- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
sat
sat
sat
sat
sat
sat
sat
sat
sat
sat
sat
sat
sat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanının en büyük Burak fanboylarına cevap yazmıyorum, kusura bakma.Üstat yıllar geçti şu futbolu bi öğrenemedin yav.
Tamam kardesim haklisin ancak sen boyle bir irade goruyor musun mevcut yonetimde? Sneijder'in gidisinden gelecek parayi bu kulübün yarari icin kullanacaklarini dusunuyor musun?
Biraz once ornegini verdim, melo cok para kazaniyor, e gitti. Yerine 3- 5 cop geldi. Sonuc = -5 milyon euro + afedersin b*k gibi orta saha
Zamanının en büyük Burak fanboylarına cevap yazmıyorum, kusura bakma.
Sen buna görüs diyorsun yani?Seninle aynı görüşte değiliz diye saçmalıyormuyuz şu üslubunu düzelt önce ondan sonra konuşuruz bu mevzuları tmm mı kardeş? Kalbini kırdırmak istiyorsan illa bizde ona göre şekil alırız...
Sen buna görüs diyorsun yani?
Bir yanda 22 yasinda olan genc bir sprinter kanat oyuncusu Sinan Gümüs, diger yanda 31 yasinda olan merkez orta saha olan pasör Sneijder..
Biri iki depar atmis diye fisek gibiymis, nedense her ikili mücadelede yikildi o fisek gibi Sinan..
Ve sen simdi hemen hemen 10 yas fark olan iki oyuncunun adalelerini bir tutuyorsun ve buna görüs diyorsun? Ozm kusura bakmayacaksin bende bunu görüs olarak kabul etmeyince. Kisilsel birsey degil bu, yorum mantiksiz cünkü.
Ayrica Sinan bir kac haftadir rejenerasyon idmani görmüstür. Sneijder icin bu söylenemez, hazir olmadan Fener macina cikti yine sakatlandi, simdi yine hazir olmadan Besiktas macina cikti. Dogru mu, yanlis tabi.
Bazi seyleri cok basit saniyorsunuz siz. Carole icin de sakatliktan ciktiginda gücsüz fln deniliyordu.
Bunun görüs ile alakasi yoktur, bu dediklerim gercekler, arastir istersen. Elma'ya armut diyip bu benim görüsüm demeni akilli bir insan kabul etmemeli.
Çelmeyle düşme yıkılmamı oluyor nasıl maç izliyorsun?(bjk maçı), rize maçında içinden geçiyordu defansın, o attığı sprinti atmak yürek ister bağ kopardı bu adam birde, gerçi sen sinanıda beğenmiyorsundur cahil gurbetçi zihniyeti sonuçta sana göre yasinden farkı olmadığına eminimSen buna görüs diyorsun yani?
Bir yanda 22 yasinda olan genc bir sprinter kanat oyuncusu Sinan Gümüs, diger yanda 31 yasinda olan merkez orta saha olan pasör Sneijder..
Biri iki depar atmis diye fisek gibiymis, nedense her ikili mücadelede yikildi o fisek gibi Sinan..
Ve sen simdi hemen hemen 10 yas fark olan iki oyuncunun adalelerini bir tutuyorsun ve buna görüs diyorsun? Ozm kusura bakmayacaksin bende bunu görüs olarak kabul etmeyince. Kisilsel birsey degil bu, yorum mantiksiz cünkü.
Ayrica Sinan bir kac haftadir rejenerasyon idmani görmüstür. Sneijder icin bu söylenemez, hazir olmadan Fener macina cikti yine sakatlandi, simdi yine hazir olmadan Besiktas macina cikti. Dogru mu, yanlis tabi.
Bazi seyleri cok basit saniyorsunuz siz. Carole icin de sakatliktan ciktiginda gücsüz fln deniliyordu.
Bunun görüs ile alakasi yoktur, bu dediklerim gercekler, arastir istersen. Elma'ya armut diyip bu benim görüsüm demeni akilli bir insan kabul etmemeli.
Sinan'i begenmiyorsun sözünden sonra devamini okumadim cünkü sen benim yazdigimin mesajini net alamamissin. Eger bunu anladiysan zaten söylenecek birsey yok benim acimdan.Çelmeyle düşme yıkılmamı oluyor nasıl maç izliyorsun?(bjk maçı), rize maçında içinden geçiyordu defansın, o attığı sprinti atmak yürek ister bağ kopardı bu adam birde, gerçi sen sinanıda beğenmiyorsundur cahil gurbetçi zihniyeti sonuçta sana göre yasinden farkı olmadığına eminim
Sneijder bu sezon başından beri hangi maçta diriydi söylermisin? Tabi ki sinan gibi sprint atmıyacak bunu düşünücek, sneijderden sprint atmasını beklicek kadar cahil eğitimsiz değiliz senin değiminlebu yıl gördük ki sneijder En iyi yaptığı iş olan şutları bile atamadı güçsüzlükten, dünkü maçtada güçsüzlüğünü gösterdi birçok pozisyonda, eywAllah sakattı ama çaprazıda kopup dönmedi yada pubis filan olmadı formsuzluğu sakatlık dönüşü güçsüzlüğüyle açıklamak doğru değil, ama sene başı hamzanın yüklemediği kondisyon ama sneijdere ayak uydurcak topçu eksikliği, belki de ruhen pes edişi(hem holland hem GS çöküşüyle ve yeni kontratla) bunların hepsi bu sezonki düşük verimli sneijderde etmendir adama kızmıyorum ben senin ve birkaç kişinin görmezlikten gelişlerine kızıyorum isterim ki seneyede kalsın etrafında takım kurulsun ben bu sene özelinde görüş belirtiyorum sneijder sevdiğim bir topcudur art niyet beslemem kendisine, şimdi sneijder düşmanı yaptırcaksın beni forumda ben kimsenin düşmanı değilim ama SNEİJDERSPORluda değilim sadece neyin noldunu gören bir GALATASARAY taraftarıyım
Senle daha fazla tartışmak istemiyorum ergenliği bıraktığında tekrar benle polemiğe girmene izin verebilirim şimdi kepaz üslubunuda al UZA.

Kardeşim nolur oku ya xDSinan'i begenmiyorsun sözünden sonra devamini okumadim cünkü sen benim yazdigimin mesajini net alamamissin. Eger bunu anladiysan zaten söylenecek birsey yok benim acimdan.
xD yazip devam et sen hep oldugu gibi.![]()
Kardeşim alakası yok hakanın gazına gelmeyin lütfenVay be sıra sneijderi göndermeye geldi demek.