#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kilo vermis, belli. Bu sene Riekerink ile birlikte 13/14 Mancini ile birlikte gosterdigi performansi gosterebilir.

Yine döktürüyor koca reyiz. Kaptanlık da çok yakışıyor. Yine en büyük kozumuz kendisi.

Sol açık mı sol iç mi forvet arkasımı belli değil biri söylesin buna sağ kanat diye bir yer var sahada arada o tarafada yakın oynasın zamet olmazsa

Maaşallah, takımı oynatıyor.
Hızlı oynamamızın en büyük sebebi.
Futbol zekası üst düzey, fiziksel kapasitesi zamanla düşüşe geçse de kalite kalıcı.

Kanatlar tamam bide sunun onune iyi bir santrafor aldikmi o da artik attigi paslarin sonucunu alir.

CohURu0VYAEz_X0.jpg

Çok iyi hatırlıyorum, bu adam geldiği dönem ne kadar çok eleştiriliyordu bu forum da bazıları tarafından. Terim gittiğin de kuyusunu kazdı filan denildi, Milli Takıma karşı gol attı hain oldu. Şimdi milletin Gomez'i filan Avrupa'ya kaçarken, bu adam takımda kalıp Podolski ile kulübü sahipleniyor. İşte bizim evladımız Wesley Sneijder'dir. Küsüp forma atan, pano tekmeleyenler değil. Sezona da çok süper başladı aslan parçası. Kafası rahat, bu çok belli. Sneijder huzursuz olmadığı zaman mükemmel bir silah ve Rierink'in devam etmesi belli ki onu da mutlu etmiş. Ben bu sezona damga vuracağını düşünüyorum, özellikle yönetim bir aptallık edip Bruma ve Sinan'ı göndermezse. Yasin'den kurtulmuş olması da bir artı.

Haklısın kardeş pardon ulu ilahımız snejder eleştirilemez !

Evet Sneijder eleştirilemez.
Ne zaman ki takımında Sneijder'in sol ayağı edebilecek 3'den fazla oyuncu barındırırsın o zaman eleştirirsin Sneijder'i ve oynadığı bölgeyi, futbolu. Bak Sneijder gibi 3 futbolcu demiyorum, sol ayağı edecek 3 tane futbolcu dahi bulundursan kadro da anlarım. AMA yok. Ve bu adam bu kulüpte hala forma giyiyor olması bir mucize. O yüzden eleştirmek yerine keyfini çıkarın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt