#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakiplerimizin şike kumpasina getirildiği, başkanlarının hapise atildigi, oyuncularinin kaçırıldığı rakipsiz skmsonik bir tr ligi ortaminda alınan iki şampiyonlugu basari diye sunmak ancak bir ftorluya yakisirdi. Bu ligte aykutlar, hamzalar ve senollar da şampiyon oluyor. Hem de rakiplerinin kumpaslara getirilmedigi ortamlarda. Bu durum onların armut oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Neyse ben gidiyom.

Rakiplerimizin şike kumpasina getirildiği, başkanlarının hapise atildigi, oyuncularinin kaçırıldığı rakipsiz skmsonik bir tr ligi ortaminda alınan iki şampiyonlugu basari diye sunmak ancak bir ftorluya yakisirdi. Bu ligte aykutlar, hamzalar ve senollar da şampiyon oluyor. Hem de rakiplerinin kumpaslara getirilmedigi ortamlarda. Bu durum onların armut oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Neyse ben gidiyom.

Böyle Baskan´a tabiki kumpas yaparlar.

images

ahmet_hakandan_ilginc_benzetme_deniz_gezmis_ve_aziz_yildirim_nerede_bulustu_h1312.webp

aziz-yildirim-ataturku-duzeltelim-hakim-bey.webp

Duruşmada hakim kürsüsünün arkasında asılı Atatürk fotoğrafının eğri durduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, duruşma salonundan çıkmadan önce davanın hakimine hitaben“Tablo yamulmuş onu düzeltelim” diye seslendi. Bunun üzerine hakim de mübaşire “Yamuksa hemen düzeltelim” diye talimat verdi.

Son düzenleme:
Vay be Terim'e laf atmak için alnımızın teri ile alınan şampiyonluklar bile küçümsemeye çalışılıyor. Yazık.

Mancininin interle kazandığı şampiyonlukları kucumseyenler, dalga geçenler, o dönemde juve küme düşmüş,milanın puanları silinmis, oyuncular kaçmış vsvs diyip interi dedem de şampiyon yapardı diyenler buradaki bire bir aynı durumu müthiş bir başarı hikayesi olarak görüyorlar. Arasam hepinizin mancini ile ilgili bu tarz yorumlarınızi bulacagimdan eminim. Iki dakikalığına da olsa iki yüzlülüğü bırakın ve gerçeklerle yüzlesin. Ona öyle buna böyle yok. Saygılar.

Vay be Terim'e laf atmak için alnımızın teri ile alınan şampiyonluklar bile küçümsemeye çalışılıyor. Yazık.

Hic sorma...

Kendini Terimci veya Aysalci gibi sacma sapan sekilde ayirt edenler Galatasaray'li falan degil. Galatasaray'imizin isine ne geliyorsa onu sayar onu severiz.

Cidden sinir edici. Sonra kuslardan buradan bol bol SS yapiyor rezil ediyorsunuz. Utanmasalar Feto sayesinde uefayi aldik diyenler cikacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Doğrudur renktaş Sneijder&Selçuk varken mükemmel organize oluyoruz sanki 06-07'deki Kaka'lı Pirlo'lu milan'ı izliyorum gibi mükemmel organize oluyoruz öyle sürekli baskı sürekli gol pozisyonu defans desen 4*4'lük :D :D
Sneijder&Selçuk'la çok organize oluyormuşuz gibi :confused::ayatollah:

Ben bunu antalya maçının ikinci yarısına frikik golü gelene kadar ki bölümüne dayanarak yazdım

O yüzden bende merak ediyorum ve umuyorum ki yine başı kesilmiş tavuk gibi olmayız

Sneijder her ne kadar iyi olmasada o çıktıktan sonra takım başı kesilmiş tavuk gibiydi ve bence frikik Gölünün itici gücü olmasa bu değişmeyecekti

Bu ateş üfleyerek sönmez

Ben bunu antalya maçının ikinci yarısına frikik golü gelene kadar ki bölümüne dayanarak yazdım

O yüzden bende merak ediyorum ve umuyorum ki yine başı kesilmiş tavuk gibi olmayız

Sneijder her ne kadar iyi olmasada o çıktıktan sonra takım başı kesilmiş tavuk gibiydi ve bence frikik Gölünün itici gücü olmasa bu değişmeyecekti

Bu ateş üfleyerek sönmez

Doğrudur bu böyle takım başı boş oynadı Sneijder çıkınca belli süre niye sürekli alıştı takım hücum'a çıkan her top muhakkak Selçuk&Sneijder 3'er 4'er pas yapmadan atağa başlamıyoruz
Bu takımın bana göre en büyük sıkıntıları 2stoper'imiz ve Selçuk&Sneijder'dir renktaş Chedjou&Hakan yerine Serdar&Çok iyi Serdar'ı tamamlayacak lider stoper
Sonra Selçuk&Sneijder yerine kesinlikle genç dinamik daha modern oyuncular isterim ikisi takımda oyuncu el freni çekik araba gibiyiz
Ha tabiki şöyle birşeyde var renktaş Selçuk yerine De Jong Sneijder yerine Josue oynar şu kadroda ama ikiside ne veriri bu Sneijder&Selçuk'dan iyi oynarlar mı hiç zannetmiyorum

Mancininin interle kazandığı şampiyonlukları kucumseyenler, dalga geçenler, o dönemde juve küme düşmüş,milanın puanları silinmis, oyuncular kaçmış vsvs diyip interi dedem de şampiyon yapardı diyenler buradaki bire bir aynı durumu müthiş bir başarı hikayesi olarak görüyorlar. Arasam hepinizin mancini ile ilgili bu tarz yorumlarınızi bulacagimdan eminim. Iki dakikalığına da olsa iki yüzlülüğü bırakın ve gerçeklerle yüzlesin. Ona öyle buna böyle yok. Saygılar.

fener şike süreci yaşamasada şampiyon olurduk o sezonki takımımız efsaneydi 2000 sonrası en iyisi belkide.

adminimiz
geçirmiş
geçirmekle kalmamış

Doğrudur bu böyle takım başı boş oynadı Sneijder çıkınca belli süre niye sürekli alıştı takım hücum'a çıkan her top muhakkak Selçuk&Sneijder 3'er 4'er pas yapmadan atağa başlamıyoruz
Bu takımın bana göre en büyük sıkıntıları 2stoper'imiz ve Selçuk&Sneijder'dir renktaş Chedjou&Hakan yerine Serdar&Çok iyi Serdar'ı tamamlayacak lider stoper
Sonra Selçuk&Sneijder yerine kesinlikle genç dinamik daha modern oyuncular isterim ikisi takımda oyuncu el freni çekik araba gibiyiz
Ha tabiki şöyle birşeyde var renktaş Selçuk yerine De Jong Sneijder yerine Josue oynar şu kadroda ama ikiside ne veriri bu Sneijder&Selçuk'dan iyi oynarlar mı hiç zannetmiyorum

Bakalım belki bu hafta sonu en azından sneijder yerine josue olabilir

Söylediklerin mantıklı ama birde işleyişe bakmak lazım

Umarım fazla aramadan rahat bir galibiyet alırız

Bu ateş üfleyerek sönmez

Boşuna uzun uzun yazma Gerets ile şampiyon olduğumuz sene kibirbahçe kadro olarak üstündü

Haa şimdi denizli maçı olmasa falan deme. Kadro üstünlüğüne rağmen son haftaya kadar kovaladık ve aldık şampiyonluğu.

Aynısı teknik direktörsüz kazandığımız şampiyonluk için geçerli.

Biz kimseye şike yapın demedik ki bundan ayrı ozan kardeşiminde dediği gibi bizim takım çok iyi top oynuyordu

Kibirbahçe bile kadıköyde neye uğradığını şaşırmıştı

Uzun lafın kısası biz kendi kendimize engel koymadıktan sonra kibirbahçe ve diğerleri aralarında ikincilik için oynarlar

Bu ateş üfleyerek sönmez

Sneijder konusu biraz milli takimdaki arda konusuna benziyor , olusum bicimiyle degil ama takima olan etkisiyle .. sneijder surekli hakkinda lehte-aleyhte konusturuyor ama aslinda onun varligi ile yoklugu arasinda cok marjinal farklar yok

bu yuzden de , varken sikayet edenler oldugu gibi , yokken de keske olsa diyenler olacaktir ..

onemli olan bir mantalite sahibi olmak , burak ile eren arasinda muthis farklar yok ornegin , demba ba ile gomez gecisi gibi dusunmek lazim ... sneijder de boyle , onun iyi zamaninda yapabilecegi seyleri yapabilecek biri yok takimda su an

ama o da kendi gecmiste iyi yaptigi seyleri yapamiyor zaten .. sarmal bir durum

Sneijder rekor uğruna kendini yaktı!

Hollandalı futbolcunun Edwin van der Sar'ın, 130 maçlık rekorunu kırmak için doktor raporuna rağmen sahaya çıktığı öğrenildi

page_sneijder-rekor-ugruna-kendini-yakti_494625039.jpg

Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek olan Galatasaray'ın büyük kozu Wesley Sneijder, efsane kaleci Edwin van der Sar’ın rekoruna göz diktiği için resmen kendini yaktı.
Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada sağ arka adalesinde sertleşme olan Sneijder, tedbir amaçlı olarak ilk yarı sonunda oyundan çıkarılmıştı. Galatasaray Sağlık Kurulu, Hollandalı yıldızı riske etmemiş ve sakatlığının ileri boyuta taşınmasını engellemişti.

Sneijder daha sonra Hollanda’nın, Belarus ve Fransa ile oynadığı maçlar için aday kadroya davet edilince, Hollanda Futbol Federasyonu ile temasa geçen Galatasaray Kulübü doktorları, “Oynamaması daha iyi olur” diye rapor verdi.

Raporda Sneijder’in oynatılması halinde sakatlık yaşayabileceği tehlikesi özellikle vurgulandı. Ancak, 8 maçta daha forma giyerek, Edwin van der Sar'ın 'Hollanda Milli Takımı'nda en fazla oynayan futbolcu' rekorunu kırmayı kafasına koyan Wesley Sneijder, uyarıları kulak arkası edip Belarus karşısında forma giydi ve ilk yarı sonunda sakatlanarak oyundan çıktı.

Bir sonraki Fransa maçında bu sebeple forma giyemeyen Sneijder’in, sarı kırmızılıların bu hafta sonu oynayacağı kritik Gençlerbirliği maçında da oynamayacağı dün resmen açıklandı.

8 maç daha oynarsa tarihe geçecek

Tecrübeli star, Hollanda Milli Takım formasını 8 kez daha giymesi halinde ülke futbolunun tarihine adını altın harflerle yazdıracak. 123 kez milli formayı terleten Sneijder’in, 130 kez Hollanda ile sahaya çıkan Van Der Sar’ın rekorunu kırmak için hırs yaptığı öğrenildi. Belarus maçında oynayan Sneijder millilik sayısını 124’e çıkardı

Biri sneijder ile roportaj mi yapmis ki sebebin bu oldugunu boyle bir kesinlik ifadesiyle yaziyor , allah cezasini versin boyle basinin .. nerede kaynak , nerede kanit

hincalin basin bitmis medya bitmis laflarini her gun yalan haberlerle bir kac kez daha ispatliyorlar

Bakalım belki bu hafta sonu en azından sneijder yerine josue olabilir

Söylediklerin mantıklı ama birde işleyişe bakmak lazım

Umarım fazla aramadan rahat bir galibiyet alırız

Bu ateş üfleyerek sönmez

JoR'in bu yönünü sevdim renktaş takım çok süper oynamasa bile kazanmasını biliyoruz Kayseri-Bjk maçları gerçekten son anda elimizden kaçtı diye düşünüyorum
Josue'ye de güveniyorum gibi Bursaspor'da gerçekten uzaktan şutları frikik golleri filan efso'ydu inşallah yanıltmaz bizi

Rez Alın Poldi&Eren'in golü olacak bu maç :o

Yahu ne rekoru, adam Fransa maçına takımla uyum içerisindeyken çıkmak istemiştir. Fransa maçı da baya önemli maç.

Hollanda da baya dususte , bize cok benzetiyorum , gecen turnuvaya gidemediler , dunya kupasina gidebilirler mi supheli .. Kimi deneseler olmuyor . 2010 dan sonra bir turlu yeni oyunculardan bir verim alamadilar

Hele robben yoksa hic bireysel etkinlikleri de kalmiyor

Sneijder ile Selçuk rezilinin ne alakası var ? Takımda tempoyu düşüren, seri pas yapmayı engelleyen adam Selçuk.

Sneijder ile Selçuk rezilinin ne alakası var ? Takımda tempoyu düşüren, seri pas yapmayı engelleyen adam Selçuk.

Doğru renktaş Selçuk'un ben en ufak bile bir katkısı olduğunu düşünmüyorum takıma ne hava topu alır ne atak başlatır ne top keser ne iyi pas yapar ne şut çeker hiçbirşey yok hayalet gibi ama yıllık 6-7 milyon para alan Sneijder tüm toplar Sneijder'in ayağından başlıyor atağa hücum bölgesinde en çok topla buluşturduğumuz isim Sneijder ve takım hiç hiç gol pozisyonu üretemiyor doğru düzgün ve Sneijder'in tek yapması gereken gol pozisyonu üretmek ve füzeler göndermek kaleye malesef Sneijder'in bu 2 yılki şutları füze filan değil Sabri'yle yarışıl bu şutları Sneijder'in ee atak üretme konusundada çok etkisisiz sekinlikle kötü diyemem Sneijder'e çok etkisiz kendi iyi olduğu özellikleri kullanamıyor oyunu sürekli sol kanada sıkıştırıyor artık o diagonel paslarıda kalmadı şutlar desen tırtlaştı Sneijder çapında bir adamın bunlardan çok daha fazlasını yapması gerekir ama yapamıyor mu yapmıyor mu bilemem artık
İkisinide tek artısı oyunu güzel soğutuyorlar topun bizde kalmasını sağlıyorlar ha birde iyi duran top kullanıp orta kesiyorlar

Hollanda da baya dususte , bize cok benzetiyorum , gecen turnuvaya gidemediler , dunya kupasina gidebilirler mi supheli .. Kimi deneseler olmuyor . 2010 dan sonra bir turlu yeni oyunculardan bir verim alamadilar

Hele robben yoksa hic bireysel etkinlikleri de kalmiyor

Aslında güzel gen oyuncuları var Janssen Depay Wijnaldum de Vrij Blind Strootman Quincy Promes Klaassen Riechedly Bazoer Riechedly Bazoer Jeffrey Bruma Martins Indi Jetro Willems van Ginkel El Ghazi Tete Jürgen Locadia Tonny Vilhena Nathan Aké
Gerçekten bunların hepsi çok yetenekli topçular aama asıl soru şu Persie-Sneijder-Robben-Huntelaar gibi hatta De Jong-Rafael van der Vaart gibi takımı taşıyabilecekler mi bunlar yıllarca kocaman bir soru işareti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt