#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Ünal Aysal olsa Sneijder gitsin belki derdim ama başımızdaki tek hücreli hücre melo yerine Donk bruma yerine jose ve en önemlisi İbrahimoviç yerine babayı aldığı için aman Allah korusun. Oynamasa da ismi görünsün . Dursun Allah belanı versin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Para yok aman batıyoruz melo gitsin zaten yaşlı hem çok para alıyo gönderdik 3 milyon bonservis.

Yerine alınanlara bak jose , jem , bilal , donk ( 2.5 milyon )

500 bin bize kaldı yıllık ücrettede zarardayız.

En azindan bir kez daha uzatilmasin , tamam 1 sene mi kaldi sozlesmesi , bir akittir , teklif gelirse zaten sozlesmesindeki madde gecerli , gelmezse de bir sene daha oynar

Bizde bu huy cok var, sneijderle alakali degil ki , keitaya da yaptik , lincolne de , elanoya da , hatta misimovice de .. Verecegini verdigi surece digerlerinden daha fazla el ustunde de tutulsun eyvallah ama 1 senedir bireysel olarak hic bir sey ortaya koymadi

Sneijder zaten hic bir zaman orkestra sefi gibi takimi yonlendirme misyonunda olmadi ,o tip biri degil , ama ordu macinda maci cevirisi , fener macindaki saga solasi , gecen sene bjk macindaki , gencler macindaki mac kazandiran golleri ,juventus kopenhag madrid maclari ..

bunlarin hemen hic birinde takim oyunu soz konusu degil ki , bu sene golu birak kornere celinen sutu yok adamin , bir konyada atti galiba ,bir de rizede , zaten toplam golu 5 sanirim

Ismi sneijder degil buraya ibra gelse ronaldo gelse de dusuncem ayni olur , ben katkisina bakarim , ama iste sorun sneijder degil , insan sabriyi umutu baltayi ve onlarin varisi olmaya aday hamit ,olcan i filan gorunce isyan etmiyor degil .. bunlardan da kurtulmak gerekiyor o ayri mesele

sneijderin sözleşmesi 2018e kadar uzatıldı zaten bu sezon

O zaman 2 sene kalsin ,ama o 2 sene kalsin diyorsam tarik 4 sene kalmasin da diyemem .. her insanin tek dogrusu olur .. su an sneijder fayda vermiyorsa gitmeli , ama hamit 4 senedir yiyorsa sneijder de yer , sabri de olcan da

bu yuzden yorumlarimizda en onemli sey tutarlilik olmali

Abi iyi futbolcu iyi futbolcudur, Sneijder iyi futbol oynuyorsa iyisin derim, Sabri iyi futbol oynuyorsa ona iyi derim. Ama gercegide hic biri iyi oynamiyor, Sneijderde oyle. Nedir bu Sneijder10fanboyluk ya

Bu ayrimciliklar sonra yasin gibi simariklara yol aciyor , adam da ben 1 aliyorken o zaman 5 alanlar oynasin tavrina giriyor , dogru mu ? degil , yanlis mi ? kokune kadar

ama insan dogasi iste , boyle ,ozellikle takim sporlarinda , ben de amator yaptim , "oo filanca para aliyormus , ee torpilli tabi" konulari bizim cocuk halimizde bile oluyordu kalamista

gecen sezonun sonuna dogru hamzanin eline vurmalar baslamisti hatirliyor musunuz , sirayla , burak ,sneijder, emre colak , biri biseyi tekmelerdi ,oteki elini iterdi

emre colak a ceza verdi sanirim , o zaman son mac rizeye sampiyonluk maci olsa , oraya giderken de ayni hareketi yapan burak a da vereceksin .. veya barcelona CL finaline cikarken messiyi de keseceksin

takimin faydasina ,o yuzden yapamam dersen , ordan guc alan digerleri sana bir kumpas kurar , o saglayamadigin adalet senin sonun olur

iste bizim ucret dengemiz de simdi bu ornege benziyor , her ne olursa olsun , selcuk 3,5-4 arasi , yasin 1 olmaz ..

Melo kazandigi para 3 milyon euro, sov yapiyor kotu oynuyor yaslandi gitmeli. Gitti, yerine jem Jose Donk Bilal = maliyet 8-9 milyon euro

Wesley 5 milyon euro aliyor. 7.5 sattin diyelim. 12.5 milyon euro, bu paraya 4 tane anadolu copu alirlar rahat eder herkes.

Para yok aman batıyoruz melo gitsin zaten yaşlı hem çok para alıyo gönderdik 3 milyon bonservis.

Yerine alınanlara bak jose , jem , bilal , donk ( 2.5 milyon )

500 bin bize kaldı yıllık ücrettede zarardayız.

anlamazlar. Burada bir kac beyinsiz 1metre ileriyi görebiliyor sadece. 4 mio maastan kurtuldun birde 7,5 mio para aldin.

Sneijder bunlar ilk sezonunda bile cikardi. Biz bu sene basarisizliktan dolay 30 mio mu ne kaybetmissiz. Sneijderin etrafina azicik top oynayabilen adamlar koy. Sana sattiginin 2-3katini getirir.

Melo kazandigi para 3 milyon euro, sov yapiyor kotu oynuyor yaslandi gitmeli. Gitti, yerine jem Jose Donk Bilal = maliyet 8-9 milyon euro

Wesley 5 milyon euro aliyor. 7.5 sattin diyelim. 12.5 milyon euro, bu paraya 4 tane anadolu copu alirlar rahat eder herkes.

Zaten hata orda ,sen mali yapin kotu diye sneijderi satacaksan veya giderse de diyelim , yerine o 4 anadolu copunu almayacaksin .

burak i sat 5 e , git tarik i al 5 e .... boyle yaparsan tabi ki hem sportif hem mali cokus yasarsin

sneijderi satacaksin , parayi kasaya koyacak ya da borcunun taksidini odeyeceksin .. utanmayacaksin , dunyada ilk borc batagindaki klup de sen degilsin

bugun eminim bilincli insanlar bilse ki 5 sene sonra borc 1 milyar tl den , 600 lere dusecek , bagrina tas basar idare ederler , ama sen hem bunu basaramiyor hem de sportif basarisiz oluyorsan ,ismin gibi durursun ancak dursun

Yemin ediyorum bizim taraftar kulüp işlerini fm sanıyor

Sneijder gitmesin diye saçma sapan argüman uyduranlar seneye Sneijder'e ilk sövmeye başlayacak olan adamlar.

anlamazlar. Burada bir kac beyinsiz 1metre ileriyi görebiliyor sadece. 4 mio maastan kurtuldun birde 7,5 mio para aldin.

Sneijder bunlar ilk sezonunda bile cikardi. Biz bu sene basarisizliktan dolay 30 mio mu ne kaybetmissiz. Sneijderin etrafina azicik top oynayabilen adamlar koy. Sana sattiginin 2-3katini getirir.

Mesela ben senle aynı fikirdeyim ama arkadaş şu kendi fikrinizde olmayan adamlara beyinsiz vs. Hakaret etmek çok mu hoşunuza gidiyor . Ben snejderi seviyorum tamam da Adam sevmek zorunda mı ? Ya da o gitsin deyince Ada'm gidiyor mu? Bu ülkede tartışma kültürü bir gelişmedi gitti.

mesela en guldugum yorum ,sneijder gonderilsin selcuk gonderilsin , tarik atilsin .. ortada kontrat var , nereye atiyorsun , artik bu isin mahkemesi de yok , sen adami attigin anda tum parasini gidiyor federasyondan aliyor ,yani sen odemiyorsun , alacagindan aninda kesiyorlar

kolay degil bu isler ... en onemlisi ilk attigin imza, o imzaya dikkat etmedigin takdirde kontratin suresi boyunca oyuncuya mahkumsun hic bir sey yapamazsin

maksimum yapabilecegin oynatmayip curutmek , ama o da cok umrundaydi , adam 10 sulalesine yetecek imzayi atmis zaten

Bak çok değil arkasına ısıran 2 oyuncu koy , bruma geri gelicek gibi + 1 tane daha kanat al carole gibi fırsat transferi ara fransa 2.ligden ucuza dolu orda önünede adam gibi 1 forvet koydun mu bu iş tamamdır.

Zaten hata orda ,sen mali yapin kotu diye sneijderi satacaksan veya giderse de diyelim , yerine o 4 anadolu copunu almayacaksin .

burak i sat 5 e , git tarik i al 5 e .... boyle yaparsan tabi ki hem sportif hem mali cokus yasarsin

sneijderi satacaksin , parayi kasaya koyacak ya da borcunun taksidini odeyeceksin .. utanmayacaksin , dunyada ilk borc batagindaki klup de sen degilsin

bugun eminim bilincli insanlar bilse ki 5 sene sonra borc 1 milyar tl den , 600 lere dusecek , bagrina tas basar idare ederler , ama sen hem bunu basaramiyor hem de sportif basarisiz oluyorsan ,ismin gibi durursun ancak dursun

Tamam kardesim haklisin ancak sen boyle bir irade goruyor musun mevcut yonetimde? Sneijder'in gidisinden gelecek parayi bu kulübün yarari icin kullanacaklarini dusunuyor musun?

Biraz once ornegini verdim, melo cok para kazaniyor, e gitti. Yerine 3- 5 cop geldi. Sonuc = -5 milyon euro + afedersin b*k gibi orta saha

birak satmayi. Bazilari halen kücülerek büyüceklerini saniyorlar. Bazilari halen sneijderi satip yerine daha iyisini alacaklarini saniyorlar

Nerde fisek gibi ya iki depar atti diye sacmalayip durmayin arkadas. Sinan zaten hizli bir oyuncu, kosar. Sneijder ise onu yapamaz.

Dün Sinan bile iki pozisyonda ayakta duramadi. Kolay mi sakatlik sonrasi iyi oynamak.. Ben bile amatörde sakatliktan dönünce cok zorlaniyordum bacaklar titriyordu. Birde sen simdi Sneijder ve Sinan'i düsün, onlara daha cok yük düsüyor.

Ayrica Sneijder dogru hazirlanmadan iki derbiye cikti, rejenerasyon diye birsey görmedi adam.

Ona ragmen attigi kilit paslar var.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Seninle aynı görüşte değiliz diye saçmalıyormuyuz şu üslubunu düzelt önce ondan sonra konuşuruz bu mevzuları tmm mı kardeş? Kalbini kırdırmak istiyorsan illa bizde ona göre şekil alırız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt