#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu 50 sutundan 1i bile gol olmuyor diye sahada diger yaptigi dogrulari görmeyecekmiyiz? Böyle anlayis mi olur?

Sanssiz dönem gecirebilir dedigim gibi, gol atamiyor olabilir. Bir cok oyuncu bu tip dönemlerden geciyor, ayrica 1 macta kac sut atiyor onun ortalamasina bakmak lazim. Eger zaten formsuz ise ve mac basi 6-8 sut atiyorsa, o 50 sut 0 gol olmasi cokta sürpriz degil.

Ronaldo var mesela, 56 mactir mi ne frikik golü atamiyordu, gecen atti yeniden. Atmasaydi Ronaldo frikikleri harciyor, kötü frikik kullaniyor, kaleciler baraj bile kurmasin mi dememiz gerekiyordu.. Tam tersi, 100 frikik bile atamasa Ronaldo topun basina gectigi vakit kaleciler cekinmeye baslar.

Bu arada sen , bu adamin ismi sneijder , sabretmek sans vermek icin bu bile basli basina bir sebeptir diyorsun dogru mudur , ona iliskin bir soru soracagim da

Hayir ismi Sneijder diye degil..

Bu adamin Sneijder oldugu gerceginden dolayi sans vermek gerekir, cünkü ne verebilecegini zamaninda gösterdi diyorum.

Zamaninda Bruma icinde demistim; balon olma sansi yok cünkü en iyi döneminde yetenekleri neye izin verecegini hepimize gösterdi. Bu seviyeyi yakalamasina yardimci olmaliyiz diyordum 10 mac birsey yapmasa bile.

Isimi degil, kalitesi ortada oldugu icin.

Belli basli 3 sorum var

1- Simdi burada ben sneijderi yaklasik gecen sezonun ilk haftalarindan beri elestiriyorum , en cok bu konuda ben yazi yazmisimdir dogrudur , fakat isim isim bir kacini hatirliyorum , o donem belki 15-20% katilan vardi. Yakin zamanda bu 50% leri gecti , son ts macindan sonra sen de dikkat etmissindir 70% lerdedir . Peki bu kadar insan sadece onu sevmediginden ,futboldan anlamadigindan , ya da kalkip da sinan oyle yaziyor diye etkilenenler mi ? Yoksa hakkaten senin veya baska savunanlarin gormedigi seyleri gorenler olamaz mi ? (Senin bruma ya da hamza gibi olaylarda daha onceden gordugun gibi)

2- Eger Sans verilmeli diyorsan , sen de bireysel dususu kabul ediyor olmalisin cunku sans da verilse yanindakiler , antrenor ya da oyun sistemi radikal degisiklikler yasamayacak , yani yarin golleri (veya genel anlamda gol demeyelim performansi) siralarsa diye israrci olunmali diyorsan , diger degiskenler pek de degismeyecegi icin ,aslinda sen de su anki durumu cok normal bulmuyorsun anlami cikar diyebilir miyiz ?

3- Ne kadar sure daha bugunku performansi surerse , "evet benim de artik destegim buraya kadar" dersin , cunku bu dusuk performans elestirisi 1-2 maclik bir sey degil .Sunu da diyebilirsin ,bugunku kadari da bana yeter , boyle devam etsin hic elestirmem de diyebilirsin . Bu konularda kimsenin agzinda pranga yok , ama soruyorum , yani bugunku etkisinde ya da etkisizliginde devam ederse (etkili olup olmamasi kisiye gore degisir) , sen ilelebet yine savunur musun , yoksa duzelmedi evet ,sure de cok uzadi , der misin

Aklimdaki 3 belli basli soruyu adabiyla sordum

sneijderin paralı askerleri yine devreye girmişler

Son düzenleme:
Belli basli 3 sorum var

1- Simdi burada ben sneijderi yaklasik gecen sezonun ilk haftalarindan beri elestiriyorum , en cok bu konuda ben yazi yazmisimdir dogrudur , fakat isim isim bir kacini hatirliyorum , o donem belki 15-20% katilan vardi. Yakin zamanda bu 50% leri gecti , son ts macindan sonra sen de dikkat etmissindir 70% lerdedir . Peki bu kadar insan sadece onu sevmediginden ,futboldan anlamadigindan , ya da kalkip da sinan oyle yaziyor diye etkilenenler mi ? Yoksa hakkaten senin veya baska savunanlarin gormedigi seyleri gorenler olamaz mi ? (Senin bruma ya da hamza gibi olaylarda daha onceden gordugun gibi)

O bunu dedi sunu dedi olayini argüman olarak görmüyorum. Yukarda da belirttigim gibi gol atamayinca forvet kötü, gol yiyince stoperler kötü, 1 macla kahraman 1 macla cöp ilan edilen bir düzenden bahsediyorsun.

