#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamin yorgun olmasindan ziyade birsey dikkatimi çekti aylardir.

Bu adamin kafasini sen pres yapip kosacaksin diye diye yIkamIslar. Inanilmaz fazla pres yapiyor ve enerjisini harciyor.

Bu sekilde Sneijder kullanilmaz. Herkesin görevi vardir. Sneijder'in görevi pres yapmak mi?

Allah askina cikin siz bi 90 pres yapin bakalim adam akilli sut atmaya gücünüz kalacak mi..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ülke olarak futbolu sadece koşmaktan pres yapmaktan ibaret sandığımızdan normaldir bu durumların böyle olması.

Sneijder kötü ama josueyide izledik. Onun yerini dolduracak oyuncu değil.ya sneijdersiz 4-4-2 yi denemeliyiz yada sneijderden maksimum verim alacak bir yol bulmalıyız.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder son 1 yildir dogru duzgun futbol oynamiyor, artik eskisi gibi forvet arkasi oynamiyor, hep geri geliyor top aliyor, sag veriyor sol veriyor, forvete uzun paslar da artik atmiyor... Ilerde durup takima daha cok katki saglamasi lazim, forvet'e, kanatlara daha cok pas atmasi lazim.

Kendini toparlamasi lazim, su an ki oyunuyla selcuk'tan hic bir farki yok.

Bir an icin sneijder in senelik 1,5 milyona oynadigini varsayalim , ne derdik ? Derdik ki

sneijder evet formsuz ,faydasi minimumlarda ama bu isimde bir adami 1,5 a takimda tutmak gerekir

ama rakam 4,5 olunca , ve ilerisi icin de isik vermeyince , bir de bu sneijder ile bitmeyince , ayni durum selcuk sabri gibilerde de olunca , toplanan paranin ulastigi nokta asiri moral bozucu

o yuzden olaya selcuk sneijder diye degil , toplamda bir sezonda 8 milyon euro verdigin 2 adamdan katki alamayip "bari yerlerine x,y oynasin" noktasina gelmek diye bakalim

mal gibi etkisiz pres yapmasi,oyun icinde surekli sola kaymasi,on liberoya gelip top almasi yasaklanmali.bunlari yaptigi vakit yapabilecegi olaylari yapamiyor.bi senedir uc kurusluk top oynamiyor..

Sneijder de hiç bir yorgunluk görülmedi dün.
Şampiyonlar ligi temposuna alışık futbolcu zaten 3 gün arayla maç yapmasını bilir. Sorun halen takım birlik beraberlik sorunu yaşayıp ve bazıların da dediği gibi gereksizdir Press uygulamasına girmesi. Hagi gibi top bizdeyken aktiv oynamalı sadece Veya yakınında rakip olursa müdahale etmeli. Hucumsal anlamda sadece enerjisini harcaması gerekir sadece

Benim anladığım,yerli çetesi tamamen bitirildi gibi bir şey.Selçuk tek başına hocayı sabote edemez,yanında destekleyecek adam yok.

En büyük korkum,Sneijder liderliğinde bir çetenin oluşması.Umarım gerçekleşmez bu.

Benim anladığım,yerli çetesi tamamen bitirildi gibi bir şey.Selçuk tek başına hocayı sabote edemez,yanında destekleyecek adam yok.

En büyük korkum,Sneijder liderliğinde bir çetenin oluşması.Umarım gerçekleşmez bu.
Sneijder de jong rierikerink çetesi oluştu zaten. Bu tür çeteler her zaman kötü sonuca varacak kanun yok. Hakan şükür korkmaz necati çeteleri şampiyonluklar getirmişti.

İşlerini iyi yaptıktan sonra çete mete hikaye. İşlerini yapmadıkları zaman tehlikeli oluyor bu tür grup oluşumları. O zamanda parçalayacak yönetim veya teknik direktör bu oluşumu ki bizimkiler gayet de iyi yaptı bunu.

Sneijder de jong rierikerink çetesi oluştu zaten. Bu tür çeteler her zaman kötü sonuca varacak kanun yok. Hakan şükür korkmaz necati çeteleri şampiyonluklar getirmişti.

İşlerini iyi yaptıktan sonra çete mete hikaye. İşlerini yapmadıkları zaman tehlikeli oluyor bu tür grup oluşumları. O zamanda parçalayacak yönetim veya teknik direktör bu oluşumu ki bizimkiler gayet de iyi yaptı bunu.

Trabzon çetesi de bize şampiyonluklar getirmişti.Ama zamanında dağıtılmadığı için 2013-2014 ve 2015-2016 sezonlarını kaybettik.Yani çeteleşme ancak kısa vadede yararlı olur bana göre.Daha fazla taviz verirsen,bir süre sonra sen onlara bağımlı olursun,onlar sana değil.

Trabzon çetesi de bize şampiyonluklar getirmişti.Ama zamanında dağıtılmadığı için 2013-2014 ve 2015-2016 sezonlarını kaybettik.Yani çeteleşme ancak kısa vadede yararlı olur bana göre.Daha fazla taviz verirsen,bir süre sonra sen onlara bağımlı olursun,onlar sana değil.
Duruma bağlı. O grup ne kadar işlerine ve takımlarına sadık ise zararı olmaz okadar. Tam tersini düşünüyorum ayrıca. Çetelesmedrn büyük başarılar gelmez. Barça full bu gruplaşma modeli ile kurulu mesela. Bayern da öyle. Bizim UEFA 2000 kadrosu çetenin ağa babasıydı yıllarca. Her çetenin değişime veya full parçalama dönemi gelir ama tabiki ve bu zamanı iyi süzmek gerekir teknik heyet yönetim olarak

Duruma bağlı. O grup ne kadar işlerine ve takımlarına sadık ise zararı olmaz okadar. Tam tersini düşünüyorum ayrıca. Çetelesmedrn büyük başarılar gelmez. Barça full bu gruplaşma modeli ile kurulu mesela. Bayern da öyle. Bizim UEFA 2000 kadrosu çetenin ağa babasıydı yıllarca. Her çetenin değişime veya full parçalama dönemi gelir ama tabiki ve bu zamanı iyi süzmek gerekir teknik heyet yönetim olarak

Ya takım içinde elbet birbiriyle daha samimi adamlar olacak.Ona lafım yok.Çeteleşme demek,takımda kim kalacak kim gidecek,hoca kim olacak bütün bunların kararında etkili olacak kadar güçlü bir yapı kurmak demek.

Ya takım içinde elbet birbiriyle daha samimi adamlar olacak.Ona lafım yok.Çeteleşme demek,takımda kim kalacak kim gidecek,hoca kim olacak bütün bunların kararında etkili olacak kadar güçlü bir yapı kurmak demek.
Bu her takımda oluşuyor zamanla. Yeni kurulmuş takımlarda olmaz ilk senelerde sadece.

ltf yedege
selcuk - tolga - josue orta sahasini izleyelim

eksikler Türkiye´de ancak bir oyuncu gol yollarinda kisirlasinca ortaya cikiyor, arada sirada sallasaydi bir iki tane bunlar elestirilmezdi.Ama Forvete en yakin oyuncumuzun 7 aydir golü yok.

Bu sezon ortaligi cok pis dagitacak, bekleyiniz. Bugün atan tutanlar o gün ne yapacak bekleyip görecegiz. Zamaninda bu dönemden gecmistik. Hepsi 180 derece döndü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt