#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesley Sneijder: "Ben şampiyonlar liginde oynamaya devam etmek istiyorum. Burası Türkiye liginden çok daha farklı."

Gidiyor REİS :(

Bunu bugün mü dedi?

Eğer doğru ise hiç hayra alamet değil. Yönetime ve Hocaya lafını ince ince sokmuş...

Allah bu yönetimin ve Hamza'nın belasını versin....

Yönetim zaten işi yokuşa sürüp alınacak kötü sonuçların da etkisiyle "biz göndermedik, kendi gitmek istedi" demenin peşinde..

Yönetimdeki yaratiklarin hiç aklina girdi mi

Adamla sözlesme imzalamazsan TRANSFER FREE gidecek.

Lan bu adam üzülür mü hayvan herifler..

CQLJ2BRU8AAL_b4.jpg

Ya ben taraftar olarak şu takımı bile izlemeye dayanamıyorum. Sneijder ne düşünüyordur Allah bilir. Adam zaten X kulübe gitse bizden alacağı parayı alır, adamın derdi başarıdır. Bizi böyle adamlar taşır, gel gör ki bu adamı da kaybediyoruz. Bu adam giderse ben de giderim aga. Yeter bundan sonra futbol benim için biter. Şerefsizler tonla para kazanacak diye kendi emeğimi ve değerli zamanımı onlara ayıramam.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ya ben taraftar olarak şu takımı bile izlemeye dayanamıyorum. Sneijder ne düşünüyordur Allah bilir. Adam zaten X kulübe gitse bizden alacağı parayı alır, adamın derdi başarıdır. Bizi böyle adamlar taşır, gel gör ki bu adamı da kaybediyoruz. Bu adam giderse ben de giderim aga. Yeter bundan sonra futbol benim için biter. Şerefsizler tonla para kazanacak diye kendi emeğimi ve değerli zamanımı onlara ayıramam.

Sent from my iPad using Tapatalk
Aynen katılıyorum.

Güle güle sneijder yolun açık olsun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de bu adama burada hâlâ laf atan gerizekalilar var. Biraz empati kurun lan.

Kendinizi bu adamın yerine koyun, futbol olarak anlasabilecegi bir tane Allahın kulu yok takımda. Sağı solu önü arkası her yer kazma ile dolu.

Ben bu adamın sabrına hayranım gerçekten, ben onun kalitesinde olsam 3 senedir bu kazma topluluğuna dayanamam mutlaka her maç başka birine tekme tokat dalardım.

Helal olsun adama gerçekten adam gibi adam.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İkinci yarı bir kontra yakaladık. Yasin sağdan topla ilerliyor. Umut iki adamın arasında ceza sahasına giriyor. Sneijder cea sahasına girmeden kollarını açıyor ve bomboş. Yasin efendi kaleye vuruyor ve aut. Ben Sneijder'in yerinde olsam dalardım yeminle. Bizim oyuncuların bir iki iyi oynayınca bilmem nereleri kalkıyor. Durur mu elin adamı.

Bu adam dahada kalmaz. Bugün yine bir cok klas pas verdi.

Güle güle King git de kurtar kendini yeminle çok sevinirim gittiğin için kariyerine yazık ediyorsun yolun açık olsun ayı avcısı...

Kendinizi adamın yerine koyun, ileri bakıyorsun Umut, geriye bakıyorsun Bilal-Selçuk, sağına bakıyorsun Yasin. Ayrıca Ballon D'or için Messi,Ronaldo,Xavi ile birlikte kürsüye çıkmış adamsın.

Umarım devre arası hakettiği kalibrede olan futbolcularla oynar. Bu takımın Hamza ve Dursun Özbek yönetiminde ki Galatsaray olmayacağı açık.

Beyler sosyal medya üzerinden artik baski yapmanin zamani geldi. Kimse artik evinde oturup 'Yok o kadar da degil, kesin uzatilir' demesin.
Cidden bu yönetim bizi uyutuyor iste.

Melo'yu Bilal icin gönderdiler, Sabri icin sag bek almadilar, Semih icin Denayer'i sag beke attilar, Semih icin Chedjou kesildi, Burak icin forvet alinmadi, Umut icin Sinan oynatilmadi, Bilal icin yine Jose oynatilmadi.

Hepsi tesadüf mü?

Yahu görmuyormusunuz basimizda agir faşist herif var, Sneijder Giderse yemin ederim B.ku yeriz adeta.

Yönetim Cüneyt Tanman döneminden beri ayni startejiyi takip ediyor: Tanman ne demisti? Yildizlar gelecek, kendi takiminda oynayan yildizlar, sirf taraftari uyutmak icin. Ibrahimovic haberlerini son günler yalanlamalari tesadüf mü? Degil, yildiz ile ugrasiyoruz diye oyadilar yine. Simdi de Sneijder ile sözlesme konusunda oyaliyorlar.

Ota B.ka sosyal medya üzerinden salca olan taraftar artik bu ise bi el atsin, atalim.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

CQTe47qWcAAcHzE.png

reis tabii cagirildi milli takima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt