#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç bir şey yapmıyor yine :mad:
Gözünle izleseydin sürekli şut attığını ve Yasin tarafından bir pasının hiç edildiğini görürdün. Kaleye girse kral olur ama kaleciye gidince bir şey yapmıyor oluyor. Tabi art niyetli olduğun için gerek yok açıklama yapmaya.

Son düzenleme:
Denayer ve Chedi stoper oynatamayanin .

edit yanlis yer :D

Adam napsın anasını satayım her tarafı mallarla dolu. Ben yerinde olsam her gün hayata küserim. Biz buradan hamzaya ve kadrodaki mallara dayanamazken bu adam her gününü onlarla geçiriyor. İntihar etmediğine dua edelim.

Wesley daha ne yapsın kazmalar arasında? Gidin önce Selçuk, Umut ve Semih'i eleştirin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kilo almış... Olcan ile Kebap Yeme Yarışmasında

Adam daha ne yapsin - Yasin bok gibi oynuyor, Poldi bitik gibi, Umut ve Burak dennen kanserler ne olduklari belli zaten.

kendisini gs adli akil hastanesinin tek psikiyatristi olarak tanimlayabiliriz imhotep

Wesley Sneijder: "Ben şampiyonlar liginde oynamaya devam etmek istiyorum. Burası Türkiye liginden çok daha farklı."

Gidiyor REİS :(

sneijder bu mactan sonra sözlesme imzalamaz ceker gider, cünkü vizyon sahibi insanlar yönetmiyor külübü ve takimin basinda komisyoncu irkci bir td varsa ne diye kalsin?

Gider bence

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kötü oynamasının arkasında şu var bizi silmiş !!! adam baktı ki her yer yeteneksiz kaynıyor bence devre arası gider !!! ama şu var ki bugün rezaletti

Bu da melo gibi takımın küçülmesinin bir sonucu olarak gidecek italyaya

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seç takımımızı Wesley.

Muslera ve Sneijder'i çıkar bu takımdan net 2. lig takımıyız. Bazı sivri zekalar da gelmiş bu adama laf edebiliyor inanılır gibi değil. Bugün çok iyi miydi hayır lakin yine takımın bana göre en iyilerinden biriydi. Hadi sahada yerli evlatların veremediği mücadeleyi verdiğini görmüyorsunuz da attığı pasları da mı görmüyorsunuz? Bu adam iki metreye pas atamayan, tehlikeli pozisyonda topu taca atmayı akıl edemeyip gol yediren 3 kuruşluk yerli evlatların arasında top oynamaya çalışıyor. Takımı alenen sabote eden bir hoca müsveddesinin takımında oynamaya çalışıyor.

Bu adam oynamazsa bile takımı oynatır öyle bir adam. Ama bu çevresindeki 3 kuruşluk oyuncularla ne oynayabilir ne de oynatabilir. Sivri zekalı bazı sözde taraftar profillerini gördükçe de gitsin diyorum zaten yazık bu adama yemin ediyorum yazık günah. Hatta sadece Sneijder değil Muslera da gitsin. Bu taraftara böyle adamlar fazla. Bilal, Selçuk, Burak ve Umut gibi evlatlar müstehaktır bunlara. Hatta adam olana çok bile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt