#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayıya mutlaka çakacaktır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir tane büyük macta kötü oynamadi . Bugünde iyi oynar

Iyi oynar, BJK macinda oldugu gibi assitlik paslar atar. Ama sonuc yeterli olmadigi icin, gol atmadigi icin 'iyi oynamadi' diyenler olur.

Sneijder'in kapaklari taktigi gibi: Türkiye'de gol atmak sizler icin cok önemli, biliyorum.

Adam resmen futbol anlayisiniz gol demis.

Gol atması, asist yapması bu maç için iyi oynayıp oynamaması adına bir kriter değil benim için. Sahada ezilmesin, azimli ve gayretle mücadele etsin yeter.

Topal yokken daha rahat oynar diye düşünüyorum

Topal-Souza'ya karşı etkisiz oynuyordu hep

Artık kaleye yakın oyna bilader. Ceza sahasına felan gir korkma ısırmazlar.

Kadıköy' de maç kazandırmadan efsane olmak yok, bu maçı alırsan sen alırsın, hadi aslanım!

Su Sneijder bitti, yeteneksiz, artik oynayamiyor diyenler her önemli mac öncesi girip 'Sneijder gibi oynasin' yazip durumunu garantiye aliyor, ama cabaniz bosuna bir kere.

Adam kötü performans sergiler diye korkup maç öncesi kılıf hazırlamaya çalışmasın kimse çıksın adına layık top oynasın o formanın ve bizden aldıklarının hakkını versin bir taraftar olarak başka beklentim yok uçmasını istemiyor kimse

Muslera, Bruma vs... eyvallah tamam da bu maçı alırsan ancak sen alırsın reyiz. Hadi artık çok daha etkili bir sneijder görelim bu akşam.

Kaptan olarak çıkıyor maça.

Senin maçın bu maç, artık toparlan

Düzgün oyna

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eski formunda olmayabilir lâkin Wesley olmadan bu takım topu orta sahadan ileri götüremez. Biraz mantıklı yorum yapmak lazım.

Hadi reyiz bugün salla 1-2 gol de bayram olsun.

Bir sürpriz olur da maçı alırsak mutlaka mimarı olacaktır alamaz isek günah keçilerinin arasında başı çekecek.

Artık gerekenı yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt