#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anca bu kadar olurdu. Geriden top getiren yok, Selçuk ve Bilal topu stoperlere verip saklanıyorlar. 50 defa geri geldi şu adam, top çıkarmak için olsun, defans yapmak için olsun. Ama görevi geri gelmek olanlar izledi. Fenerli hıyarların sakatlama çabaları da etkisini azalttı tabi. Acıyorum valla şu adama.

Asisti güzeldi.Ayrıca Kadıköy P.çleri adamı sakatlamaya çalıştı.Allah dan sakatlanmadı ama sarı kart cezalısı durumuna düştü.Herneyse ligin 2. yarısında Arena'da gömecektir.

2 buçuk sezonda fenerbahçeye 4 gol attık.Bu 4 golün 3ünü atıp bir tanesinin asistini yaptı.

Adam 6 fenerbahçe maçına çıktı.2 tanesini tek başına aldı zaten.Bugün çok kritik bir asist yaptı.Drogbanın golüyle kazandığımız süper kupa maçında belki de galatasaray kariyerinin en iyi maçını oynadı,sahanın en iyisiydi.Tek kötü oynadığı maç geçen seneki 1-0'lık derbiydi.

Haginin bile 5 senelik galatasaray kariyerinde tek başına aldığı fenerbahçe maçı yok.Ki etrafında tarihin en iyi yerli oyuncu kadrosu olmasına rağmen.Bu adam 2 buçuk senede bunları yaptı.Yaptığı çok zor iş hem de bu kadroyla...

Bir kere de defanstan gol at be kardesim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci yarının ortalarında chedjou top çıkaracak bakıyor sagına soluna Selçuk ve bilal piyasada yok, Wesley koştu geri topu aldı iyi sövdüm o pozisyonda sorumluluk alan yok takımda

serefsiz köpekler resmen ayagini kirmaya calisti

buna ragmen siir gibi top atti kebabcinin kafaya

Selcukun ve Bilalin görevini bu adam üstleniyor. Geriden oyun kuruyor ayagina top gelmedigi icin.

Ama bakiyorsun Televizyonlara falan Bilal takimin en iyilerinden biriymis. Gercekten ilginc bir futbol görüsü var bu ülkede.

Ayrica adama yaptiklari kasti fouller cok korkuttu ve cileden cikardi beni. Itoglu itler adamin bileklerine basa basa futbol hayatini bitirmeyi hedeflediler tüm mac. Serefsizler.

Son düzenleme:
Takımda beyniyle oynayan tek adam, adamın dibi. Bizim takımdaki futbol zekası dengesizliği ülkenin gelir eşitsizliğiyle yarışır. Bakıyorsun bir yanda sabri umut vs., diğer yanda Sneijder

Sen var ya sen Arda için söylenen bi söz var ya işte sen o sözün hakkını veren adamsın."Sahadaki biz"sin.

O efso ortayı geçtim biz bu adamlara direkt kornerden atamayız kararını verip paslaşarak kullanma kararını bile senin nasıl efso bi adam olduğunu gösteriyor üstat:hat:

Adamı bicti şerefsizler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sendeki ruhun zerresi diğer futbolcularda olsa her maç 5 atarız bu şikecilere. Büyüksün reyiz! Takımdaki bütün yerlileri topla sendeki yüreğin binde biri etmez!

Bu adama laf edenin alnını karışlarım! Aslanım stoper oynadı maçın büyük bölümünü. Muslera'ya kadar geldi top almak için. ADAAAMMM!

Sakatlansa 2 ay oynamasa bizim için sezon biterdi.Bunu bildikleri için sakatlamaya çalıştılar. Sakatlandığında aklıma Baros geldi.Baros'u sakatlamışlardı ve şampiyonluğu kaybetmiştik.

biz ekran başında kafayı yerken sahada etliye sütlüye karışmayan, tabiri caizse kız gibi takılan topçulara az sövmüyorum ama bu adam bi başka.

takımı çok sahipleniyor, her itiş kakışın içinde var, sürekli bir şeyler üretmeye çalışıyor, her topu hızlı oynamaya çalışıyor.helal ulan wesley, büyüksün.

Herifin ayağı kırılmadı iyi. Her pozisyonda herife tekme tokat daldılar.

Reis hem TT Arena'da hem Mayıs ayında yine kudurtacak şikecileri.

Sürekli faullü girerek yıldırmaya çalıştılar adamı. Ama fizik olarak o kadar güçlenmiş ki, geldiğinden beri gördüğüm en güçlü hali. Yılmadı resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt