#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyidi.İşte biz bu Sneijderi istiyoruz hep.2.yarıda tek başına 7 8 maçı alabilecek kapasitesi var.Bu performansta devam etmesi lazım.

Şu cümlen ayıp. Yasinle topuk paslaşmasını görmedin diye düşünüyorum?

Halısahalar'daki göbekli teknik adamların bacak arası aldıktan sonra koşmayı bırakması gibi bir şey bu. Olsa ne olur, olmasa ne olur diyorum yani. Bugün stad neden boştu sence ? Ülke gündeminden mi ?

Herşeyi uçta yaşamayı seven bir milletiz.bugün olması gerektiği gibi oynadı.göklere çıkarmanın manası yok

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Halısahalar'daki göbekli teknik adamların bacak arası aldıktan sonra koşmayı bırakması gibi bir şey bu. Olsa ne olur, olmasa ne olur diyorum yani. Bugün stad neden boştu sence ? Ülke gündeminden mi ?

Bilmiyorum ilgi yoktu pek. uA 'dan başka takıma sahip çıkan yok ki. Bu forum gibi anca muhalefet yapanlar var. Chp gibi sadece muhalefet. :)

Bilmiyorum ilgi yoktu pek. uA 'dan başka takıma sahip çıkan yok ki. Bu forum gibi anca muhalefet yapanlar var. Chp gibi sadece muhalefet. :)
Zeki bişey sorucam bu sabriyi ilk yarı yuhaladınız ikinci yarı herkes alkışlıyodu bu taraftardaki dengesizliği nasıl yorumlarsın kardeş ?

NKGSDVBS
TapaTalK

Gayet iyiydi bugün, demek ki isteyince iyi oynayabiliyor. Sneijder'in 2. yarıda ki performansı şampiyonluğumuzu belirler. Kötü oynadığı zamanlarda yanında ki oyunculara suç atmayı bırakalım artık zira bugün de aynı kişiler vardı etrafında.

anlaşılan sneijder bugün sadece alanyaya döşemedi. nedir bu sneijder düşmanlığı tamam adam bi süredir üyi oynamıyordu da sanki takımın hepsi muazzam oynuyordu takım komple dökülürken sadece sneijdere saldıran adamın niyeti başkadır

anlaşılan sneijder bugün sadece alanyaya döşemedi. nedir bu sneijder düşmanlığı tamam adam bi süredir üyi oynamıyordu da sanki takımın hepsi muazzam oynuyordu takım komple dökülürken sadece sneijdere saldıran adamın niyeti başkadır
s
Sen bu Sneijder düsmanligi yapanlarin cidden Galatasaray'li oldugunu mu saniyorsun Adnan :D

Galatasaray'li biri neden kafasina sIksIn Sneijder'i satarak? :)

Sneijder'den başka bir şey desteklemeyen şahıs Galatasaraylılıktan bahsetmesin

Sneijder kulüpten ayrılırsa malum şahıs da ayrılır inşallah

C0jAaxkXgAA890H.jpg

O nasıl bi goldü üstad???

ya saçma sapan yorumlar yine türemiş tabi ki adam formsuzdu şu an gerçekten iyi oynuyor susun ve keyfini çıkarın

Golde top defansa çarptı sanmıştım ama çarpmamış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gol: 1
Asist: 3
Kilit Pas: 6
Top Kaybı: 0
Top Çalma: 2
Uzun Top: 5/8
İkili Mücadele: 8/11

C0jCjYkWIAAg_Fe.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt