#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
girdi mi, kudurun yazmak icin 16 mac beklemeniz gerekmesi sizin adiniza uzucu (hatta gecen sezonu da katarsak heralde bir 30 mac falan)
442 oynayan ve orta sahada defansif anlamda sadece taha adinda bir 2. lig topcusu olan takima karsi yaptigi sov, sekilcilik amaci guden birkac yurtdisi bazli uyeyi kandirmis olsa da, 16 macin cogunda vasati asamadigi gercegini degistiremez

Uzun zaman sonra gayet iyi maç oynadı

Ama Bursa maçtan önce neredeydi önce bunu cevaplayın

Takımı sabote mi etti bunca zaman ne yaptı

Selçuke bir aralar sabotejci dediniz şimdi Sneijder'in 1.5 yıldır oynamadığı topa ne diyelim

C0imgJqXcAE6ABf.jpg:large

Uzun zaman sonra gayet iyi maç oynadı

Ama Bursa maçtan önce neredeydi önce bunu cevaplayın

Takımı sabote mi etti bunca zaman ne yaptı

Selçuke bir aralar sabotejci dediniz şimdi Sneijder'in 1.5 yıldır oynamadığı topa ne diyelim

sabote etti

adama dünyanın parası ceza verildi

ben olsam ben de sabote ederdim

hazır zirvede iken elden çıkartıp 4-4-2 ye dönmek şart

Bugün ikinci yarı iyi oynadı wesley sadece bunun için tebrikler.
Ligin geneline yayması lazım bu oyunu

NKGSDVBS
TapaTalK

Sneijder 14 haftadır yokları mı oynuyor? El insaf :D Yokları oynadığı ve beni de delirten maçlar vardı doğrudur da Sneijder 14 hafta yani ligin neredeyse tamamın da yokları oynamış olsa sen şu an 33 değil 23 puan da olurdun. O kadar da değil abartmayın.

Sneijder'in iyi oynamadığı ama eh işte idare ediyor dediğimiz maçlar da var ve bu maçlardan Sneijder idare edebildiği için aldığın puanlar da var. Xelçuk, zarbi, semih ise sırf zarar. Ben daha yararlarını görmedim.

Bir şey söylüyorlar lakin kendileri inanmıyorlar ki biz inanalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt