#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman formu yerlerde olsa yüzü asık oluyor ve enteresan şekilde şutlarına bile yansıyor , ne zaman keyifli olsa yüzü gülüyor ve füze gibi şutlar çıkarıyor. Ara ara oluyor toparlar topladığı zaman eğer takımın topladığı zamana denk gelirse süper olur.

Wesley Sneijder en az bir 5 kilo vermeden önce, performansini daha üst seviyelerde olmamasini, takima baglamak bana göre ya 3. dünya ülkesi vatandasi refleksi, yada takim icinde ici bos bir umut arayisidir. Kilo fazlasi ile, oynayabilen oyuncularda vardi misal olarak Ailton, Tevez, Sergen, Ronaldo, yada Maradonna gibi, ama bunlara Sneijder dahil degil.
1.70 boyunda, dribling yetenegi kisitli bir oyuncu, dinamik olmasi gerekiyor, heraketli olmasi lazim. Yoksa nasil top ile bulusturacaksin adami ? Valbuena ayni Sneijder´in yasinda, boyu daha bile kisa, ama adamin fizigi iyi, sincap gibi zipliyor saha icinde. Adam sahada her yerde, ayak basmadigi bölge birakmiyor.

2.5 sene icinde, 6 teknik direktör degistiren takimda, oyuncularin üzerine kaymasi ile düzenin, ben Sneijder´e de kizamiyorum. O yüzden Sneijder´den 5 kilo vermesini neden bekleyeyim, 5 kilo daha alip, Olcan ile göbek yarisina girmedigine sükür etmek lazim...

Maalesef bende fark ettim. Fazla kilosu var.

Yeteri kadar hareketli değil..

Adam devamlı Press yapıyor uğraşıyor. Burak izliyor Sneijder Press yaparken. Bu kabul edilmeyecek bir durum . Ayıptır yani

Kötüydü yalan değil lakin bu sezon mevcut takım ve kadro kalitesi ile pek iyi olmasını beklemeyin. Muslera, Sneijder, Podolski... Bu adamlar kötü oynadı mı kızamıyorum arkadaş çünkü bunlardan önce kızacak tepki gösterecek hatta küfür yiyecek o kadar çok oyuncumuz var ki maç esnasında hangi birine küfür edeceğini bilemiyor insan :red: Bu saydığım 3 isim dışında bu takımda ilk 11 oynayabilecek kapasiteye sahip 4. bir oyuncuyu sayamıyorsam bu oyunculara kızma hakkım olduğuna da inanmıyorum.

Yani ne yapacak bu adamlar? Kale önüne gidip Muslera'dan topu alıp 11 kişiyi çalımlayıp gol mü atacaklar veya asist mi yapacaklar? Superman falan mı zannediyorsunuz bunları? Tamam bu adamlar maç kurtarır ama takım olarak belli bir kaliten, gayretin vs... varsa sıkıştığın zamanlarda sahne alırlar ve maçı çevirirler. Hagi takımı ateşliyordu evet ama o ateşlediği takımın belli bir kalitesi vardı. Bu takımın neyi var? Afedersin bu takımın kıçına fitil soksan ateşleyemezsin! Sabri'nin Burak'ın Olcan'ın Umut'un Semih'in vs... nesini ateşleyeceksin allasen? Bunlar ateş olsa cürümü kadar yer yakar :red:

Sneijder gördüğüm kadarı ile takıma da inancını yitirmiş. Ona rağmen yine iyi paslar attı hatta Yasin ve Burak'ın kaçırdıkları pozisyonlarda doğru yere koşular yaptı. İkisi de bencillik etmeyip Sneijder'e çıkarsalar belki golünü de yazacaktı reis ama yerli evlatlar her zaman ki ucuz kahramanlığa oynadılar takımın da içine ettiler.

Yani eleştirmekten ziyade benim asıl korkum Sneijder'in bizi aklından silmesi ve devre arası veya sezon sonunda haklı olarak gitmek istemesidir. Şu an ne Muslera'dan daha iyi bir kaleci alabilecek vizyonumuz var ne de Sneijder'den daha iyi bir 10 numara :red: Zaten bu ikisi giderse bizi direkt olarak Bank Asya'ya koysunlar orada oynayalım Süper Şike Ligi bile fazla gelir bize...

Ne demek abi bu ya,profesyonel futbolcu değil mi bu,yanında kazmalar olabilir ama öyle veya böyle milyonları alıyor bu takımdan,ne demek hedef yok?

Sneijder tarzı büyük futbolcuların, büyük hedefleri olur. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış, Dünya Kupası'nda final oynamış adamı her hafta Kasımpaşa, Gaziantepspor ile maç yapacağız diye motive edemezsin.

Sneijder tarzı büyük futbolcuların, büyük hedefleri olur. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış, Dünya Kupası'nda final oynamış adamı her hafta Kasımpaşa, Gaziantepspor ile maç yapacağız diye motive edemezsin.

Geçen sene çok mu farklıydı?

Ayrıca hiçbir şey bitmiş değil,Avrupa'da da devam ediyoruz?Sitemim sana değil yanlış anlama,bu düşünceye.

Geçen sene çok mu farklıydı?

Ayrıca hiçbir şey bitmiş değil,Avrupa'da da devam ediyoruz?Sitemim sana değil yanlış anlama,bu düşünceye.

Tamam işte. Onu diyorum. :) Geçen sene hedefi vardı adamın. Euro 2016 umutları devam ediyordu. Sürekli formda kalmak için ekstra çaba sarf ediyordu. Euro 2016 deyip geçme. Sneijder için çok önemliydi. Elendikleri için nasıl göz yaşı döktüğünü görmedin mi? Çünkü 2018'e katılırlar mı? Katılırlarsa Sneijder de gider mi? Orası soru işareti. Yani banko oynayabileceği belki de son turnuvaydı bu. O yüzden moral olarak çöküntü yaşamasını ben doğal olarak karşılıyorum.

Devre arasi toparlar eritir yaglari kickboks calisip forma giriyor ama adamin arkasina onune ve yanina saglam 3 transfer koy mutlu olsun. Su sartlarda mutlu ve umutlu olmasi icin bir sebep yok, ha para aliyor derseniz adam gidecem dedikten 10 dakia sonra takim bulur parayi yatirirlar ya digerleri.
Melo da mutsuzdu kotu gorunuyordu gitti huzur var arkadas. Biz hep ulkecek en olmadigini yapiyoruz. Melo var toplasin sneijder var skora etki etsin muslera var cikarsin.
Eyvallah bunlar yildiz da hic kimse tek basina veya 3 kisi olarak birsey basaramaz.

Yok arkadas forvette kimse olmasin bu takim daha iyi oynar oyle sacma bir adam var. Kimse guven vermiyor ben burda triplere giriyor cildiriyorsam bu herif ne yapsin.

Hagi ornegini falan vermeye kalkmayin arkasinda makine gibi isleyen bir orta saha vardi, mutluydu. Mutlu olan adam kendini takima verir maca verir.

Lider bir stoper, saglam on libero, bir adet forvet ve bir tane de kanat. Baslangic icin bunlar olamali.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genelleme yapmam dogru degil aslinda haklisin ama forumun 70% gözümde futboldan anlamiyor, Aydin'in son yorumu da bunu ispatliyor mesela. Sadece bir kac arkadasin yorumlarini ve analizlerini zevkle okuyabiliyorum. Daha önce bir cok kez bu problemleri dile getirdik farkli sekilde, ama milletimiz anlamiyor. Hep ayni hatalari yapiyor. Bu yüzden de genelleme yapip ülke taraftarina futbol fakiri diyorum. Antipatik gözükmem benim acimdan pek birsey degistirmez. Burda kimseye sirin gözükme derdinde degilim. Sadece saskinlikla ülke futbolunun ne seviyede oldugunu izleyip ve sinirlenip dile getiriyorum. Yorumlarimi da okumak istemeyen bloklayabilir mesela, okumayabilir.

Bana görede sen futboldan anlamıyorsun :)

Herhangi bir yakın zamanda övdüğün Türk futbolcusu hatırlamıyorum.Senin yaptığın yabancı sevicilik başka birşey değil.Kendini ileri seviye futbol bilgini felan sanıyorsun ya bi halttan çaktığın yok

Bana görede sen futboldan anlamıyorsun :)

Herhangi bir yakın zamanda övdüğün Türk futbolcusu hatırlamıyorum.Senin yaptığın yabancı sevicilik başka birşey değil.Kendini ileri seviye futbol bilgini felan sanıyorsun ya bi halttan çaktığın yok
Emre Colak ve Selcuk Inan?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Kötüydü evet, normalde yapmayacağı pas hatalarıda mevcuttu lakin n'apabilir ki kötü olmaktan başka bu takım içerisinde?

Adamla paslaşabilecek, ver-kaç yapabilecek futbolcu yok sahada, ileride Burak kazması var, solunda Yasin kazması var, bekler mafiş, herkes durağan halde oynuyor, alan yok, şut atacağı pozisyon bile oluşmuyor ki, herkes topu ayağına bekliyor, ne bir koşu var ne başka bir şey, Sneijder Messi değil, böyle takıma böyle Sneijder!

Çok kötü oynadı. Basit top kontrolü bile yapamadı. Tekrar kilo almış gibi. Takımın rezil durumunu görünce kendini saldı tabi şu an için hedefi olmayan bir takımda oynuyor. TR ligini pek sallamaz.

Yıne kötü oynadı aslan parcası

Sent from my iPhone using Tapatalk

merak etmeyin oglum siz sneijder lan bu gelecek macta dokturur

dokturursun dimi lan :(?

: )derbilerde,deplasmanda golu yok,gerçi olsa da bi poka yaramaz. [TABLE="class: prettytable"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt