#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bireysel olarak kötü olması bir yana takımı da sürekli sol tarafa kitliyor. Bu kadar güvendiğimiz bir adamın daha doğru işler yapması lazım.

Tapa

8 yıl geçmiş hocam. O haraketleri istese bile zor yapar artık.
Taraftar bunu anlayamadı ama. Sneijder'i 8 sene önceki Sneijder sanıyorlar hâlâ. Sezon sonu gitme ihtimali ortaya çıktığında taraftar deliye dönmüştü. Burada 1-2 kişi Sneijder karşıtı sözler sarf edebiliyordu, onlar da yerden yere vuruluyordu. Futbol artık Selçuk, Sneijder gibi oyuncularla oynanmıyor. Bu konuda bjk'yi çok beğeniyorum mesela, oğuzhan ve talisca bizde olsa herhalde şov yapardık ligde.

Son düzenleme:
Milli mactan snra tempoyu kaldiramadi sanirim.yine takimdaki bircok oyuncudan iyiydi ama yillik 5m veriyoruz bu adama 5m.kendine gelmesi lazim gecen seneki performansi bizi sampiyon yapmaz

Bu adama saydırmak anlamsız. Evet, iyi oynamıyor ve belki de bir daha eskisi gibi olamayacak fakat burada hesabı keseceğimiz kişi kendisi değil.

Sneijder 25 yaşında değil. Haliyle artık eskisi gibi olmasını bekleyemeyiz. Düşüşe geçmiş ve yetenekleri yavaş yavaş körelmekte olan bir oyuncu. Bu da 32 yaşındayken normaldir. Zamana karşı gelemiyor hiç kimse.

Onun düşüşe geçtiğini görüp hazırlığımızı yapmamız gerekirken biz bunun aksine her sene daha da artırmak zorunda kaldık sorumluluğunu. Yapmamız gereken ona düşen yükü azaltmak ve kalan cephanesini etkili kullanmaktı. Hatta gerekirse doğru zamanda yolları ayırıp önüne bakarsın.

Şimdi geldiğimiz noktada adamın doğal sebeplerden ötürü performansı düşmüşken hatayı ona çıkarmak çok hakkaniyetli değil. Hata kadro planlamasını yapamayanlardadır. Bu sadece mevcut yönetim ve teknik kadro da değil. Geçmişten bu yana herkesi dahil edebiliriz içine.

Adamın umrunda degıl takım

ikinci devre fena degildi. selcuk denen sümük böceginden sonra cok daha iyidi hatta

Gelcek yil gider, son senesi.

Sneijder gidince bazi seyler daha net gorulebilcek.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takintili adam cok cidden ha gerizekalisi da cok ne olacak bu isin somu bilemiyorum.
Cok degil 4 gun onceki maci izleyin sonra donun ve sorunun nerede oldugunu cozun

oğlum rot balansı bozuk araba gibi niye sürekli sola çekiyorsun ortada oynasana senin yüzünden tek taraflı hücum ediyoruz

Yine acele oynadi ve hep sacmaladi.
Kagit üzerinde Tolga-Selcuk önünde oynamasi gereken adam kendini hep sola atiyor.Hic cekilmiyor.Gecen hafta da böyleydi sadece acele ediyor diye yazmistim.Ama maalesef cok kötü .Gecen sezon dan hic bir farki yok

Milli maçta iyi oynamıştı oysa ki ya ciddiye almıyor ya da bizim takımda bir şeyler eksik anlayamadım.

Son düzenleme:
Jor zaten zor zamanda terimciler bir yandan medya bir yandan.sen memleketlini kurtarman lazım ama etkin az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt