#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sefer benimde sabrımı taşırdı.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalbimde kırılmadık yer mi bıraktı?
Yaptığıyla söylediği nedense farklı?

:sorrow:

bütün sezonu bosver bugünkü perfomans bana baya koydu. Her büyük macta en iyi 2-3 oyuncumuzdan birisi bugün en kötü 2-3 oyuncudan birisiydi

Başlığını gördüm yine sinirlendim, senin ben oynayacağın futbolu...

{taptap}

AxC9b-tK.jpeg

6312851.jpg

>

En büyük kapakları takmıştı zamanında en büyük kurtarıcımızdı.
Ama her güzel şeyin bir sonu varmış adını efsanelere yazdık özellikle juventus maçına gitmiştim içerde ki o golün ile bizi aşağı indirmiştin.
Ama artık olmuyo
Sen eskisi gibi değilsin
Ayakların gitmiyo
Olmuyo olmuyo
Zorlamayalım
Bitsin artık

T@patalk ????

4.5 Milyon Euro değil 500.000 Euro alan bir oyuncu da olsa hiç bir şey oynamıyor derdim.

Sneijder mazide kalmış. Başka takımda kendini bulsa da bizde artık dikiş tutmaz.

@Osman SEDEN reis bana bişeyler oluyor ;(:sorrow::hang:
bu menşını henuz gördüm o da tesadufen Vasficim kusra bakma.

sneijderle veda kısmına gelirsek ne demişti sayın ünal aysal terim kendisini antrenmandan kovdururken hatırla "ayrılıklarda aşka dahil fatih. yolun açık olsun "
yanı bakarsın sneijder gider bı kac sene daha takılır sağda solda sonra futbolu bırakır ve bize td olup total futbol oynatıp dunyaya kafa tutarız.

o yuzden çokta şaapma yanı reis. bırakalım gitsin kurtarsın kendını geri dönerse bizimdir. dönmezse zaten hiç bizim olmamıştır ki.hem enazından erkeklerin oynadığı 4-4-2 ye döneriz.özümüze döneriz.

sneijder kadar başınıza taş düssün ulAnn ;(
tumblr_nmeg0db9n81rr7t27o1_500.gif

Vedalar acıtsa da, bazen gitmek gerekir. Bunu söylemek aklımın ucundan geçmezdi ama üzgünüm vade doldu, seni kulüpte ilerideki zamanlarda daha başka görevlerde görmeyi her şeyden çok isterim. Keşke kalsan ama maliyetin ve artık yapamadıkların seni sen yapan şeylerin kısıtlanması, olmuyor maalesef. En çok üzüldüğüm nokta bu adam 1-2 sezondur kötü, hakaretleri hak etmiyor. Eleştirin ama zamanında bize çok büyük sevinçler yaşatmış bu adamı o kadar da gömmeyin.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"adam nerden top alacak önce ona bakmak lazım. geri gelip top alıyor, bu adamın görevi o değil, bu adam 3. bölgede yaratıcı striker. bu adamın 3. bölgede topla buluşma oranını istatisliklerden bakmak lazım ama epey az olduğunu göreceksiniz. yapmaması gereken şeyleri yapmaya çalışmaktadır. ileri taşıması gereken, sneijder'i beslemesi gereken kişiler görevini yapmamakta, sneijder in kabahati yok."

diyenler var hala içimizde biliyorum ve hastır diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt