#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mourinho Hazard i yollayıp kendisini alacakmış. Hoşçakal reis.:(

Hazard h.o kötü topcu degil umarim iyi performans gösterir

Ocakta kesin gider artık hoşçakal reis yaşattıkların için teşekkürler

Simdiden hazirlikli olun derim ben. Tum medya ortaklasa bir karalama operasyonu baslatmis. Hangi spor programini acsam sneijder hakkinda negatif sozler duyuyorum.
Sneijder devre arasi veya sezon sonu s2tiri ceker...

Gitmeye karar versen, "gitme kal" demeye yüzümüz de, hakkımız da yok ama sen de gidersen kimi seveceğiz be Wesley.. ;(

Ya gitmez bir yere,2018'e kadar niye uzatsın yoksa?Bu takımın içini de dışını da ciğerini de biliyor artık.

İlla ben gideceğim derse de yolu açık olsun,kimse Galatasaray'dan büyük değildir.

durmaz gider, yönetime ve goygoycu taraftara sabri-Selçuk-umut-burak vs vs kalır...

Sneijder, Galatasaray'dan bayağı büyük ya.

ben sneijderide muslerayıda iyi bir takımda beyni olan oyuncularla iyide bir hocayla izlemeyi cok isterim tamda formları zirvedeyken
bizde hala durmaları mucize gibi

Bu nasıl takım yav?Semih şut çekiyor top sekiyor,Stoper soldan ortalıyor,sol bek kafayla gol atıyor.Sneijder en çok top çalan oyuncu oluyor.

Aslan News@Aslanews 4 sa.4 saat önce
Kasımpaşa karşılaşmasında sahanın en fazla top çalan ismi Wesley Sneijder oldu.

Mahvolmuş kralın kılıcı

Sent from my iPhone using Tapatalk

sneijder bu kadar yırtınırken diğerlerinin sneijder'e nıspet eder gibi yatması yadırganamaz.

devre arası yerli tayfasının tamamı yok edilmeli.

iskandinav futbolculara yönelmek lazım artık. adamlar aldıkları paranın hakkını sonuna kadar veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt