#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli takımda oynamasının bize faydası nedir ey renktaşlar? Niye bunu sürekli vurgulama ihtiyacı hissediyorsunuz?

Bu oyuncu 23-25 yaşında değil ki milli takım forması ile değer kazansın, para kazandırsın

Oyuncuların ismine ve eski performaslarına göre yorum yapanlardan değilim. Kötü oynuyorsa eleştiririm hepsi bu. takıma yararı olmuyorsa satılmasını istemek kadar normal birşey yok. kendini düzeltir takıma katkı sağlamaya başlarsa desteklerim buda gayet normal. son 1 yıldır kötü oynuyor bu halde devam ederse satılmalı diyorum ne var bunda? bunun sneijder düşmanlığıyla ne alakası var yahu?

Dinlendirilmeliydi bugünkü maçta veya sonradan oyuna girmeliydi. Zamana ihtiyacı var

Lan hala 4, 5 aliyor muhabbeti falan yapmayin bu adam net 3.5 aliyor.
Gel gelelim imza parasi adindaki sacmaligin altina imza atan beyinsiz hesap versin. Sozlesmeli oyuncuna neden imza parasi verirsin sirf su para konusunda sacmalamayi kesin once. Ha yuklenilecekse de yanlis kisiye yukleniliyor muhattabi direkt dursun denen isbilmez herif.
Sakat serdara 2.1 yillik verildigi gibi butun malliklar herifin altindan cikiuor

Oyuncuların ismine ve eski performaslarına göre yorum yapanlardan değilim. Kötü oynuyorsa eleştiririm hepsi bu. takıma yararı olmuyorsa satılmasını istemek kadar normal birşey yok. kendini düzeltir takıma katkı sağlamaya başlarsa desteklerim buda gayet normal. son 1 yıldır kötü oynuyor bu halde devam ederse satılmalı diyorum ne var bunda? bunun sneijder düşmanlığıyla ne alakası var yahu?

Ne acitmis sneijder zamaninda Halen cikmiyor

Sorumluluk almaya çalıştı.

Sıkıntısı Sneijder'in yaşı itibari ile geriye giden özellikleri onu özel futbolcudan sıradan bir noktaya getirmeye başlaması.

Bbu durumda da maliyetini kaldırabilecek seviyede değiliz.

Sene sonu iyi bir teklif gelirse yollar ayrılmalı. Çok dramatik bir çıkış yaşamazsa ki sanmıyorum.

Daha sezonun başı form tuttuğu zaman 10'u eleştiren herkese cevabını verecek.
Ayrıca şampiyon olmak istiyorsak Sneijder şart, yok onun yerinde Josue oynar felan hikaye Josue ile şampiyon olamazsın Sneijder ile olursun şampiyon

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rezil ve cahil yorumlar. sneijder klas ve yıldız bi topçu olmasından mütevellit bu statüsünü kaybedene kadar tek seferliğine yedek bırakılmak haricinde yedeğe çekilemez oyunun kritik dakikalarında kenara alınamaz.

Bu forumdaki insanlarin buyuk cogunlugunun sorunu , konunun aysal sneijder ya da terim olmasi yani isimler veya konunun icerigi degil ... Buyuk cogunluk savundugu fikrin artik genel gecer bir dogrulugu kalmadigini farketse bile savunmak icin halen israrci oluyor

sneijder bu klupten farkli kalemler altinda 4,5 milyon euro aliyor ve zerre katkisi yok , gecen sene de boyleydi soyledik kotu kisi olduk

istenmeyen cogu adam gonderildi , sabri haric hemen hepsi

gelelim selcuk a , o da oynadigi mac sayisina gore 2,750 ile 3,5 arasi euro maas aliyor

ve biz sneijder ile selcuk oynamasin yerlerine sunlar oynasin diyoruz , israfa bakin

biz bu ikili dogru duzgun toparlanmadan sampiyon filan olamayiz cunku sneijder bize bu tip maclari acmasi icin lazim . 2 senedir mac kazandirmiyor , pozisyonlardaki vuruslari filan "ben de olsam o kadar vururum" havasinda

hala bunlari gorup de her elestirene size sabri olcan lazim gibi sacma sapan karsiliklar vermenin akilla bagdasir yani yok

sneijder selcuk ikilisi hic bir halt oynamiyorlar , bu kadar basit , goruyoruz

Bu forumdaki insanlarin buyuk cogunlugunun sorunu , konunun aysal sneijder ya da terim olmasi yani isimler veya konunun icerigi degil ... Buyuk cogunluk savundugu fikrin artik genel gecer bir dogrulugu kalmadigini farketse bile savunmak icin halen israrci oluyor

sneijder bu klupten farkli kalemler altinda 4,5 milyon euro aliyor ve zerre katkisi yok , gecen sene de boyleydi soyledik kotu kisi olduk

istenmeyen cogu adam gonderildi , sabri haric hemen hepsi

gelelim selcuk a , o da oynadigi mac sayisina gore 2,750 ile 3,5 arasi euro maas aliyor

ve biz sneijder ile selcuk oynamasin yerlerine sunlar oynasin diyoruz , israfa bakin

biz bu ikili dogru duzgun toparlanmadan sampiyon filan olamayiz cunku sneijder bize bu tip maclari acmasi icin lazim . 2 senedir mac kazandirmiyor , pozisyonlardaki vuruslari filan "ben de olsam o kadar vururum" havasinda

hala bunlari gorup de her elestirene size sabri olcan lazim gibi sacma sapan karsiliklar vermenin akilla bagdasir yani yok

sneijder selcuk ikilisi hic bir halt oynamiyorlar , bu kadar basit , goruyoruz

Tamamen katılıyorum.

Gerisi partially.

Katılmadığım sorun Sneijder ve Selçuk değil YÖNETİMLERİN GENEL ÇUVALLAMASI.

TOLGA DA 2 ETMEZ.

EREN DE ETMEZ 2.2

CHEDJOU DA ETMEZ 2.3

Kişisel değil bu problem.

Senin sorunun da olayı fazla kişisel hale getirerek sunman. Gönderilmesi gerekiyor ikisinin de burası doğru. Sıkıntı yerine gelecek adamların onlardan daha iyi olmayacağı gibi çok da az maaşa oynamayacak olmaları. Bir de bu adamların en iyi döneminde ki katkıyı da verecek futbolcu da olmayacaklar muhtemelen.

Alpay , maas seviyesinin yuksekligini elli kere dile getirdim hatta sabriye verirsen umut da ister diyerek sevilmeyen adamlardan ornekler verdim ama aynisi selcuk sneijder icin de gecerli

ben oldum olasi hic bir zaman sneijder elestirisini salt sneijder uzerinden yapmadim , sneijder ve aldigi para , selcuk ve aldigi para , riera ve aldigi para ...vb

benim icin ne verip ne aldigim onemli . Ben jpk dan zarar ettigimde bana atiyorum 350 bin zarari varsa sneijderin selcuk un zarari bunun 10 kati

fayda vermiyor , verse zaten bunlar konusulmaz bile .. Bizde de hata var , sneijder in zaten komple muthis bir 10 numara oldugunu hic bir zaman dusunmedim , zidane hagi degil bu adam

zaten etrafi yetenek anlaminda cok zengin degil , e bir de bireysel sut vb yetenekleri gitgide azaliyor , haliyle etkisiz kaliyor

Lan hala 4, 5 aliyor muhabbeti falan yapmayin bu adam net 3.5 aliyor.
Gel gelelim imza parasi adindaki sacmaligin altina imza atan beyinsiz hesap versin. Sozlesmeli oyuncuna neden imza parasi verirsin sirf su para konusunda sacmalamayi kesin once. Ha yuklenilecekse de yanlis kisiye yukleniliyor muhattabi direkt dursun denen isbilmez herif.
Sakat serdara 2.1 yillik verildigi gibi butun malliklar herifin altindan cikiuor

3.5m artı maç başı 20k avro almıyor mu

Sezonda 30 maç oynasa 600k avro edecek. 600k + 3.5m = 4.1m

Anlamak o kadar zor mu

şutları 3 haftadır inanılmaz kötü,hem kendini hem bizi kaç tane golden etti...

İnanılmaz bir yetenek süper ötesi bu ligde kimsenin yaklaşamayacağı bile bir kariyer ödüller başarılar ama ölüsün artık be reis kusura bakma

Takıma katkısından çok zararı var Selçuk&Sneijder 32 yaşındalar ama sanki 50 yaşındalar gibi oynuyorlar ki 32 artık orta sahayı kaldırabilecek bir yaş değil bu ikisini koy sonra yanına Tolga'yı koy ki her türlü işi o yapsın boşlukları doldursun bunların arkasını kurtarsın diye

Bu adamin yorgun olmasindan ziyade birsey dikkatimi çekti aylardir.

Bu adamin kafasini sen pres yapip kosacaksin diye diye yIkamIslar. Inanilmaz fazla pres yapiyor ve enerjisini harciyor.

Bu sekilde Sneijder kullanilmaz. Herkesin görevi vardir. Sneijder'in görevi pres yapmak mi?

Allah askina cikin siz bi 90 pres yapin bakalim adam akilli sut atmaya gücünüz kalacak mi..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt