#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahatsız mısın oğlum? Yazdıklarımdan çıkardığın sonuç bu mu? Ben "bu olay başına gelip de küsmeyecek bir tane topçu yok Dünya'da" diyorum. Sen ne diyorsun.

İstersen Selçuk'u gönder, Sneijder'i 1. Kaptan yap sorun yok. Ama şu karışıklıkta bu Kaptan'lık değişimi yapılmamalı diyorum.

Ya ben de diyorum ki diğer konularda da yazdım gerçi, küsebilir ama profesyonel davranması lazım diyorum. Sorun çıkartacaksa gitsin diyorum. Sneijder başlığında Selçuk diloluğu yapmayın yeter.

1. Kaptan olmali kesinlikle

[FBV]1186570064721809[/FBV]

Xess Xava Sneijder

Hay Maşallah :)

CZfwO1QWYAA7KTL.jpg

Son düzenleme:
[FBV]1186589854719830[/FBV]

Hey Allah'ım ya :D Nazar değecek çocuğa.

Masallah cok tatli.

Bu kadar paylasildi internet de, nazar degece cocuga ya ;(

Gideceğinden korktuğum iki ustadan birisi. (Diğeri Muslera)
Bir Sneijder kolay kolay getirilmiyor, Hagi sonrası dolmadı bu bölge bir türlü.
Gidiyorum derse kim ne diyebilirki?
Takıma geldiğinden beri önünde Burak ve sağında solunda düzgün bir kanat oyuncusuyla buluşturamadık.
Yoksa şuana kadarki istatistiklerinin çok çok üzerindeydi.
En basit örneği dün Osmanlıspor maçında Burağa attığı bir iki uzun top var ki tam isabet, ama bu topları değerlendirecek oyuncumuz yok.
Umarım uzun yıllar daha kalır bu takımda.

Yine diyorum, dün muazzam bir oyun ortaya koydu aslinda. Kac pasini b.k ettiler adamin.

Cidden uzun zamandir böyle etkili olamamisti.

Wesley'den büyük performans bekleniyorsa arkasındaki ikili insan azmanı olacak. 2010'da olağanüstü oynarken arkasında Zanetti-Cambiasso gibi inanılmaz tecrübeli ve rakibi geçirmeyen ikili vardı. Milli takımda ise "katil ikili" van bommel ve de jong vardı.

Bizde ise Selçuk ve Donk var. Bu ikili yerine en azından bir tane bu tip insan azmanı lazım.

adam telekom reklamında oynamış belli ki uzun yıllar burada xd

Esra Erol ve eniği 40 saniye için 3 milyon lira almış sen kaç kağıt aldın şinooo

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt