar seni. Geldiğinde beri her sezon kadro kalitesi olarak geriye gittik. Yanıyorum Sneijder gibi bir oyuncuyu harcadıgımız için.

Kaç kurtul günleri başlamıştır HO.

su adami sahada olcan sabri burak umut ve bunlar gibi bir suru yeteneksizlerle gorunce icim sizliyor. aciyorum resmen adama.

adamin kariyeri yavas yavas eriyor bu rezillerle.

Yazik günah, sagi solu arkasi önü kazmalarla dolu.

Ayrica Fatih Mehmet Han kardesimiz cezali olmasa mutlaka iki kelam etmisti Sneijderin performansi üzerine :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt