#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence sneijder artık bitti .satıp büyük bi maddi külfettende kurtulmus oluruz yerine cok daha dinamik adamlar alabiliriz
Troll mu olmaya calisiyorsun, yoksa ciddi bir futbol ozurlulugu mu var bilmiyorum ama cidden ne dedigini senin bile bildigini sanmiyorum.

Koca takimda hicbir adam kalmamis gibi, satilmasini onerip durdugun adamlar Sneijder ve Podolski.

Evet yaslari 24 degil belki, evet kariyerlerinin zirvesinde ortaya koyduklari performansin birebirinde de degiller belki ama ulan ne olursa olsun,bu adamlara satilsin demek nasil bir kafa yapisidir yahu?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

bence sneijder artık bitti .satıp büyük bi maddi külfettende kurtulmus oluruz yerine cok daha dinamik adamlar alabiliriz

Sneijder gitse ne değişecek ? Dursunun transfer yapacağını mı zannediyorsun ? Hadi yaptı getireceği adamlar emre güral atıf gibi adamlar olacaktır.Burda gitmesini istememizden kastımız bizim yönetim ve sonradan gelecek yönetimin o parayı çarçur edip pilava yatıracağı gerçeğidir.Adam gibi bir kadro kurup çok yetenekli oyuncuları çıkarıp oynatacağını bilsek bizde isteriz daha genç dinamik birinin gelmesini

Ayrıca evet bu sene kötü ama hamzanın yüklemediği kondisyonunda payı büyük takım kevgire döndü sakatlıktan sinan dışında hangi futbolcudan verim alabildin ki

Herşeyi geçtim sneijderin yerini doldurmak için sneijdere verdiğin paranın 2-3 katını ödeyeceksin.Bu sana daha büyük bir maddi külfettir.

sneıjder satılabilir ama bazı şartlar oluşmalı ..
1- takımdaki leşler derhal postalanmalı
2- küçülmeye gidilip futbolcu maaşları revize edilmeli
3- takım gençleştirilmeli

yoksa hiçbir şey ortada yokken sabriler donklar umutlar yasin semihler dururken sneıjder satılmalı külfetinden kurtulmalıyız derseniz aptalsınız demektir.
nasıl ki melo'dan gelen parayı sözleşmesi altı ay kalmış donk öküzüne gömüp o bölgenin içine ettiler sneıjder'den gelecek parayı da yeni bir öküz bulup komisyon ayağına gavur ederler.
bizim kulüpte hırsız çok .
tinerciler bu alanda çağ atladı resmen gerçekten tebrik etmek lazım örnek almak lazım .

İşte futbol bilgisizliğinin vizyonsuzluğunun canlı örneği size. Aynı sözler geçen sene bu zamanlar Melo için söyleniyordu halimiz ortada. Olmaz olsun sizin gibi taraftar

13227112_1275290979183050_3049922636481328495_n.jpg

:D

Kaleyi gördüğü yerde mutlaka vurması lazım. Fabiano denen kalecinin topu içeri alacağından şüphemiz yok.

dursunun sneijderi satmasina razi olacak sozde galatasaraylilari sadece bu konudan degil ayni zamanda forumdan da def olup gitmeye davet ediyorum.

CjQTDM7WYAAhOJg.jpg
CjQTFdaWYAAcMhA.jpg

Sneijder: "Seni her zaman çok seveceğim."

gitmiş mi ya of neyse başarılar manuda

Alınacak bir kupa var, herkes hazır seni bekliyoruz reis. Sen büyük oyuncusun, gereğini yap. Çıldırt bizi Wesleeyyyy!

Heykelini dikmeye kalksak beton yetmez betooon!

Adam 1 yildir top oynamadi heykelini dikenler var yahu bu kadar isim taraftari olunur pes..
Yarinki macta insallah iyi oynayayip kupayi almamiza yardimci olacaktir boyle maclari sever hala inancim var kendisine lakin dogruya dogru bu sene ne isminin ne aldigi paranin hakkini verememistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt