#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wes ve Yolanthe yeni dogan cocuklarini Istanbulda buyutmek istiyorlar ve buradan ayrilmak istemiyorlar. Biz onu gondermedigimiz surece artik bir yere gitmezler. Ikiside buradaki hayatlarindan memnunlar.

Tabiki hayatta yarin nolacagini kestiremeyiz :)

Insallah oyledir ne diyelim..

Yine harikaydı izlerken müthiş keyif alıyorum aldığı sorumluluklar inanılmazdı mücadelesi yeter

Hamza'ya fena laf soktu ne defansif anlamda ne de ofansif anlamda ne yaptığımız belli değil. Takımda taktik yok dedi.

Şu an haklı olarak saydırıyor, ilk defa böyle gördüm.

sen ne kadar guzel bir insansin.

ne kadar guzel aciklamalardir onlar oyle.

hem hamzaya hem yonetime iyi giydirdi.

mert cevirirken biraz sirinlik yapti.

Devrr arasında gidecek %1000000. Yoksa bu açıklamaları yapmazdı, çok ağır ama doğru açıklamslar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wesley Sneijder: "Ne diyebilirim ki... Üç kere öne geçmiş bir Galatasaray var, ondan sonra çok kolay şekilde sonucu veriyorsunuz."
Wesley Sneijder: "Nasıl atak ve savunma yapacağınızı bilemezseniz, bir taktik ve bir sistemle oynamazsanız böyle olur."
Wesley Sneijder: "3 gol atıyoruz ama 3 de yiyoruz. Rakip 2 atarsa kazanıyoruz. Daha iyi çalışmamız lazım antrenmanlarda."
Wesley Sneijder: "Bu sorumluluğu takımdaki herkesin alması gerekiyor. Kesinlikle bireysel bir şey değil."
Wesley Sneijder: "Yaptığım yorumları kimse yanlış anlamasın, Hamza hocaya yüklenmiyorum, o olumsuz yorumları hak etmiyor."
Wesley Sneijder: "Öne geçince nasıl 2-0, 3-0 yapacağız onu düşünmemiz lazım. Atak yaparken defansı boşlamayıp daha iyi savunma yapmalıyız."
Wesley Sneijder: "1-0 öne geçip 2-0'ı ararken gol yemememiz lazım."
Wesley Sneijder: "Öne geçiyoruz gol yiyoruz, öne geçiyoruz gol yiyoruz... Reaksiyon vermek için gol yemeyi bekliyoruz."

Bir yere gitmez. Adam takımı seviyor önemsiyor ki konuşuyor. Başka kimden böyle özeleştiriler, takımına dair eleştiriler duyuyoruz ki? Yeni gelecek hoca da önemli tabi kararında

Git kurtul bu yeteneksizlerden.buraka kral yan pasci selcuka maestro,hamzayi td zanneden , oyun oynanirken kendi oyuncusunu yuhlayacak kadar zeka yoksunu taraftari falan haketmiyorsun.git de 2 sene daha izliyelim senin yeteneklerini futbol sahasinda.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam bize fazla. Sabri, umut zart zurt böylelerine layığız.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Teknik direktör Sneijder olmalı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu adam bir şeyler yapmaya çalışıyor. Takım daha iyi gitsin diye didiniyor. Oysa yattığı yerden para da kazanabilirdi. Değerini bilemiyor bazıları.

Hamza, dursun, igrenc yerli tayfasi, irkci taraftar, irkci basin, emir almis hakemler, $ikeci takimlar, igrenc emir adami federasyon o kadar nefret ettirdi ki beni futboldan. Artik bu guzel adamin gidip kendini kurtarmasini istiyorum.

Ne biz boyle guzel bir insani ne de o boyle igrenc bir ortami hak ediyor.

Git kurtar kendini.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt