#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ı gram seviyorsa devre arası gider. Senelik maliyeti 7-8 milyon, yazık bu paraya.

Bitmiş artık. Çin'e gitme vakti geldi, geçiyor. Bir de "kazanmak için gidiyoruz" diyordu. Biz sizden kazanmanızı beklemedik ama bu kadar da yüreksiz, amatörce oynanmaz.

Futbolu bırakma vakti gelmiş. Hamit'ten boşalan takımın felsefecisi konumuna erişmiş.

30 maçta 1 tane maçı kurtaracak diye bu kadar para verilmez.İnşallah daha da batırmadan alıcısını bulabiliriz.Bence Bruma'yı da satmak lazım 2 seneye o da Türk kafasına erişir.

baya kendisini saldi, hep korudum, ama Selcuk tan hic bir farki yok, cok para alip, bi bok yaptigi yok. Hani 1 Milyona oynasa dersiniz, dandik filan da, 4,5 alana da bisey bekliyor insan. Yil 2012 degil artik

Tam gulme basligi yalniz mac sonrasi insani rahatlatan bir baslik. Bu kadr cahil olunmaz harbiden lan.
Bakayim birde 7-8 milyon euro denilmis hahahaha

Bu arkadaşı Hagi ile kıyaslayan, hatta Hagi' den iyi diyen bazı tipler vardı, ıssızda eşekler kovalasın onları!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hiiç snoyu nasıl savunsam diye düşünmeye gerek yok. miadını doldurdu bu çok net.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan Delikanlı'yı da al terk et bu takımı kardeşim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sene berbat oynuyor dediğimizde atar yapıp dünyanın en iyi 10 numarası Sneijder diyen gurbetçileri pistte görmek isterdim.

Kotu falan degil, baya baya kotu artik. Devre arasina kadar da zor toparlanir, iyi para veren olursa neden satildi demem vallah.

Fc Utrechte gitsin işte

Yılda 4m cukkalamaz ama onun oynayabileceği ligde oynar

Geçen sene berbat oynuyor dediğimizde atar yapıp dünyanın en iyi 10 numarası Sneijder diyen gurbetçileri pistte görmek isterdim.

700 lu sayfalardayiz , 200 lu sayfalarda biz bunlari soylerken kufur kiyamet edenler (seni tenzih ediyorum ,hatirlamiyorum) bugun sneijder karsiti olmuslar .. sinan engin efendi de soyluyor , kandiriliyorsunuz uyanin artik diye

uyanin , verilen paralari bir hesap edin , oyle dusunun

cıkması hataydı tamam şino kötüydü ama 75.dakikada 1-0 dı maç şino çıktı adamlar rahatladı bu rikelink bey garip adam
sneijder çıkart selçuku hiç düşünme..
fark yemediysek şanslıyız..

Bobservise gerek yok maaşından kurtulalim yeter. De jonku da yanında görürsün.

Kendi de söyledi Dutch medyasina bitik oldugunu, haftada 3 mac kaldiramayacagini. Bir mac bile kaldiramiyor :d.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt