#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jem Bilal Selçuk Bilal gibi ruhsuz ağır vasitalari Orta sahanın ortasina doldurduk böyle dünya yildizlari kalitesini skora yansitacigina ekstra kosturmak zorunda kaliyor. Gercekten cok yazik. Daha ilk dakidalarda Burak Sneijdere pas vermeyip erken öne gecmemizi engelledi.

Devre arasında gitmek isterse şaşırmam. Mou'nun ilgisi hoşuna gidiyordur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kötü performansının sebebi gitmek istemesi ise yolu açık olsun.

CWHKBdlVEAEZh8_.jpg

Chelsea'ye gider.

Mou da Sneijder Hazard'dan daha iyi demişti.

Forvet arkasına ideal tercih olur Chelsea için.

5 tane asist yapmis su ana kadar
burak ve umutun golü yok lan kime yapti acaba bunlari

Bir yere gitmez rahat olun.

Maaşı iyi,kafası iyi,rahatı iyi,yaşı iyi,tarikat kursa müridi olacak milyonlarca adam var. Böyle ortamı bırakıp gitmez.

Su videoyu izleyince Sneijder'den ne kadar az verim alamadigimizi iyice anladim. Tabi daha genc ve tempoluymustu o zaman ama yinede etrafina kaliteli oyuncu koysak yine istah ile oynmaya baslar...

Simdi ki vucut dili ile bu videodaki cok cok farkli. Isleyen bir takimin , sistemin parcasi oldugu zaman verimi tavan yapiyor. Hagi gibi tek basina isler yapacak oyuncu degil. Zaten gunumuz futbolunda takimlar
cok daha iyi defans yaptiklari icin artik tek basina maci alan oyuncu sayisi cok azaldi. Belki bir tek Messi...

su videoyu dikkatli izleyince insan gercekten uzuluyor :(

https://www.youtube.com/watch?v=O73TCYklSvw

Su videoyu izleyince Sneijder'den ne kadar az verim alamadigimizi iyice anladim. Tabi daha genc ve tempoluymustu o zaman ama yinede etrafina kaliteli oyuncu koysak yine istah ile oynmaya baslar...

Simdi ki vucut dili ile bu videodaki cok cok farkli. Isleyen bir takimin , sistemin parcasi oldugu zaman verimi tavan yapiyor. Hagi gibi tek basina isler yapacak oyuncu degil. Zaten gunumuz futbolunda takimlar
cok daha iyi defans yaptiklari icin artik tek basina maci alan oyuncu sayisi cok azaldi. Belki bir tek Messi...

Kalınlaştırdığım kısımı yazarak zaten ofsayta düşmüşsün be kardeşim. 9 kişi yatsın sen halen buraya Sneijder tek başına maç alamıyor de. Sadece Sneijder ile kalmayın Muslera'da hiç kurtarış yapmadı diyin sizi ayakla alkışlıyorum başka birşey demiyorum. Hagi zamanındaki kadro ya bak birde şimdikine bak. Bazen yorumları okuyorum gülmemek için kendimi zor tutuyorum komedi resmen.

Son düzenleme:

bi sürü kupa aldık ama burak umut gibi adamlar yüzünden bi türlü zevk alamadık hiç bi mactan sneijderi etrafi kaliteli adamlarla izleyemedk en cok da buna uzuluyorum

Kalınlaştırdığım kısımı yazarak zaten ofsayta düşmüşsün be kardeşim. 9 kişi yatsın sen halen buraya Sneijder tek başına maç alamıyor de. Sadece Sneijder ile kalmayın Muslera'da hiç kurtarış yapmadı diyin sizi ayakla alkışlıyorum başka birşey demiyorum. Hagi zamanındaki kadro ya bak birde şimdikine bak. Bazen yorumları okuyorum gülmemek için kendimi zor tutuyorum komedi resmen.

Duzeltmeyi unutmusuz :P

Ayrica bana ofsayt demissin ama kendin bildigin kural ihlali yapmissin...

Istersen dediklerimi tekrardan oku sonra bir yorum daha yaz.

Don't know how long you have been living in Canada but it seems your reading skills are lacking brotha...

bi sürü kupa aldık ama burak umut gibi adamlar yüzünden bi türlü zevk alamadık hiç bi mactan sneijderi etrafi kaliteli adamlarla izleyemedk en cok da buna uzuluyorum

Aynen hocam. Bende bundan bahsediyorum. Etrafinda yetenekli oyuncular olsaydi Sneijder suan cok daha efsane isler yapmisti. Bakin yanlis anlasilmasin , Sneijder'in simdiye kadar verdigi katki bile efsane ama etrafindaki oyuncular yuzunden sahaya en fazla %50'sini yansitti dusuncesindeyim...

Su videoyu izleyince ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Su videodaki gibi ne zaman Sneijder'den verim alabildik? Sadece sut kabiliyetinden faydalandik...

Hic bir zaman Sneijder'i soyle pas trafiginde kullanamadik. Tamamen etrafindaki davarlarin yetersizligi...

Forumda ne zamandir beri kufursuz , hakaretsiz mesajlar siliniyor.

Ilginc...

Dedigim gibi istersen bir daha oku "birader"...

Duzeltmeyi unutmusuz :P

Ayrica bana ofsayt demissin ama kendin bildigin kural ihlali yapmissin...

Istersen dediklerimi tekrardan oku sonra bir yorum daha yaz.

Don't know how long you have been living in Canada but it seems your reading skills are lacking brotha...
Rhyme ha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt