#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adam galatasaray taraftarının dokunulmazlarından biri olmalı ve el uzatanın eli derhal kırılmalı. adamın karesi, adamın dibi helal olsun sana sneijder herzaman heryerde arkandayız

Sneijder: "İyi oyuncularımız var ama takım olmak zorundayız."
Sneijder: "İyi çalışmadık ve iyi antrenman yapmadık. İyi çalışmıyoruz. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum."
Sneijder: "Artık eleştirmek için çok geç. Bir reaksyion vermemiz lazım, takım olarak ayağa kalkmamız lazım."
Sneijder: "Bir teknik direktör giderken her zaman kötüdür, herkes kötü hisseder. Futbol devam ediyor, ayağa kalkmak zorundayız." Sneijder: "Şİmdi herkes eşine ailesine gidecek. Cuma idmana çıkacağız. Oturup takımca konuşmalıyız."
Sneijder: "Çok kızgınım şu anda. Bu da çok normal. Buraya geliyorsunuz, bu sahaya çıkyorsunuz ama takım olarak oynamamız lazım."
Sneijder: "Bu takımın kalitesi var. Buna inanıyorum. Daha fazlasını yapmalı, daha çok çalışmalıyız."

bu adami nasil üzersin yahu
İlk ve son cümlesinde hafiften takıyye yapmak zorunda kalmış; takımın total kalitesinin son derece yetersiz olduğunu bilmediğinden değil...İkinci cümlesi, içinde bulunduğu ruh halini gayet iyi gösteriyor; gidişattan hiç memnun değil ve ciddi bir değişim-dönüşüm olmazsa buradan kurtulmanın yoluna bakacaktır...

Yetenekleri tartışmaya açık bir konu değil zaten de adamın sporcu karakterine ayrıca hayran olmamak elde değil :hat::yenieek:...

-Sneijder adamdır. Pırıl pırıldır.

Başka bi futbolcu olsa ağzını açmaz. Gelsin yavrum izinler zırt pırt ülkene git. Ama bu adam bi şeyler başarmak istiyo hala. Adamın kariyerinde şampiyonlar ligi şampiyonluğu var lan belkide bunları en az dile getirmesi gereken kişi başarıya doymuş bir futbolcu olarak. Ama adam hala başarıya aç. Bizim yavrular da göbeğime bi lop daha nasıl ekleyebilirimin derdinde.

Bu adam bilal,jem,umut ile oynuyor :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Muslera ve Sneijderin geldiklerinden beri maç esnasında hâlâ hiç bir takım arkadaşlarına tekme tokat dalmamış olmalarına hayret ediyorum ve büyük bir taktir ile karşılıyorum.

Ben olsam her maç gözüme bir kazma kestirip onun ağzını burnunu kırardım, çünkü bunu sonuna kadar hak ediyorlar.

Gerçekten taktir ediyorum bu adamlardaki sabırı. Birinin önünde Umut/Burak yanında Yasin arkasında Selçuk. Diğerinin önünde defans yapmasını bilmeyen savunma hattı ve diğer kazmalar. Ne yüce insan bunlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
bu ligde dandik kadrolar ilede şampiyon olduk. bunu en ii bilenlerden biri süper ligi cok ii takip eden denizlidir.

elde muslera-sneijder-podolski gibi 3 önemli kader değiştirebilecek silah varsa devre arası bunların üstüne maliyeti düsük ama bizimkilere oranla futbolcu diyebilecegimiz oyuncular ile çehremiz cok degisebilir.

en azından iskandinav kökenli oyuncular tercih edilmeli. iş ahlakları ve mücadele gücleri cok yüksek. maliyetleride düsük olur.

Ulan arifi hakanı bilmem nesi, bu adam kadar sahip çıkıyomusunuz lan ekmek yediğiniz yere. Bu kadar cesurmusunuz yavşaklar. Bu karakterin onda biri sizde var mı da kalkıp bu adama laf ediyosunuz. Ulan arif sahtekarı, sokakta görsen imza forma istersin sen sneijderden, sen kimsin yalaka.

Takıma evlatlardan daha çok sahip çıkıyor.Varını yoğunu ortaya koyuyor.Evlatlar gibi hain değil.

dün o kadar üzüldüm ki anlatamam Sneijder mutsuz sahada tek başınaydı hep çabaladı koştu maçın sonlarına doğru bişeyler olmuyor dermişcesine maçtan soğudu..Denizli inşallah düzeltir takımı dün ruh yoktu sahada resmen Galatasaray forması giymiş herhangi bir futbolcuydu bizimkiler Oynamıcak adamlar oynuyo Sneijder ve jem yan yana beyoğlunda bile yürümez

Asporda sneijder devre arası gitmek istiyor diye haber yapmışlar. Ellerinden geleni yapıyorlar sneijder gitsin diye

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi izledim A Spor'daki haberi. Kasıtlı olarak gitmek istiyor diye haber yapıyor onun bunun çocukları.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kim lan bu Haldun Domaç dümbüğü...

Aspor'da Sneijder'e salladı. Yok neymiş dilin çalışacağına ayakların çalışsın diyor lan Sneijder. Senin ben olmayan beynini hoplatırım lan şerefsiz herif. Kara listesine almış Sneijder'i...

Allah seninde belanı versin lan paralı köpek...

Kim lan bu Haldun Domaç dümbüğü...

Aspor'da Sneijder'e salladı. Yok neymiş dilin çalışacağına ayakların çalışsın diyor lan Sneijder. Senin ben olmayan beynini hoplatırım lan şerefsiz herif. Kara listesine almış Sneijder'i...

Allah seninde belanı versin lan paralı köpek...
hicbir insan bu kadar mal olmamali

Domaç domaltiriz seni akıllı ol

t★p★t★p★

Chelsea'ye gitti gidecek. DURSUN OZBEK gorevini bitirecek Melo'yuda yolladiktan sonra :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt