#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hattrick yap renkdaş

resmimorg-e5d18968908ce90e4f042753f963e927.png

bizim icin fbye de kooyyyy

wesley koyyyy wesleyyy kooyyyy

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Essalamüaleykümverahmetullah! !

İşini bilirsin sen tatlı şey. ;) Bir o yana bir bu yanaa

Elimizde kalacak:((()

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sene sonu kesin gidici. An Itibariyle Yolanthe Amerika da ve Istanbul'a dönmek bile istemiyormus olaylardan dolayi.

Vay be, teröristler amacina ulasiyor. Millet korkudan kaciyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Sneijder: "Galatasaray’da hem sportif hem de finansal açıdan zor günlerden geçiyoruz ancak bu durumu fazla takmıyorum."
Sneijder: "Herkes takımda ne kadar mutlu olduğumu ve ayrılmak gibi bir düşüncem olmadığını biliyor."
Sneijder: "Galatasaray’ın şu anda ne durumda olduğunu ve gelecekte neler yapmak istediğini biliyorum. Aynı şey Hollanda için de geçerli."
Sneijder: "Terör konusunda ailemin tehlikede olduğunu hissetsem 1 dk bile durmazdım ama böyle bir durum kesinlikle söz konusu değil." (VI)

bi kapak daha

Sneijder: "Galatasaray’da hem sportif hem de finansal açıdan zor günlerden geçiyoruz ancak bu durumu fazla takmıyorum."
Sneijder: "Herkes takımda ne kadar mutlu olduğumu ve ayrılmak gibi bir düşüncem olmadığını biliyor."
Sneijder: "Galatasaray’ın şu anda ne durumda olduğunu ve gelecekte neler yapmak istediğini biliyorum. Aynı şey Hollanda için de geçerli."
Sneijder: "Terör konusunda ailemin tehlikede olduğunu hissetsem 1 dk bile durmazdım ama böyle bir durum kesinlikle söz konusu değil." (VI)

bi kapak daha
Hakan Delikanli

:)

Sneijder derbiye yetişecek. (A Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt