#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oyun yönlendirme filan hoş da 10 numara dediğin adam da arada 1 golünü atmalı..Ya şanssızlık ve stres var ya da gerçekten sakatlık sorunu var..Haftaya filan penaltı olursa mutlaka Şino kullanmalı..

Bu takim forvet oynayip da sezonu 3 golle kapatanlara da 2 milyon para oduyordu , onu gorunce sneijder e kizamiyorum

Ne konuşuyorsunuz anlamıyorum ki adam dün harika bir maç çıkardı kusursuzdu

Sneijderi çok iyidi dünkü maçda bencede ama her maçda iyi işler yapıyor ki topsuz blok maestro kaydırma oyununu futbolu gerçekten bilenler belki görüp dikkat edebilir.

Sneijder'in o pozisyonda şut çekmeyip, Josue'ye pas vermesi tamamen garantiye gitmekti. Verdi pasını ve Josue kaleci ile karşı karşıya durumda vuruş yapmak yerine durmayı tercih etti.

josue atsa golu herkes sneijderin pasini konusuyo olurdu

haftaya artik golunu atmasi lazim koca senede golu yok

Şut çekse niye çekti %100 gol pozisyonuna sokacak pas atsa niye pas attı.

Ya şizofrenlik var ya maç izlemiyorsunuz ki çoğu kişinin 2 dakikalık özetten maç izlediğine de eminim. Hele bazıları 10 saniyede bir donan yayından izleyince bazı pozisyonları kaçırıyor.

Ya ben cidden anlayamıyorum beklentiniz nedir. Adamda hiç değişim yok ilk mentalitesi en uygun durumdaki adama at.

Atıyorda, umut gibi gerizekalı adamlarla xavi oynasa kendini keserdi. Az ayağı düzün adam olunca nasıl gol oluyor ama hak veriyorum şansa yahu sabri bile aynı ortayı açar ki 10 senedir oynuyor bir göremedik ama açar yani.

Sabri olmadı yasin oldu o da olumlu aynı ortayı açar.

Selçuk yine olumlu açar ama önce topu bir kaldırabilse hani eşik değeri bulamıyorlar hep altında kalıyorlar.

Adam çok net arkada oyuncuları gördü ölçtü biçti tam o araya attı.

Bari komik olmayın olm. Engellemekte istemiyorum bazen güzel güldürüyor.

Eren'in takıma katılması en çok Sneijder'e pozitif yönde etki yaptı.Bu hafta Antalya'ya atarsa iyice forma girecektir.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tumblr_oe00m8h2C21u3y1jpo1_1280.jpg

Günümüz futbolunda artık sadece hücum ile ilgilenen 10 numaraların yeri yok. Sneijder hiç bir zaman böyle bir 10 numara olmadı fakat şu an artık işin mücadele kısmında da fayda sağlayamıyor. Riekerink onu orta üçlünün solunda çift yönlü kullanmaya çalışıyor. Bu sene kaleden uzak olmasının sebebi bu ve doğru karar. Fakat Sneijder maalesef top ile adam eksiltebilen bir futbolcu değil, top taşıyamıyor ileriye. Şut ve pasları da eskisi kadar iyi değil. Sene sonunda Selçuk ile birlikte gönderilmesi gerekiyor.

Günümüz futbolunda artık sadece hücum ile ilgilenen 10 numaraların yeri yok. Sneijder hiç bir zaman böyle bir 10 numara olmadı fakat şu an artık işin mücadele kısmında da fayda sağlayamıyor. Riekerink onu orta üçlünün solunda çift yönlü kullanmaya çalışıyor. Bu sene kaleden uzak olmasının sebebi bu ve doğru karar. Fakat Sneijder maalesef top ile adam eksiltebilen bir futbolcu değil, top taşıyamıyor ileriye. Şut ve pasları da eskisi kadar iyi değil. Sene sonunda Selçuk ile birlikte gönderilmesi gerekiyor.

Sonuna kadar katılıyorum renktaş yerlerine bir sürekli ileri geri mücadele edecek ileri top taşıyacak B2B oyuncu+Modern 10 numara diye söylenen top kullanmasını bilen ilerde adam eksilten skora katkısı çok yüksek birisi lazım
Selçuk sahada hayalet gibi Tolga'ya yazık bu Selçuğun oynaması
Sneijder şuan tek iyi yaptığı şey orta açmak akan oyunda ikiside yok pilleride gözümde kredileride bitti
Sneijder 4.5 milyon avro para alıyor klüpten+500 bin avro babasına para veriyoruz maç başılar ile filan 6 milyon avroya yakın para alıyor+primler var tabiki
Selçuk 3 milyon avro para alıyor yıllık maç başılar ile birlikte onunkide 4 milyon'u buluyor +primler var
Sadece bu ikili den kurtulmamız 10 milyon maaş yükü+bonservis(ikisinden toplam 10-11 milyon avro bonservis gelir)= 21 milyon avro para yapar istediğimiz iki orta saha oyuncusunu alabiliriz kesinlikle

sneijderin yerine iyi bir alternatif alınacağını bilsem ben de sıcak bakarım ama dursuna güvenmiyorum.. sneijderi kaybedip de yerine saçma sapan adamları alırsak mumla ararız. sneijder takımdayken visca veya badou ndiaye hamlesi yapılabilir uygun maliyet olursa..en azından bu adamların ne kadar fayda sağlayacağını ölçüp ona göre rota çizeriz 2sinin de çok faydalı olabileceğini düşünüyorum

Süper Lig'in ilk 5 haftasında gol girişimlerine en çok katkı sağlayan futbolcular: Sneijder(51), Tolga Ciğerci(46) ve Bruma(41) [matchstudy]

Sneijder daki problemin belirli bir kismi sneijder dan kaynakli , gerisi yonetimsel ve taraftarla ilgili . Sneijderdan kaynaklanan kisim , havaya girmeyi bekleyen bir oyuncu bu , seyirci atmosfer gibi seyler eksik olunca malesef is ahlakina yansiyor ve kendini oyunun disina cekiyor , onun disinda teknik yonden ise , sutu azaldi etkinligi dustu diyoruz ama sahaya cikan oyuncu bir sakatlik engeli filan yoksa gol de yapmak ister herseyi de ister

sneijder daki buyuk problem yonetimsel , yonetimlerimiz malesef umut undan sabrisine selcuk undan bu arkadasa dek , o kadar yuksek kontratlar yaptilar ki , adam degil sneijder zidane olsa yine aldigin verdigin kiyaslamasi yapacagin rakamlar

son olarak , ben dahil , sneijderdan lincoln , misimovicten ilic , elano dan hagi bekledik . Ama oyle olmuyor iste , sneijder in en verimli zamaninda bile yaptigi ve yapamadigi seyler var , yapamayacaklarini bekleyip "kotu ya" demek en kolayi

bu adamdan beklentim gecen sezon gibi ruh halde dolasmasin , son 2-3 mactaki gibi elinden geleni versin yeter

Taraftar olmayinca Sneijder'in iş ahlakina mi yansiyor?

Hala su adam ceza almiyor. RVP ile karistirdi heralde.

Uydurma laflara bak sen..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt