#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk yari iyiydi, ikinci yari begenmedim ama

Gol atıp tarihe geçmesini çok istiyordum. Maalesef onun üstüne çok pasifti.

cok cok kötüydü. Maalesef bu sl golsüz tamamladi

Toparla artık be şef yaa. Bi daha mümkünse tatile çıkma sen. Hagi oynadığı dönemde takım formsuz olsa da yine de büyülerdi bizi herkesi ateşlerdi bir iki hareketiyle senden bunu bekliyoruz biz.

Kötü mü yoksa özel önlem mi alıyor takip takımlar.

Şu oynadığı topu Türk oynasa her maç küfür yer,beyinsiz sıfatı eklenirdi :)

Toparlar umarım

Siz futbol fakirlerinin anlayamadigi nokta ise bizim gibilerin Sneijder'in yetenekli ve cok daha iyi oldugunu bilmemiz yüzünden elestirmememiz.

Sizler ise gereksiz bir sekilde aylardir yeteneksiz herifleri savunup durdunuz. Burak dediginiz ciplak kral 2 mac kötü oynadigi icin elestirilmiyor, genel anlamda beyinsiz ve yeteneksiz oldugu icin elestiriliyor. Bu sözlerin hepsi Yasin, Semih, Olcan ve digerleri icin de gecerli.

Aynen aynen Ontivero fln çok yetenekli seni gidi yabancı sevici

Eleştirmediğin Joseyide görüyoruz

Geldiğinden beri gösterdiği en kötü performanstı. Bir daha böyle börmemeyi ümit ediyoruz.

Hollanda'nın Euro 2016'ya kalamaması kötü oldu. Dikkat ederseniz ondan sonra fena düşüşe geçti. Çünkü önünde hedef kalmadı. Bizimle en fazla gruptan çıkacağını, ondan öte de bu takımla fazla gidemeyeceğini o da biliyor.

Hollanda'nın Euro 2016'ya kalamaması kötü oldu. Dikkat ederseniz ondan sonra fena düşüşe geçti. Çünkü önünde hedef kalmadı. Bizimle en fazla gruptan çıkacağını, ondan öte de bu takımla fazla gidemeyeceğini o da biliyor.

Ne demek abi bu ya,profesyonel futbolcu değil mi bu,yanında kazmalar olabilir ama öyle veya böyle milyonları alıyor bu takımdan,ne demek hedef yok?

Siz futbol fakirlerinin anlayamadigi nokta ise bizim gibilerin Sneijder'in yetenekli ve cok daha iyi oldugunu bilmemiz yüzünden elestirmememiz.

Sizler ise gereksiz bir sekilde aylardir yeteneksiz herifleri savunup durdunuz. Burak dediginiz ciplak kral 2 mac kötü oynadigi icin elestirilmiyor, genel anlamda beyinsiz ve yeteneksiz oldugu icin elestiriliyor. Bu sözlerin hepsi Yasin, Semih, Olcan ve digerleri icin de gecerli.

Hakan'cım bu tavrını değiştir bence. Bu ne yahu iki mesajından biri üyelere futbol fakiri, futbol fakiri. Bir de siz diyerek genelleme yapıyorsun. Ha konu ne olursa olsun. Farketmez. Haklı olduğun noktalar da var, eyvallah. Ama bunu daha düzgün bir şekilde yazabilirsin bence. Kusura bakma ama bir üye olarak görüşümü belirtiyorum, böyle çok antipatik gözüküyorsun.

Hakan'cım bu tavrını değiştir bence. Bu ne yahu iki mesajından biri üyelere futbol fakiri, futbol fakiri. Bir de siz diyerek genelleme yapıyorsun. Ha konu ne olursa olsun. Farketmez. Haklı olduğun noktalar da var, eyvallah. Ama bunu daha düzgün bir şekilde yazabilirsin bence. Kusura bakma ama bir üye olarak görüşümü belirtiyorum, böyle çok antipatik gözüküyorsun.
Tarzı böyle. Egosu yüksek adamın yapacak bir şey yok :)

Genelleme yapmam dogru degil aslinda haklisin ama forumun 70% gözümde futboldan anlamiyor, Aydin'in son yorumu da bunu ispatliyor mesela. Sadece bir kac arkadasin yorumlarini ve analizlerini zevkle okuyabiliyorum. Daha önce bir cok kez bu problemleri dile getirdik farkli sekilde, ama milletimiz anlamiyor. Hep ayni hatalari yapiyor. Bu yüzden de genelleme yapip ülke taraftarina futbol fakiri diyorum. Antipatik gözükmem benim acimdan pek birsey degistirmez. Burda kimseye sirin gözükme derdinde degilim. Sadece saskinlikla ülke futbolunun ne seviyede oldugunu izleyip ve sinirlenip dile getiriyorum. Yorumlarimi da okumak istemeyen bloklayabilir mesela, okumayabilir.

Wesley Sneijder: "Maça Astana kadar yoğun hazırlandığımızı söyleyemem, bizim maç programımız daha yoğundu."
Wesley Sneijder: "Daha iyi olmamız gerekiyordu ancak bugün Avrupa Ligi sürecimiz devam ediyor."
Wesley Sneijder: "Burada ilerlemek istiyorsanız bütün maçlar zor olacaktır, seri başı olup olmamak fark etmiyor."
Wesley Sneijder: "Derbi özel bir maç olacak, daha iyi bir oyun ortaya koymamız gerek. O maçta daha iyi olacağız diye düşünüyorum."

Wesley Sneijder en az bir 5 kilo vermeden önce, performansini daha üst seviyelerde olmamasini, takima baglamak bana göre ya 3. dünya ülkesi vatandasi refleksi, yada takim icinde ici bos bir umut arayisidir. Kilo fazlasi ile, oynayabilen oyuncularda vardi misal olarak Ailton, Tevez, Sergen, Ronaldo, yada Maradonna gibi, ama bunlara Sneijder dahil degil.
1.70 boyunda, dribling yetenegi kisitli bir oyuncu, dinamik olmasi gerekiyor, heraketli olmasi lazim. Yoksa nasil top ile bulusturacaksin adami ? Valbuena ayni Sneijder´in yasinda, boyu daha bile kisa, ama adamin fizigi iyi, sincap gibi zipliyor saha icinde. Adam sahada her yerde, ayak basmadigi bölge birakmiyor.

2.5 sene icinde, 6 teknik direktör degistiren takimda, oyuncularin üzerine kaymasi ile düzenin, ben Sneijder´e de kizamiyorum. O yüzden Sneijder´den 5 kilo vermesini neden bekleyeyim, 5 kilo daha alip, Olcan ile göbek yarisina girmedigine sükür etmek lazim...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt