Yok arkadas anlamiyorum bu forumu. Elestiri yapamiyorsun hemen yok Sneijder dusmani , yok Riekerink Dusman , yok FT sevdalisi. Ben soylemekten biktim sizler anlamamaktan sikilmadiniz. Benim icin yok aysalci , yok terimci , yok x'ci gibi sacma sapan seyler yok. Ben sadece Galatasaray'liyim. Glatasaray'im isine ne gelirse onu destekler , sahip cikarim ama tam tersi zarar verenide elestiririm. Her objektif taraftarin yapmasi gerektigi gibi...
Ben durup dururken hic birsey yokken birden Sneijder'i elestirmeye mi basladim? Kabul edin etmeyin kalitesinden inanilmaz sekilde uzak. Kimse bu takimda hatrimiza oynamiyor. Aksine bu takimin yuzde 98'i hak ettiginden en az 2 katini fazla aliyor. Parayi alamayinca fifaya giderler ama ben kotu oyunadigi icin elestirince "cahil" oluyorum oyle mi? Asil cahillik bir bok oynamayan(sadece Sneijder'i kast etmiyorum) adamlari sadece isimleri yuzunden koru korune savunanlardir. Seversin sempati duyarsin anlarim ama dost aci soyler. Bakin medyada bir tane bile Sneijderi cok elestiren var mi suan? Yok neden? cunku islerine geliyor bu rezil futbolu keza Selcuk'ta oyle. Ama hatirlayin 2013-2014 donemi nasil sacma sapan elestiriler yapiliyordu cunku iyi oynuyordu...
Benim icin isimlerin gram onemi yok. Isterse buraya gelmeden once dunya kupasini tek basina aldirsin takima ama buraya gelir bir bok yapmiyorsa elestiririm. Sneijder suan 10 numara ile alakasiz sekilde oynuyor. Dikkatle bakiyorum bildigin sol bek ve sol kanat arasi bekliyor ve ayda yilda bir top atiyor. Sut sansi geldigi zaman hem isabetli vuramiyor hemde pamuk gibi vuruyor. Bunlar hep fiziksel olarak cokusun belirtileri...
Kusura bakmayin ama uydurmuyorum. Acin maclari izleyin kaniti orada. Ama bunlara karsin Sneijder hala takimda en cok sevdigim 3 oyuncudan biri. Sempati farkli , performans farkli.
Dost aci soyler...