#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasında kesinlikle gönderilmeli.Bu çapsızlara yakışmıyo bu ve Muslera.Adama yazık ya.Kafayı sıyırırdım ben şu adam yerinde olsam.

sahanın en iyi futbolcusu olduğunu ayağına her top geldiğinde gösterdi

ayrıca world class servisler yaptı

oha o nasıl pas dedirtti sürekli

ama pas verdiği adamlar ölmüş

rip

Sahada duruşu her şeyi açıklıyor. Bıktım diyor bıktım !

Sent from my iPhone using Tapatalk

aha bî tane daha world class pas

ama sneijderin düşündüğünü burak düşünemedi ve şakir gibi kaldı

yazık ya bu adama 90 dakika mücadele ediyor, bir de takıma bakıyorum bu nedir ya

Yahu stadda, ekran başında siz katlanabiliyorsunuz futboldan bihaber oyuncu grubuna, Sneijder'a Allah sabır versin. Ara pası atıyor Burak koşamıyor, Umut alamıyor, bindirmeye gelen bek yerinde, rakip basıyor pas almaya gelen yok. Bu akşam için eleştiren varsa da gol atsaydı çok iyiydi diyenlerden olurdu. Her maç gol, asist beklemeyin. Bu takım açık açık gitmiyor, koşu mesafeleri ibretlik, sahaya yayılışımız komedi. Keşke ötekiler de Sneijder kadar mücadeleci olsa.

Ulan zahmet edip atılan paslara koşmuyor bu futbolcu müsfetteleri.Adam ne yapsın

Burak'a attığı pasları Avrupa'da herhangi bir orta üstü takımın forvetine attığını düşünün veya Burak'ın Sneijder'e atamadığı o iki pası düşünün. Burak Yılmaz belasından kurtulma fırsatı geldiğini ve Galatasaray'ın menfaatleri için satmadığını söyleyen aptal bir başkan yüzünden neler çekiyoruz.

Adam akıllı forvetlerimiz olsaydı adamın 2 asisti vardı. Yan cepheden ve kornerlerden müthiş toplar kesti

yBSdBYbu.jpg:large

qETC8apa.jpg:large

Abi alacak yanina sinani yasini bide joseyi bu cocuklarla surekli antrenman yapacak ek calismalar yapacak hem pisirecek hem birbirlerine alisacaklar.

Baskaldirisin fitilini yakip ben bu adamlarla oynayacama getirecek isi. Bu olmali bunu yapmalilar

Cok degil 2 ay calissinlar agzimiz acik izleriz.
Bizde kimse kimseyi tanimiyor 3 sene oldu sneijder ne yapar nasil pas atar beyfendi hala ogrenecek.

Son düzenleme:
Avrupa'nın averaj takımında oynayan dünya yıldızı mı olur ya. Cidden kendini düşünsün gitsin bu adam, her maç ayrı rezillik..

Bu sezon formsuz başladı ama bu iyi işaret hırs yapıp performansı iyileşecektir.

Sneijder formsuz felan degil. Oynatmaya calistigi arkadaslari lesh ve yavas yavas adami biktirma noktasina getirdiler. burak ve Umutun alamadigi her pasindan sonraki yüz ifadesi herseyi anlatiyor malesef.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Fazla kiloları oyununu etkliyor.Formunu artırması lazım.Takımda 3 tane güvenilir adam var zaten.Bunlarda formsuz olunca hiç çekilmiyor.

Cidden merak ediyorum. Bizim millet gercekten saf mi yahu? Biz 'bunlar uzatmak istemiyor' diyince bize senaryo uydurmayin diyorlar. Ulan 3-4 aydir uzatacaklar sözde, hala resmi birsey yok. Demek ki ciddi sorunlar var ki olmasa uzatmisti oyuncu. Hadi aciklayin basta rütbesinin arkasina saklanan Serkan Safak bay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt