#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satılsın diyenler troller :) Gerçek Galatasaray taraftarı mevcut şartlarda Sneijder satılsın diye bir cümle kurmaz.

Yok ağabey ya satılsın diyen bir sürü taraftar görünümlü insanlar var. Hani Burak yerine Sneijder satılsa daha çok sevinen malukatlar dolu.

Adam takımın ve ligin açık ara en iyi oyuncusu. Canlı olarak adamı izlemenin zevkini çıkaracaklarına, yok neymiş pas vermiyormuş, koşmuyormuş vs.

şinoya satılsın diyenler şino yu bu dandik kadroya yakıştıramayanların bir isyanı gibi düşünün ! az buz şeyler yaşamadık bu sene en fanatik adam bile söylememesi gereken cümleler söyledi hepimiz söyledik yaşadıklarımız hepimizi sinir hastası yaptı

CO7Se-qU8AAplrT.jpg

Maci aldi reis, hem golunu atti (biraz sansliydi) bide harika bir assist yapti ve o topu Selcuk da guzel atti.

Yok ağabey ya satılsın diyen bir sürü taraftar görünümlü insanlar var. Hani Burak yerine Sneijder satılsa daha çok sevinen malukatlar dolu.

Adam takımın ve ligin açık ara en iyi oyuncusu. Canlı olarak adamı izlemenin zevkini çıkaracaklarına, yok neymiş pas vermiyormuş, koşmuyormuş vs.
Bu gerçekse ölmüşüz gömenimiz yok :red: Ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum. Gerçek Galatasaray taraftarları arasında Sneijder satılsın diyebilecek insanların olduğuna ihtimal vermiyorum vermek istemiyorum.

2 dakikada maçı aldığı dogru.

Ama maçın genelinde Sneijderin kimse iyi oynadığını söylemez.

Macin genelinde hangi mevkide oynadigini hatirlayalim... aaa evet sol cizgi

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Kotu oynadiginda ve mac kaybettigimizde kompozisyon yazanlari yine goremiyorum. Aynisi Muslera konusunda da gecerli.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Attığı golde bile iyi bir vuruş yapamadı

Bugün aldığı bütün topları uzaya yolladı

Birtek Selçuka attığı pas güzeldi ona şapka çıkarttık

Rüzgara, zemine rağmen elinden geleni yaptı. Selçuk öküzüne bile gol attırdı! Attığı gol de sadece Akhisar kalesine girmemiş belli :D

ballı selcuck şıno sayesinde gol attı yatsın kalksın sneijdere dua etsin

Son yarım saatteki Sneijder'i görmek istiyorum hep, ilk yarının tamamında ve ikinci yarının başlarında çok isteksiz oynadı. Yıllık 5 milyon euro alan adamın etrafı çöplerle dolu da olsa bir reaksiyon göstermesi lazım, bu maçta olduğu gibi.

Bir oyuncunun futbol ezberini bozarsanız hiçbir zaman tam verim alamazsınız. Sneijder 3 senedir önemli katkı verdi ama biz genede takım olarak tam verim alamadık ondan.

Çok daha büyük işler yapabilirdi.

Bir oyuncunun futbol ezberini bozarsanız hiçbir zaman tam verim alamazsınız. Sneijder 3 senedir önemli katkı verdi ama biz genede takım olarak tam verim alamadık ondan.

Çok daha büyük işler yapabilirdi.

fb'nin alex üzerine kurdugu sistemi biz sneijder üzerine kuramadık.

fb alex'ten sonra sneijder'i alsa bu sezon üst üste 4.şampiyonluguna ulasırdı. bizim 12-13 ile 14-15 sampiyonlukları hikaye olurdu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt