#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s
Assistin assisti palavradir diyip gecelim, iyi yirttin gene.

antep maçında durduk yere alakasız bi şekilde bana saldırdığından beri 2 haftadır linnes orhan jor muhabbetinden dolayı bişeyleri yırttığım belli oluyor ama bu konuyla alakasını çözemedim.

olm nedemek istedin gene neyi ortaya attın cidden anlamıyorum. her seferinde ortaya bi teori atıyorsun haksız çıkıyorsun mahcup oluyorsun sonra sesini kesiyorsun susuyorsun yalan yok üzülüyorum son kısım için. ama tam bu noktada aklına bi hinlik geliyor yalan yanlış diğer konunun acısını çıkarmak için başka bişey atıyorsun ortaya. yapma bunu işte. kendi kendine imitasyon düşmanlar haklı çakacağın konular kahramanlık destanları çıkarma.

antep maçında durduk yere alakasız bi şekilde bana saldırdığından beri 2 haftadır linnes orhan jor muhabbetinden dolayı bişeyleri yırttığım belli oluyor ama bu konuyla alakasını çözemedim.

olm nedemek istedin gene neyi ortaya attın cidden anlamıyorum. her seferinde ortaya bi teori atıyorsun haksız çıkıyorsun mahcup oluyorsun sonra sesini kesiyorsun susuyorsun yalan yok üzülüyorum son kısım için. ama tam bu noktada aklına bi hinlik geliyor yalan yanlış diğer konunun acısını çıkarmak için başka bişey atıyorsun ortaya. yapma bunu işte. kendi kendine imitasyon düşmanlar haklı çakacağın konular kahramanlık destanları çıkarma.
s
Lan nerde saldirdim sakamisin :D

Siz, basta sen, burda Tuna ve ben assistin assisti diyince kabaca, dalga gecmesini biliyordun Osman, mesajlarini cikartabilirim mac sonrasi moralim yerinde olursa. Sürekli ingiltere ligini izleyip, vay beee adamlar nasil top oynuyor diyip, burda assistin assisti diyerek dalga gecmek ayri komedi zaten.

Bu golde bunun önemini gösteriyor. Ama futbol fakirleri simdi Bruma assist yapti diyip gecistirir.

Her seferinde sunu bunu yapiyorsun diyerek konuyu baska yere cekmektede fayda yok. Bos argümanlar bunlar, seviye korumakta fayda var.

mac boyunca 1 tane normal olumlu pas verdı oda gol pozisyonunun oncekı pasının önce ki pası ve yıne abartılıyor

s
Lan nerde saldirdim sakamisin :D

Siz, basta sen, burda Tuna ve ben assistin assisti diyince kabaca, dalga gecmesini biliyordun Osman, mesajlarini cikartabilirim mac sonrasi moralim yerinde olursa. Sürekli ingiltere ligini izleyip, vay beee adamlar nasil top oynuyor diyip, burda assistin assisti diyerek dalga gecmek ayri komedi zaten.

Bu golde bunun önemini gösteriyor. Ama futbol fakirleri simdi Bruma assist yapti diyip gecistirir.

Her seferinde sunu bunu yapiyorsun diyerek konuyu baska yere cekmektede fayda yok. Bos argümanlar bunlar, seviye korumakta fayda var.

1- futbolda asistin asisti var tabiki yok dediğimi hatırlamıyorum.
2- evet senininle ta..ak gecmek için baya kullandık o mesajları tekrar çıkartırsan tekrar gülebiliriz eskiyi yaad ederiz. sevaba girersin.
3- evet asisti bruma yaptı. bunun neresi yanlış anlayamadım
4- son senelerde gs maçları dışında maç izlemiyorum iglitere liginde o oluyor bu oluyor beni ırgalamıyor pek. maç izlemek dışında daha eğlenceli şeyler bulabiliyorum
5- boş arguman yaratan sensin renkdaş son 1 haftada canının acısıyla nereden saldıracağını bilemiyorsun
6- orhan jor linnes konusunda nasıl koydum ama?

He tabi ta..k gecmek icin olur gercek yüze vurunca.

E bende Orhan Atik konusunda ta.ak gectim, sorun nerde anlayamadim yeaasaaaaaaaaaasdasda

Benim sorum su: Sneijder nasil koyuyor haftalardir sana ama? :)

He tabi ta..k gecmek icin olur gercek yüze vurunca.

E bende Orhan Atik konusunda ta.ak gectim, sorun nerde anlayamadim yeaasaaaaaaaaaasdasda

Benim sorum su: Sneijder nasil koyuyor haftalardir sana ama? :)

valla hakancım bana bişey koyduğu yok. kendisi tenezzulde etmez zaten ki kendisine karşı nefret içerkli karşıt bi argumanımda olmadı herzamanki gibi olmayan düşmanlıklar yaratıyorsun intikam uğruna :asd: ama senın sesın bana karşı bukadar acılı cıktığına göre mideye kadar yerleştirmişim sanırm. ancak kendın kasındın gecen hafta durduk yere saldırarak. ee bende fırsatı ıyı değerlendirip boşlukları doldurdum

Son düzenleme:
sinirden ağlamıyorsa bişey bilmiyorum çoktan super modlarla iletişime geçmiştir alın bunu dıye :asd:

hakan aglıyomusun cıdden

Bugün 3 kez mention atan senden, demek ki sana koyan birseyler olmus senin su yazdigina göre.

Nasil koydu assistin assisti bee..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bugün 3 kez mention atan senden, demek ki sana koyan birseyler olmus senin su yazdigina göre.

Nasil koydu assistin assisti bee..

sende geçen hafta 2 kez yapmıştın hatırlatırım canısı. üstelik durup dururken

ama cidden yav muazzam kapak oldu o muhabbet sana yav aklıma geldıkce guluyorum.

sen tüm pisliği beceriksizliği haklı çıkmak uğruna orhana morhana bağla sonra kalksın güvendiğin insnalar seni ve fikirlerini 45 dk olmadan kullanılmış peçete gibi bi kenara atsın :asd: :asd:
senin tarzında biri için zor bi durum olmalı. gerçi alıntı bile yapamıyorsun artık durum baya ciddi heralde :(

ağlamaaaaa HAKAN ağlamaaaaaa

Modern futbolda sneijder ve selcuku orta saha hic bir takima artik kaldiramaz

Bu konu Sneijder heralde. Nasil koyuyor assistin assisti cevap veremiyorsun ya.. Halbu ki verip gecebilirdin. Deminden beri Orhan Linnes virvirvir.

O konuda sey, ta**ak gectim ya.. Burasi Sneijder'in konusu gibi reis.

Telefondan yaziyorum, mac izliyorum, alinti olmasada olur.

gscde osman laf söyleyince
attıgımız mesajlar zoruna gidince
ağlama hakan ağlama

620_340_aglama-fener-aglama-800x436.71497584541066_556b6082e7d38.jpg

İç saha maçlarında yine 2-3 şut atabiliyor da deplasmanlarda kayıp.

Bu konu Sneijder heralde. Nasil koyuyor assistin assisti cevap veremiyorsun ya.. Halbu ki verip gecebilirdin. Deminden beri Orhan Linnes virvirvir.

O konuda sey, ta**ak gectim ya.. Burasi Sneijder'in konusu gibi reis.

Telefondan yaziyorum, mac izliyorum, alinti olmasada olur.

yahu futbolda dediğin şey (asistin asisti muhabbeti ) zaten var. onu hiç bi zaman reddetmedim ki.bunu reddetmek golü asisti ofsaytı reddetmektir. kendı kendıne öyle bişeyın olmadığını falan iddia ettiğimi söylemeye çalıstın. sebebide malum linnes orhan jor üçgeninde midende gezdirdiğim için. intikam almaya çalıstın bişeyler uydurarak. ama o iş öyle olmaz işte.

neyse sorduğun soruya daha net cvp vereyim istiyorsun madem EVET senınle tass**ak gecmek ıcın yapılan muhabbetlerdı. sadece buda değil bi ton muhabbet var sana karsı yaptğım bu şekilde. en önemli örneği 4-4-2 ve orhan hocam linnesi oynat muhabbetleri vs

ayrıca şimdiden not düşeyim ilerde kullanırım sen çakal adamsın bi iki aya linnes 11 yazılır oradan prim yapmaya calısırsın olmayan olayları anlatarak. "bana göre linnes sarbiden daha yararlı olabilecek potansıyelde bir futbolcu ancak beceriksizlerin elinde."

yahu futbolda dediğin şey (asistin asisti muhabbeti ) zaten var. onu hiç bi zaman reddetmedim ki.bunu reddetmek golü asisti ofsaytı reddetmektir. kendı kendıne öyle bişeyın olmadığını falan iddia ettiğimi söylemeye çalıstın. sebebide malum linnes orhan jor üçgeninde midende gezdirdiğim için. intikam almaya çalıstın bişeyler uydurarak. ama o iş öyle olmaz işte.

neyse sorduğun soruya daha net cvp vereyim istiyorsun madem EVET senınle tass**ak gecmek ıcın yapılan muhabbetlerdı. sadece buda değil bi ton muhabbet var sana karsı yaptğım bu şekilde. en önemli örneği 4-4-2 ve orhan hocam linnesi oynat muhabbetleri vs

ayrıca şimdiden not düşeyim ilerde kullanırım sen çakal adamsın bi iki aya linnes 11 yazılır oradan prim yapmaya calısırsın olmayan olayları anlatarak. "bana göre linnes sarbiden daha yararlı olabilecek potansıyelde bir futbolcu ancak beceriksizlerin elinde."
:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt