Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.864
- 66.898
- 5.003
bu adam galatasaray taraftarının dokunulmazlarından biri olmalı ve el uzatanın eli derhal kırılmalı. adamın karesi, adamın dibi helal olsun sana sneijder herzaman heryerde arkandayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk ve son cümlesinde hafiften takıyye yapmak zorunda kalmış; takımın total kalitesinin son derece yetersiz olduğunu bilmediğinden değil...İkinci cümlesi, içinde bulunduğu ruh halini gayet iyi gösteriyor; gidişattan hiç memnun değil ve ciddi bir değişim-dönüşüm olmazsa buradan kurtulmanın yoluna bakacaktır...Sneijder: "İyi oyuncularımız var ama takım olmak zorundayız."
Sneijder: "İyi çalışmadık ve iyi antrenman yapmadık. İyi çalışmıyoruz. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum."
Sneijder: "Artık eleştirmek için çok geç. Bir reaksyion vermemiz lazım, takım olarak ayağa kalkmamız lazım."
Sneijder: "Bir teknik direktör giderken her zaman kötüdür, herkes kötü hisseder. Futbol devam ediyor, ayağa kalkmak zorundayız." Sneijder: "Şİmdi herkes eşine ailesine gidecek. Cuma idmana çıkacağız. Oturup takımca konuşmalıyız."
Sneijder: "Çok kızgınım şu anda. Bu da çok normal. Buraya geliyorsunuz, bu sahaya çıkyorsunuz ama takım olarak oynamamız lazım."
Sneijder: "Bu takımın kalitesi var. Buna inanıyorum. Daha fazlasını yapmalı, daha çok çalışmalıyız."
bu adami nasil üzersin yahu
:yenieek:...hicbir insan bu kadar mal olmamaliKim lan bu Haldun Domaç dümbüğü...
Aspor'da Sneijder'e salladı. Yok neymiş dilin çalışacağına ayakların çalışsın diyor lan Sneijder. Senin ben olmayan beynini hoplatırım lan şerefsiz herif. Kara listesine almış Sneijder'i...
Allah seninde belanı versin lan paralı köpek...
Chelsea'ye gitti gidecek.DURSUN OZBEK gorevini bitirecek Melo'yuda yolladiktan sonra![]()