2- Eger Sans verilmeli diyorsan , sen de bireysel dususu kabul ediyor olmalisin cunku sans da verilse yanindakiler , antrenor ya da oyun sistemi radikal degisiklikler yasamayacak , yani yarin golleri (veya genel anlamda gol demeyelim performansi) siralarsa diye israrci olunmali diyorsan , diger degiskenler pek de degismeyecegi icin ,aslinda sen de su anki durumu cok normal bulmuyorsun anlami cikar diyebilir miyiz ?

Ben her futbolcunun kötü dönem gecirebilecegini hep savundum. Bir kere kendim futbol oynadim yillardir, her oynayan da bunun dogal olabilecgini anliyordur.

3- Ne kadar sure daha bugunku performansi surerse , "evet benim de artik destegim buraya kadar" dersin , cunku bu dusuk performans elestirisi 1-2 maclik bir sey degil .Sunu da diyebilirsin ,bugunku kadari da bana yeter , boyle devam etsin hic elestirmem de diyebilirsin . Bu konularda kimsenin agzinda pranga yok , ama soruyorum , yani bugunku etkisinde ya da etkisizliginde devam ederse (etkili olup olmamasi kisiye gore degisir) , sen ilelebet yine savunur musun , yoksa duzelmedi evet ,sure de cok uzadi , der misin

Aklimdaki 3 belli basli soruyu adabiyla sordum

Herkesin beklentilerine göre bu sabir sürece degisir. Ben hocanin asagi yukari ne beklendigi tahmin edebiliyorum Ajax ekolünden gelmesinden dolayi. Bu yüzden vasat oynamadigi sürece (ve oynamiyor da) benim acimdan sorun yok. Gol bekleyenler sorun cikariyor.

Hayırlısı ile konuyu 2 aya şanlı GS tarihi forumuna göndereceğiz inşallah.

{taptap}

şöyle bir sıkıntı var Sneijder iki oynamıyor yavaş yavaş tüm meziyetlerini kaybetti bunu bir anlayın zaten bu yıl göndermezsek seneye bedava gidecek şimdi 32-33 yaşındaki bir adamdan 7.5 milyon kazanmak var 34 yaşına kadar takımda tutup bedavaya göndermek var.Ha ben yaştan yana bir sıkıntı görmüyorum Hagi'de 32 yaşında gelmişti bize evet çok tempolu çevik değildi ama Hagi'nin 34 yaşındak hali bile bırak şuanki Sneijder'i en formda halinden bile milyon kat iyi amacım Hagi-Sneijder kıyaslaması yapmakda değil
Sneijder ölüdür Selçuk ölüdür Poldi kısmın ölüdür biran önce takımdan gönderilmesi lazım
Ama şu formda gerçekten Galatasaray sevdalısı çok az kusura bakmayın millet ya Sneijder&Poldi gibi ölü sevdalısı ya Selçuk&Burak&Hamzaoğlu gibi yerli sevdalısı

Ha ama merak etmeyin dünyada bizim kadar az klüp vardır 32 yaşında hiçbirşey yapmayan adama sırf ismi yüzünden 7.5 milyon bonservis +yıllık 5 milyon maaş verecek

Sneijder sakatliktan sonra patlama yaptiginda bir cogunuzu alintilayip madara edicem simdiden söylimde

tumblr_n9yqfjHhWn1s0oh9io1_500.gif

tumblr_n9yqfjHhWn1s0oh9io2_500.gif

tumblr_n9yqfjHhWn1s0oh9io3_500.gif

tumblr_n9yqfjHhWn1s0oh9io4_500.gif

tumblr_n9yqfjHhWn1s0oh9io5_500.gif

Sneijder kadar basiniza tas düssün!:hat:

Sneijder gayet iyi oynuyor. hizli paslariyla oyunu iyi yonlendirip assist yapiyor. Gol makinesi degil.

Learn football noobs.

:heart::016::yuppi::016::heart:

LAN CAGIRMA SU milli takimina pust. Yine sakatlancak

Kadroya alınmamış doktorlar ameliyat olmasını yada futbolu bırakmasını söylemiş
Son maçta yürüyecek hali yoktu şut atamıyor artık
Taraftarın da sevgisi nefrete dönüşmeden veda etmeli artık
Bugün hiçbiryere gitmiyorum demiş ama bakalım ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt