- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Uzun zamandir en berbat maciydi
~tap
~tap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda'nın Euro 2016'ya kalamaması kötü oldu. Dikkat ederseniz ondan sonra fena düşüşe geçti. Çünkü önünde hedef kalmadı. Bizimle en fazla gruptan çıkacağını, ondan öte de bu takımla fazla gidemeyeceğini o da biliyor.
Siz futbol fakirlerinin anlayamadigi nokta ise bizim gibilerin Sneijder'in yetenekli ve cok daha iyi oldugunu bilmemiz yüzünden elestirmememiz.
Sizler ise gereksiz bir sekilde aylardir yeteneksiz herifleri savunup durdunuz. Burak dediginiz ciplak kral 2 mac kötü oynadigi icin elestirilmiyor, genel anlamda beyinsiz ve yeteneksiz oldugu icin elestiriliyor. Bu sözlerin hepsi Yasin, Semih, Olcan ve digerleri icin de gecerli.
Tarzı böyle. Egosu yüksek adamın yapacak bir şey yokHakan'cım bu tavrını değiştir bence. Bu ne yahu iki mesajından biri üyelere futbol fakiri, futbol fakiri. Bir de siz diyerek genelleme yapıyorsun. Ha konu ne olursa olsun. Farketmez. Haklı olduğun noktalar da var, eyvallah. Ama bunu daha düzgün bir şekilde yazabilirsin bence. Kusura bakma ama bir üye olarak görüşümü belirtiyorum, böyle çok antipatik gözüküyorsun.
Sanirim ikinci kez soyadini yine tasiyamadi renktasimiz.Tarzı böyle. Egosu yüksek adamın yapacak bir şey yok![]()
Genelleme yapmam dogru degil aslinda haklisin ama forumun 70% gözümde futboldan anlamiyor, Aydin'in son yorumu da bunu ispatliyor mesela. Sadece bir kac arkadasin yorumlarini ve analizlerini zevkle okuyabiliyorum. Daha önce bir cok kez bu problemleri dile getirdik farkli sekilde, ama milletimiz anlamiyor. Hep ayni hatalari yapiyor. Bu yüzden de genelleme yapip ülke taraftarina futbol fakiri diyorum. Antipatik gözükmem benim acimdan pek birsey degistirmez. Burda kimseye sirin gözükme derdinde degilim. Sadece saskinlikla ülke futbolunun ne seviyede oldugunu izleyip ve sinirlenip dile getiriyorum. Yorumlarimi da okumak istemeyen bloklayabilir mesela, okumayabilir.Hakan'cım bu tavrını değiştir bence. Bu ne yahu iki mesajından biri üyelere futbol fakiri, futbol fakiri. Bir de siz diyerek genelleme yapıyorsun. Ha konu ne olursa olsun. Farketmez. Haklı olduğun noktalar da var, eyvallah. Ama bunu daha düzgün bir şekilde yazabilirsin bence. Kusura bakma ama bir üye olarak görüşümü belirtiyorum, böyle çok antipatik gözüküyorsun.