#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garantisi var mi ? Mesela 2013-2014 sezonu , sneijder var , hamit sakat degil o ara, drogba var , bruma oynuyor , basina italyanin bilmem ne zirve hocasi gelmis ama olamadik sampiyon , hatta nisanda koptuk ve cift haneli fark yedik

ama odedigin paralari yine pasa pasa aldilar oyuncular da klupler de senden

bu yuzden iddiali is yapip da karsiligini alamazsan , bir kere bile cuvallarsan ciddi yuk oluyor

Tamam kardesim haklisin ancak sen boyle bir irade goruyor musun mevcut yonetimde? Sneijder'in gidisinden gelecek parayi bu kulübün yarari icin kullanacaklarini dusunuyor musun?

Biraz once ornegini verdim, melo cok para kazaniyor, e gitti. Yerine 3- 5 cop geldi. Sonuc = -5 milyon euro + afedersin b*k gibi orta saha

Gormuyorum . zaten onu yapabilen yonetimler olsa cag atlardik , ben yerini dolduracak adam almalarini da gectim , kimseyi almasinlar, gelirleri dusse bile sabit cok gelirimiz var , onlarla en en en azindan borc azaltilir

onu da yapamiyoruz , ama yapamiyoruz diye de bir halt oynamadan tonla adam milyon eurolari da indirmesinler

Sneijder takımda kalmalı diyen net fenerlidir, Rıdvan Dilmen'dir.

Seninle aynı görüşte değiliz diye saçmalıyormuyuz şu üslubunu düzelt önce ondan sonra konuşuruz bu mevzuları tmm mı kardeş? Kalbini kırdırmak istiyorsan illa bizde ona göre şekil alırız...
Sen buna görüs diyorsun yani?

Bir yanda 22 yasinda olan genc bir sprinter kanat oyuncusu Sinan Gümüs, diger yanda 31 yasinda olan merkez orta saha olan pasör Sneijder..
Biri iki depar atmis diye fisek gibiymis, nedense her ikili mücadelede yikildi o fisek gibi Sinan..

Ve sen simdi hemen hemen 10 yas fark olan iki oyuncunun adalelerini bir tutuyorsun ve buna görüs diyorsun? Ozm kusura bakmayacaksin bende bunu görüs olarak kabul etmeyince. Kisilsel birsey degil bu, yorum mantiksiz cünkü.

Ayrica Sinan bir kac haftadir rejenerasyon idmani görmüstür. Sneijder icin bu söylenemez, hazir olmadan Fener macina cikti yine sakatlandi, simdi yine hazir olmadan Besiktas macina cikti. Dogru mu, yanlis tabi.

Bazi seyleri cok basit saniyorsunuz siz. Carole icin de sakatliktan ciktiginda gücsüz fln deniliyordu.

Bunun görüs ile alakasi yoktur, bu dediklerim gercekler, arastir istersen. Elma'ya armut diyip bu benim görüsüm demeni akilli bir insan kabul etmemeli.

Bir yanda 22 yasinda olan genc bir sprinter kanat oyuncusu Sinan Gümüs, diger yanda 31 yasinda olan merkez orta saha olan pasör Sneijder..
Biri iki depar atmis diye fisek gibiymis, nedense her ikili mücadelede yikildi o fisek gibi Sinan..

Ve sen simdi hemen hemen 10 yas fark olan iki oyuncunun adalelerini bir tutuyorsun ve buna görüs diyorsun? Ozm kusura bakmayacaksin bende bunu görüs olarak kabul etmeyince. Kisilsel birsey degil bu, yorum mantiksiz cünkü.

Ayrica Sinan bir kac haftadir rejenerasyon idmani görmüstür. Sneijder icin bu söylenemez, hazir olmadan Fener macina cikti yine sakatlandi, simdi yine hazir olmadan Besiktas macina cikti. Dogru mu, yanlis tabi.

Bazi seyleri cok basit saniyorsunuz siz. Carole icin de sakatliktan ciktiginda gücsüz fln deniliyordu.

Bunun görüs ile alakasi yoktur, bu dediklerim gercekler, arastir istersen. Elma'ya armut diyip bu benim görüsüm demeni akilli bir insan kabul etmemeli.

katıldım sinan balondur

Zamanının en büyük Burak fanboylarına cevap yazmıyorum, kusura bakma.

burak-yilmaz-fenerbahce-macinda-sahada-7033512_4007_o.jpg

Çelmeyle düşme yıkılmamı oluyor nasıl maç izliyorsun?(bjk maçı), rize maçında içinden geçiyordu defansın, o attığı sprinti atmak yürek ister bağ kopardı bu adam birde, gerçi sen sinanıda beğenmiyorsundur cahil gurbetçi zihniyeti sonuçta sana göre yasinden farkı olmadığına eminim

Sneijder bu sezon başından beri hangi maçta diriydi söylermisin? Tabi ki sinan gibi sprint atmıyacak bunu düşünücek, sneijderden sprint atmasını beklicek kadar cahil eğitimsiz değiliz senin değiminle :D bu yıl gördük ki sneijder En iyi yaptığı iş olan şutları bile atamadı güçsüzlükten, dünkü maçtada güçsüzlüğünü gösterdi birçok pozisyonda, eywAllah sakattı ama çaprazıda kopup dönmedi yada pubis filan olmadı formsuzluğu sakatlık dönüşü güçsüzlüğüyle açıklamak doğru değil, ama sene başı hamzanın yüklemediği kondisyon ama sneijdere ayak uydurcak topçu eksikliği, belki de ruhen pes edişi(hem holland hem GS çöküşüyle ve yeni kontratla) bunların hepsi bu sezonki düşük verimli sneijderde etmendir adama kızmıyorum ben senin ve birkaç kişinin görmezlikten gelişlerine kızıyorum isterim ki seneyede kalsın etrafında takım kurulsun ben bu sene özelinde görüş belirtiyorum sneijder sevdiğim bir topcudur art niyet beslemem kendisine, şimdi sneijder düşmanı yaptırcaksın beni forumda ben kimsenin düşmanı değilim ama SNEİJDERSPORluda değilim sadece neyin noldunu gören bir GALATASARAY taraftarıyım

Senle daha fazla tartışmak istemiyorum ergenliği bıraktığında tekrar benle polemiğe girmene izin verebilirim şimdi kepaz üslubunuda al UZA.

Çelmeyle düşme yıkılmamı oluyor nasıl maç izliyorsun?(bjk maçı), rize maçında içinden geçiyordu defansın, o attığı sprinti atmak yürek ister bağ kopardı bu adam birde, gerçi sen sinanıda beğenmiyorsundur cahil gurbetçi zihniyeti sonuçta sana göre yasinden farkı olmadığına eminim

Sneijder bu sezon başından beri hangi maçta diriydi söylermisin? Tabi ki sinan gibi sprint atmıyacak bunu düşünücek, sneijderden sprint atmasını beklicek kadar cahil eğitimsiz değiliz senin değiminle :D bu yıl gördük ki sneijder En iyi yaptığı iş olan şutları bile atamadı güçsüzlükten, dünkü maçtada güçsüzlüğünü gösterdi birçok pozisyonda, eywAllah sakattı ama çaprazıda kopup dönmedi yada pubis filan olmadı formsuzluğu sakatlık dönüşü güçsüzlüğüyle açıklamak doğru değil, ama sene başı hamzanın yüklemediği kondisyon ama sneijdere ayak uydurcak topçu eksikliği, belki de ruhen pes edişi(hem holland hem GS çöküşüyle ve yeni kontratla) bunların hepsi bu sezonki düşük verimli sneijderde etmendir adama kızmıyorum ben senin ve birkaç kişinin görmezlikten gelişlerine kızıyorum isterim ki seneyede kalsın etrafında takım kurulsun ben bu sene özelinde görüş belirtiyorum sneijder sevdiğim bir topcudur art niyet beslemem kendisine, şimdi sneijder düşmanı yaptırcaksın beni forumda ben kimsenin düşmanı değilim ama SNEİJDERSPORluda değilim sadece neyin noldunu gören bir GALATASARAY taraftarıyım

Senle daha fazla tartışmak istemiyorum ergenliği bıraktığında tekrar benle polemiğe girmene izin verebilirim şimdi kepaz üslubunuda al UZA.
Sinan'i begenmiyorsun sözünden sonra devamini okumadim cünkü sen benim yazdigimin mesajini net alamamissin. Eger bunu anladiysan zaten söylenecek birsey yok benim acimdan.

xD yazip devam et sen hep oldugu gibi. :hat:

Sneijder´in herseyden bagimsiz 2013/2014´den beri kilo sorunu var. 1.68 civarinda boyu var, vücudu kilosunu tasiyamiyor... Sakat olmak tatil yapmak demek degildir. Sinan Gümüs gayet iyi hazirlanmis, hem fiziksel acidan, hemde mental acidan. Fizik acidan cocuk 10/10... Kendine cok iyi bakiyor. Kendisi sprinter oldugu icin, daha bile fazla ihtiyaci var baglarinin kuvvetli olmasina. Sneijder normalde de kendine iyi bakmiyor, sakatligi sürecinde de iyi baktigi söylenemez.

Vay be sıra sneijderi göndermeye geldi demek.

Sneijder gitmiyor bosuna ugrasmayalim lütfen

Onemli olan sneijderin gitmesi degil , burada bazi goruslere koru korune bagli olunmasidir sorun. Bak beni sneijder ile ilgili gorusumde ikna edebilirsiniz mesela dusuncemin aksi yonunde ,acigim buna

Ama bir sneijder fanatigine kesinlikle kotu oynuyor ,verimsiz vs yazdiramazsiniz, tapinir gibi muamele ediyorlar , herkesi kast etmiyorum elbette

Burada yazilarini takip ettigim insanlar var, adamlar iyiyken iyi kotuyken kotu diyen kisiler . Bu sene sneijder kotu , bunu uzatip dallandirip budaklandirmanin alemi yok , iyi degil iste ,bu argumani yanlis cikarmanin yolu "ama filanca da iyi degil.. onu konusun" demek degil , cunku biz o malum digerlerini de savunuyor degiliz

ama konu sabri olunca vur , selcuk olunca dogra, umut olunca yerin dibine sok , sneijder sezon boyunca sutu yok biraktim takim oyununu , bireysel olarak hic bir sey vermemis , milli takimda dahi yok artik , hala sneijder da sneijder

burda attigi nice golden sonra havalara ucmayan adam yoktur , ama onlar o zamandi , simdi kotu iste , ne uzatiyoruz bunu bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt