#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alayınıza Wesleeeyyyyyyyyyyyyyy Sneijdeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mehmet Mutllu kesinlikle Hamza Hocamiz aramiza gizli sahis ile dolasan hocamizdir Hocam hosgelmissin ama senin oynatacagin futboluna da baskanina abv hocam kusura bakma az sovdum yarin yine soverim daha sert belki daha cok alinirsin Umutunla Olcaninla Bilalinle Jeminle Sabrinle Grupca mutluluklar diliyorum gorusmemek dilegiyle hocam serefin varsa istifa et.

Son düzenleme:
Wesley Sneijder (Ajax) : 1 Lig (2004) , 2 Kupa (2006 ve 2007) , 2 Super Kupa (2005 ve 2006) = 5 Kupa
Wesley Sneijder (Real Madrid) : 1 Lig (2008) , 1 Super Kupa (2008) = 2 Kupa.
Wesley Sneijder (Inter) : 1 Lig (2010) , 2 Kupa (2010 ve 2011) , 1 Super Kupa (2010) , 1 Samp Ligi (2010) , 1 Kitalararasi (2010) = 6 Kupa
Wesley Snijeder (Galatasaray) : 2 Lig (2013 ve 2015) , 2 Kupa (2014 ve 2015) , 2 Super Kupa (2013 ve 2015) = 6 Kupa

Evren Göz paylasti

Son 10 senede kimin formasini aldiysam ertesi sezon bu takimdan ayrildilar. Sirf bu yüzden daha Sneijderin formasini almadim, ancak bizden ayrildigi gün (umarim bu güne daha cooook zaman vardir) gidecegim formama ismini yazdiracagim.

Eger merak eden varsa formasini aldigim ve sezon sonu bizi birakan futbolcular aynen bunlar: Hakan Sükür, Kewell, Lincoln, Arda, Baros ve son olarak Drogba. Drogba dan sonra aldigim hic bir formaya isim yazdirmadim, ki zaten bu sezon forma almadim bu basimizdaki heriflere o kadar sinirlendigim icin. Aylardir sinir hastasi ettiler beni.

Ama söz formama ismini yazdiracagim bir gün WESLEY SNEIJDER.

Son 10 senede kimin formasini aldiysam ertesi sezon bu takimdan ayrildilar. Sirf bu yüzden daha Sneijderin formasini almadim, ancak bizden ayrildigi gün (umarim bu güne daha cooook zaman vardir) gidecegim formama ismini yazdiracagim.

Eger merak eden varsa formasini aldigim ve sezon sonu bizi birakan futbolcular aynen bunlar: Hakan Sükür, Kewell, Lincoln, Arda, Baros ve son olarak Drogba. Drogba dan sonra aldigim hic bir formaya isim yazdirmadim, ki zaten bu sezon forma almadim bu basimizdaki heriflere o kadar sinirlendigim icin. Aylardir sinir hastasi ettiler beni.

Ama söz formama ismini yazdiracagim bir gün WESLEY SNEIJDER.

Yazdır yazdır en çok hak eden adam. Ben de yazdıracağım inşallah. :D

Dunyanin en iyi 10 numarasini izlemeye devam edecegiz.

13 15 de imza töreni varmis oley

önüne ve arkasına en az 1 er tane kaliteli adam çokmu zor be çapsızlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt