#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder 14 haftadır yokları mı oynuyor? El insaf :D Yokları oynadığı ve beni de delirten maçlar vardı doğrudur da Sneijder 14 hafta yani ligin neredeyse tamamın da yokları oynamış olsa sen şu an 33 değil 23 puan da olurdun. O kadar da değil abartmayın.

Sneijder'in iyi oynamadığı ama eh işte idare ediyor dediğimiz maçlar da var ve bu maçlardan Sneijder idare edebildiği için aldığın puanlar da var. Xelçuk, zarbi, semih ise sırf zarar. Ben daha yararlarını görmedim.

Bir şey söylüyorlar lakin kendileri inanmıyorlar ki biz inanalım.
s
Yahu onlar da inanmiyorlar elbette. Ama amaclari farkli iste.

Günün kazananı hakan ve sneijder olmustur ama kaybedeni GS uzucu

Hakan Ve Sneijder guzel 1 noel tatilini hak ettiler seneye gorusmek uzere !!!

Adamda zerre ego yok, ben Sneijder olsam hayatta Yasin'e pas atmazdım... İki üst düzey kanat oyuncun olupta izlemek vardı Sneijder'i.

Adamda zerre ego yok, ben Sneijder olsam hayatta Yasin'e pas atmazdım... İki üst düzey kanat oyuncun olupta izlemek vardı Sneijder'i.
İşte en büyük eksiğimiz budur. Çok uzun zamandır söylüyorum; Sneijder'in bu genel anlamda vasat düzeyde kalan oyununun tek sorumlusu Sneijder değil. Sneijder'e göre takım kuramayan yönetimler ve teknik kadroların da bu işte sorumluluğu vardır. Bir de bir kısım yerli sevici tayfanın.

Santraforun 28 yaşında bir Drogba, kanatlarında iki adet Abdel Kader Keita kalitesinde oyuncuların olsa şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk hem takım için hem Sneijder için. Sneijder yine 8-10 golü geçmezdi lakin asist sayısı 25-30 falan olurdu herhalde. Büyük Usta Hagi'den beri bir maç içerisinde bu kadar kilit pas atan veya deneyen bir oyuncu daha görmedim ben bu takımda.

iyi tatiller reyiz. Dinlen ve ikinci yarida son 6 hafta gösterdiginden daha iyisini yap

Hayat sana güzel vallaha Wesley. Röportaja da elbiseyle geldin direk sevdiklerinle tatile gideceksin anlaşılan ne diyelim hak ettin iyi tatiller

Konya
Karabük deplasmanlarında bugün olduğu gibi gerçek 1 lider gibi davranırsan seni arenada ki ilk maçta ayakta alkışlayacağıma söz veriyorum.
Çiçek bile veririm.

NKGSDVBS
TapaTalK

Konya
Karabük deplasmanlarında bugün olduğu gibi gerçek 1 lider gibi davranırsan seni arenada ki ilk maçta ayakta alkışlayacağıma söz veriyorum.
Çiçek bile veririm.

NKGSDVBS
TapaTalK

aynen oyle
16 macta boyle maci yok. iyi oynadi diyebilecegimiz 3-4 maci belki vardir.
1 mac iyi oynadi diye 15 mactir lafi dolandirip sucu ondan baska herkese pay edenler uste cikmaya basladi, espri gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt