#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun zaman sonra ilk defa paslarını beğendim. Şansızdı 2 gol atabilirdi :)

cok iyi oynadi yine

umuttan daha cokmu kostu bana mi öyle geldi´? Paslari klasdi

Takıma paslarıyla nefes aldırdı.1.golün mimarı

CR3lsvdUAAARtVV.png

Cok iyi oynadi.

Iyi oynadigi kadar da cok sanssizdi bugün. Umarim o sutlar Fenere girer haftasonunda.

Adam maç boyu Umut yeteneksizine çalışıyor,acıyorum sana :-(

Aslanim benim sen askimizsin lan bizim o hirsin yeter kazanmaktan vazgecmeyin mucadele edin canimiz feda size

Süpersin Wesleeeyyyy... Sen hep gül ASLANIM! Haftasonu da AYI oynatırsın inşallah..

Bugün bildiğin 2010 'daki oynadı...

Pas , Çalım , Şut , Dribbling her şey vardı mübarek...

ah şu takımı kuramadık senin üstüne ya en çok ona yanarım..
etrafında iyi adamlar olsun eminim dün ki oynadığı gibi her maç oynar.

90 dk ölümüne pres yaptı

staddan izleme serefine nail oldum,hep derler ya umut kosuyor basıyor yalan dolan valla,sneijder dün adeta h.sukur gibi ölümüne bastı bi an olsun pes etmedi

hatta umuta da isyan etti sürekli ben önden gideyim arkamdan sen gel dercesine hareketlerr yapıyordu ama umut denen top tepicinin dünya umrunda degil

helal olsun lan

Bir ara solbekte oynuyordu reis :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

90 dk ölümüne pres yaptı

staddan izleme serefine nail oldum,hep derler ya umut kosuyor basıyor yalan dolan valla,sneijder dün adeta h.sukur gibi ölümüne bastı bi an olsun pes etmedi

hatta umuta da isyan etti sürekli ben önden gideyim arkamdan sen gel dercesine hareketlerr yapıyordu ama umut denen top tepicinin dünya umrunda degil

helal olsun lan
Bunu bende diyorum kaç zamandır. Eskiden di o, artık koşmuyor bile bu Umut. Aynı burak gibi boş boş sahada dolaşıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt