#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözünü seveyim şu adamın etrafına , dilinden yani oyun zekasından anlayan ve dinamik isimler alın bu isimlerden şu adamın üstüne kadro kurun , yeter artık.

Gözünü seveyim şu adamın etrafına , dilinden yani oyun zekasından anlayan ve dinamik isimler alın bu isimlerden şu adamın üstüne kadro kurun , yeter artık.

1- para yok

2- mancini senesinde drogba ,burak ,hatta saglam hamit filan vardi ne oldu ? nisanda cift haneli puan farklari ile geri dustuk , kuslar rahat rahat sampiyon oldu

Bunu en son yapanlardan biri olan melonun durumu ortada bel fıtığı olcan en son ağzını burnunu kirdigim.
Hamitte bel fıtığı olmuştu bir an hatırladim artık neyle oynadiysa

Yasin denen tek hücreliyi saymazsak takımın en kötüsü Sneijder. (sezon başından beri olduğu gibi.)

hepten içine etti.

tamam takım kötü. tamam takımda sneijder'e yardım edecek kimse yok.

tamam sneijder dünyanın en iyisi eyvallah.

sneijder barca'da olsa 80 tane atar eyvallah bisey dedigimiz yok.

Laga luga yapmaya gerek yok. Kötü yani. Takımda gerçi denayer ve carole hariç hepsi kötü. Muslera'yı saymıyorum şimdi

Ben hep diyorum snejderi bu sene öven gerçekten art niyetlidir, son senelerdeki en kötü snejder. Lakin gönderin diyen de art niyetlidir bana göre. Gidecek son Adam muslera ile birlikte ama bu , bu sene rezil olduğu gerçeğini değiştirmez .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene leş gibi olduğu konusunda geç de olsa fikir birliğine varabilmiş olmamız umut verici.

{taptap}

Kendisini kötü anılarla hatırlamak istemeyiz. Hazır ederi varken gitmeli.

Sakatliktan ciktigini, mac temposu olmadigini hatirlatmak gerekir. En yakin zamana bakilirsa bir Carole örnegi var ki sakatliktan sonra ciddi derecede zorlanmistir.

Birde Akhisar zeminini dikkate alirsak, yorumlara bir kez daha dikkat etmek gerekir ki an itibariyle kimse iyi oynamiyor sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt