#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batalla olsun Josue olsun tabi ki bu adamlarla karşılaştırılmaz Sneijder. Ama böyle oynayacak ve 5 alacaksa gidebilir. Kredisi bitmeyecek kadar çok ama oyuna ağırlığını koyması gerekiyor. Sürekli sola atıyor kendini sağ taraf resmen piç kalıyor

hiç kelime oyunu yapma. geç bu işleri.

mario gomez'den acık acık birşey olmaz dedin ve kapağı yedin.

madem donk ile vuruyorsun al sana gomez.

Sacmaliyorsun artik iyice. Ac bak Gomez ismi gecerken neler yazmisim.

Kanatsiz oyunda etkisiz olur dedim, ki bunun da hala arkasindayim.

Topu ayagindan hizli cikariyor diye 5 milyonu helali hos olan kardes, senin de canin sag olsun.

Sacmaliyorsun artik iyice. Ac bak Gomez ismi gecerken neler yazmisim.

Kanatsiz oyunda etkisiz olur dedim, ki bunun da hala arkasindayim.

sneijder'i savunmak ile kimin saçmaladıgı belli.

maçları izlemedigin acık. artık özetleri izleyip daha fazla yorum yapma.

sizin futbol mantaliteniz ile bu kulüp düzü göremez.

Sneijder'in oyununu savunmadim. Bunu bile anlamamissin.

Ben sadece senin verdigin sacma sapan bir örnegi elestirdim. Batalla kim ya, hadi onu gectim Cernat ne ya.

Böyle birseyi yazmak cok sacma, hatta cocukca. Bursa kim Galatasaray kim, Rize kim Galatasaray kim de sen kalkip Anadolunun kicikirik topcusunun buraya gelip cok daha basarili olacagini savunuyorsun. Düsünce sekli bir kere tamamen absürd.

Senin bir kere melo gibi adamın yok bu adamlara sen tutup geriden top aldırırsan neyin performansını bekliyorsun ki her attığımız top duvara çarpar gibi geri dönüyor.Tolga ciğercinin ne yaptığı belli değil.Selçuk efendi iki adım koşup pres yapıp ikili mücadeleye girmeye aciz.Bırakalım artık bir kişi üzerinden harikalar yaratmaya çalışmayı.

Bu maça gelince kötü mü evet kötü her futbolcu gibi muslera dışında o da iyi gözükmüyor fazla

Hele hele cernat batalla ile karşılaştırmak gerçekten komik olmuş.Batalla gitti geri döndü bir halt edemeden cernat desen onunda kariyeri ortada nasıl bir kıyastır farklı uydu frekanslarını falan mı izliyoruz anlamadım ki ? :)

Son düzenleme:
O zaman son senelerdeki kazandığımız başarılara bak ve Sneijder'in bunlardaki payına bak. Vefasızlık, nankörlük etme.

yahu hangi paydan bahsediyon?

12-13'te bu takımı sneijder mi şampiyon yaptı? yüzde 1 bile payı yok.

13-14 dipteyiz.

14-15. rezalet bir futbol ile gelen şampiyonluk. sneijder'in mevkisine göre her topcu ile eşit payı var, fb macı haric.

sneijder gibi bir 10 numaranın bu ligi domine etmesi lazım, edemiyor cünkü fiziksel olarak sürekli çöküşte.

karabük ortasahada oyunu domine ediyor. neden? sneijder-selcuk'tan daha yetenekli adamları mı var? yok tabi. fizik olarak daha sağlam adamları var.

sneijder'in kalitesine birşey dedigim yok diyorum ama anlatamıyorum.

yahu hangi paydan bahsediyon?

12-13'te bu takımı sneijder mi şampiyon yaptı? yüzde 1 bile payı yok.

13-14 dipteyiz.

14-15. rezalet bir futbol ile gelen şampiyonluk. sneijder'in mevkisine göre her topcu ile eşit payı var, fb macı haric.

sneijder gibi bir 10 numaranın bu ligi domine etmesi lazım, edemiyor cünkü fiziksel olarak sürekli çöküşte.

karabük ortasahada oyunu domine ediyor. neden? sneijder-selcuk'tan daha yetenekli adamları mı var? yok tabi. fizik olarak daha sağlam adamları var.

sneijder'in kalitesine birşey dedigim yok diyorum ama anlatamıyorum.

Ayıp ayıp çarpılacaksın. Senle tartışmak zaman kaybı.

Wesley hiç bir zaman dominant 10 numara olmadı onu geçelim.

Mancini dönemi ve sonraki şampiyonlukta da takımın en iyisiydi bok atmayın boş yere.

Senin bir kere melo gibi adamın yok bu adamlara sen tutup geriden top aldırırsan neyin performansını bekliyorsun ki her attığımız top duvara çarpar gibi geri dönüyor.Tolga ciğercinin ne yaptığı belli değil.Selçuk efendi iki adım koşup pres yapıp ikili mücadeleye girmeye aciz.Bırakalım artık bir kişi üzerinden harikalar yaratmaya çalışmayı.

Bu maça gelince kötü mü evet kötü her futbolcu gibi muslera dışında o da iyi gözükmüyor fazla

Hele hele cernat batalla ile karşılaştırmak gerçekten komik olmuş.Batalla gitti geri döndü bir halt edemeden cernat desen onunda kariyeri ortada nasıl bir kıyastır farklı uydu frekanslarını falan mı izliyoruz anlamadım ki ? :)

yetenek kıyaslaması yaptıgımı sananlardan mısın?

insan biraz çabalar.

ne ise bu takım bu sene 90 puanla şampiyon. sneijder'de 20 gol 20 asist.

hadi arkamıza yaslanalım ve keyifli bir 45 dk ile wesley'İn müthis gollerini izleyelim.

Adam ne yapsamda top bana gelmese diye uğraşıyor aldığı topu direk arkaya veriyor ileri iki tane isabetli pası yok ama kimse birşey demiyor niye onun adı Sneijder o dünya yıldızı
Evet Selçukda çok kötü ama Selçuk a yapılan eleştirinin milyonda biri Sneijder'e yapılmıyor formda
Selçuk sevenler yerli sevici doğrudur Ama Sneijder'i sevenlerde ölü sevici benim için ikisinide 11'de yeri yok

rezil oynuyosun umarım en kısa zamanda şutlanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt