- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye bir şüphen mi var Sneijdere kötü demek istiyorsan açık açık söyle, maske takıp konuşma burda.Bakalım aldığı parayı hak edecek mi ???
Saçma olmuş zira Renginizi belli etmeyinBakalım aldığı parayı hak edecek mi ???
Bakalım aldığı parayı hak edecek mi ???
Kuş olduğunu itiraf et bizi uğraştırma ne zaman foruma girsem Galatasaray'ı karalıyorsun amacın ne senin.Önümüzdeki haftalarda görücez sneijderin performansını inşallah beni yanıltır sonuçta önemli olan Galatasaray'ın kazanması
Ku
Başka takımlı değilim Galatasaraylıyım karalamıyorum eleştiriyorum iyi oynasın başımın üstünde yeri var ama kötü oynuyor 2 gol 2 asist yaptı da ben mi görmedim
Önümüzdeki haftalarda görücez sneijderin performansını inşallah beni yanıltır sonuçta önemli olan Galatasaray'ın kazanması
Kaşınma benceÖnümüzdeki haftalarda görücez sneijderin performansını inşallah beni yanıltır sonuçta önemli olan Galatasaray'ın kazanması
Mehmet Mutllu
Tek gol atarsamı iyi oyuncu oluyor saçmalamada level atladın sayın kuş tebrik ederim seni.
Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk
Icin rahat olsun, Sneijder zaten kapak taktirmayi meslek edinmis durumda. Cok istiyorsan ileteyim de sana da taksin bir iki tane
Bizde yedik. TT Arenanın çimlerini sen mi yaptın.Kuş diyerek iftira atarsın ancak Benim dedem 15 yıl Galatasaray'da çimcilik yapmış adamdır Florya'da büyüdüm ben Adı da benimle aynı
Bizde yedik. TT Arenanın çimlerini sen mi yaptın.
Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk
Hayırlı olsun 2 yıllık sözleşme.