#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında bunun sebebi birazda bay riekerink cünkü ısrarla wesleyn saha icinde özel görevi var deyip duruyor

bizim bildigimiz dünyanın bildigi wesley forvet arkasında oynar koşmasa statik kalsa bile şut atar pas atar ama hoca ısrarla forvet arkasında poldiyi wesi ise sol tarafta sol kanat hatta önlibero gibi oynatıyor

poldi ve wes aynı anda sahada oldugu sürece sövmeye devam edecez yani
poldiyide bir türlü gerçek yerinde göremedik maalesef

Gecen tum avrupanin menajerlik ve istatistik sirketleri mal bi bizim gk uyesi akilli demistim ya yine yanilmamisim bu baslikta gezip duruyor.
Iki gun sonra ben zaten sneijderi severdim ehhe diye aciklamalar yapacak sizofrenik vaka kendisi.
Konusmayi, arguman uretmeyi sever fakat ne hikmetse cikip genel kurulda bunu yapamaz. Senin sectigin baskan sozlesmesini uzatti. Cikip konussaydin. Ama hepinizin ortak yapisi bogazini doyurmak oldugu icin elinde salataligim var diyene tuzluk ile kosarsiniz.
Canini sıkmış olabiliriz hemen kosup adaya beles cay icmeye gidebilirsin.

millet uyanmış güzel. ben aylardır kötü satılmalı diye yazıyorum neler neler dendi burada.

Sen ve turevlerinin sadece bana karsilik kisisel kin kusmaniz zaten savundugunuz yarginin ne kadar dayanaksiz oldugunu kanitlar nitelikte

Derdiniz sneijder olsaydi benle beraber tonla aleyhte yazi yazanlara benzer cevaplari soylerdiniz , burada sinan bilgin mi wesley sneijder mi konusuluyor ?

Simdi o sneijder e benim , bizim anlayamadigimiz ,senin bildigin o yuksek degeri bicen menejerlik sirketlerinden birine gidip masadaki kesme sekerlerden bir iki tane tadabilirsin , bizim beles viskilerin ,et yemeklerinin yerini tutmaz belki ama musade et de aramizda o kadar seviye farki da olsun artik

Son düzenleme:
Sinanin banlama zamani gelmistir

Sen ve turevlerinin sadece bana karsilik kisisel kin kusmaniz zaten savundugunuz yarginin ne kadar dayanaksiz oldugunu kanitlar nitelikte

Derdiniz sneijder olsaydi benle beraber tonla aleyhte yazi yazanlara benzer cevaplari soylerdiniz , burada sinan bilgin mi wesley sneijder mi konusuluyor ?

Simdi o sneijder e benim , bizim anlayamadigimiz ,senin bildigin o yuksek degeri bicen menejerlik sirketlerinden birine gidip masadaki kesme sekerlerden bir iki tane tadabilirsin , bizim beles viskilerin ,et yemeklerinin yerini tutmaz belki ama musade et de aramizda o kadar seviye farki da olsun artik

sen ne diyon lan

millet uyanmış güzel. ben aylardır kötü satılmalı diye yazıyorum neler neler dendi burada.

Sadece bu degil . Butun oyunculara verilmis olan ucuk rakamlar yuzunden sozlesmeyi imzalayan isini garantiye aliyor , ilk senelerinde oynuyorlar , ozellikle selcuk ile sneijder buna en net ornektir , burak da cok farkli degildi

ne zaman ki millet sozlesme uzatilmasi icin fikir birligine variyor , zamli uzun yagli sozlesmeyi kapinca bir anda bu hale geliyorlar

insanlar artik bu futbol endustirisindeki paraya lanet etmeye basladi , cevremdeki insanlardan duyuyorum , ne bu paralar diyorlar

dun o rezil oyunlari sonucunda , mac baslari filan haric , senelik ucretlerini avrupa da yok diye lig maclarinin sayisina bolunce sneijder 450 bin lira kazandi 70 dakikada , selcuk da 350 bin liradan fazla kazandi

bir macta . ve boyle kendilerine sovulen bir macta kazandiklari para bu ... ve biz "istekli oynasinlar" diye 1,5 sezondur burada kavga ediyoruz .. bu is hali sahada 15 liraya keyfine top oynama isi degil , koskoca bir ekonomiyi etkiliyor bu paralar

ondan sonra tabi ki bu performansla bu paranin geri donusu de olmadigindan 10 senede bir florya riva elden gider . son derece normal

Misal sen benim hayatimdaki yerin ne de kisisel kin kusacagim.
Gk daki yemekleri cekip hava basmaya calisan ego manyaklari ile hele hic isim olmaz. Kendinize nasil bir hayali dunya yarattiysaniz bir an once vazgecmeniz akil sagligi acisindan size pozitif etki eder.

Aklin sira cevap vermeye calisman yuzumde bir tebessum olusturmadi degil.

Son düzenleme:
Çin'den güzel teklif gelirse Poldi de satılabilir.

Mirallas sözleşmesini uzatmazsa onu satın almak lazım

Sol kanatta Bruma, sağ kanatta Mirallas ile ligin anasını belleriz

Mirallas'ın geleceğini sanmam. Ama dediğine katılıyorum güzel bir teklif gelirse Poldi'nin satılmasına karşı çıkmam. Poldi yerine oyun içi katkısı daha yüksek biri ile devam edilmesi hoş olur.

ben nedense De Jongun gelmesiyle birlikte Sneijderin daha iyi oynayacagini düsünüyorum. En azindan Selcuk gibi bir el freni olmayacak takimda. De Jong defansi orta sahayi daha cok siki tutar sertlestirir. Böylece Sneijder de daha az arkaya gelip gücünü ileri icin harcar. (Melo varken, Sneijder hicbir zaman bukadar defansif oynamamisti )

Mirallas'ın geleceğini sanmam. Ama dediğine katılıyorum güzel bir teklif gelirse Poldi'nin satılmasına karşı çıkmam. Poldi yerine oyun içi katkısı daha yüksek biri ile devam edilmesi hoş olur.

Mirallas falan değil eğer Bruma oynayacaksa diğer kanadın savunma yönünden de güçlü bir oyuncu olması lazım.Aklıma direkt olarak Cuadrado ve Valencia geliyor.Aslında ikisini beraber getirsek sağ tarafı kökten hallederiz gibi

Mirallas falan değil eğer Bruma oynayacaksa diğer kanadın savunma yönünden de güçlü bir oyuncu olması lazım.Aklıma direkt olarak Cuadrado ve Valencia geliyor.Aslında ikisini beraber getirsek sağ tarafı kökten hallederiz gibi

Valencia son yıllarda sağ beke devrildi zaten heralde. Sağ kanadı komple domine edebilir. Zor bir transfer de değil.
Cuadrado ise hayal biraz bence.

Cuadrado hayal

Ama diger kanata daha defansif kanat oyuncu gelmesine katiliyorum.

Blasckzykowski, Willian gibi (o da hayal)

Son düzenleme:
Ya bu adam toplara cok sert vuruyordu aralarw cok iyi toplar birakiyordu ne oldu bu adama ya insan yaslaninca bu ozeliklerini kaybeder mi acaba?

Yedeğe çekilsin Selçuk gibi. Selçuk satılsın hata mümkünse.
Sneijder sezon sonuna kadar bakılsın durumuna.
Selçuk'a üç sene dayanan sneijdere de en az iki sene sabır göstermeli

Yok Melo varmisti yok Drogba varmisti ne alaka yaw

Bak nediyorum adam kanatta bile beklemiyor. Kanat ve bek arasinda bekliyor arada bir top atiyor. Koru korune savunmayin...

Hadi onu gectim toplara vurus kalitesindeki dusus ve ciliz vuruslarinida mi gormuyorsunuz?

Gerci sut atacak pozisyona bile giremiyor. Sneijder candir ama kabul etmek lazim bu Sneijder , Sneijder degil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt