#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim edebiyete kadar başımızda kalacak değil. İkincisi Galatasaray tekrar Şampiyonlar Ligi bileti alırsa Sneijder tarzı fırsat transferlerini yine gerçekleştirebilecek ferasete sahip köklü, uluslararası arenada hatırı sayılır bir kulüp.

C0lDUk0WIAADbOE.jpg

alex

2004-2005....39 maç 25 gol 17 asist
2005-2006....37 maç 19 gol 25 asist
2006-2007....47 maç 20 gol 15 asist
2007-2008....43 maç 18 gol 20 asist

sneijder

2012-2013....21 maç 5 gol 2 asist
2013-2014....42 maç 17 gol 9 asist
2014-2015....44 maç 14 gol 7 asist
2015-2016....40 maç 5 gol 10 asist
2016-2017....16 maç 2 gol 8 asist

yani bi alex değil beyler lütfen. kariyerde kariyer diyenler elbet olacağı için;o kariyer ona aldırıyor zaten 5.5m€'yu.
velhasılkelam çin onu bekler.teşekkür edelim tiz vakitte.

veriler ekşiden alıntı.

edit:hagi falan girmeyin sol şeyi olamaz ikiside.konu adı üstünde Benjamin.

Alex 8 sene 6 kupa.
Sneijder 4 sene 8 kupa.

;);)

2 yıldır ilk kez bu kadar iyi oynadı ama adama demezlermi bugüne kadar nerdeydin birader bula bula alanya maçınımı buldun iyi oynayacak.Sırf bu yüzden istemiyorum seni ucuz maçlarda kahraman olacak topçulara ihtiyacımız yok bizim.

2 yıldır ilk kez bu kadar iyi oynadı ama adama demezlermi bugüne kadar nerdeydin birader bula bula alanya maçınımı buldun iyi oynayacak.Sırf bu yüzden istemiyorum seni ucuz maçlarda kahraman olacak topçulara ihtiyacımız yok bizim.

m4J4Ey.png

attığı golün vuruşunu her futbolcu yapamaz.

Rize, Bursa ve Alanya oyunu karşı sahaya yıktığımızda Sneijder'in performansları tesadüf değil.

Dunku Sneijderi gordukten sonra sampiyonluk adina ilk kez umutlandim bu sezon.

Dunku Sneijderi gordukten sonra sampiyonluk adina ilk kez umutlandim bu sezon.
kamil takımın oynadığı oyunla bulunduğu yer ne kadar garipse, forumda wesleyin iyi oynadığı maçlara ucuz maç kahramanlığı söylemi de o kadar garip.

Ucuz dedikleri maçı kaybetsek burada saydıracaklar adama. Kazanıyoruz yine saydırıyorlar. Çok enteresan lan

Alex 8 sene 6 kupa.
Sneijder 4 sene 8 kupa.

;);)

İşte somut veri dediğin budur.Alex o kadar gol asisti yaptı ama şikeyle hakemle kollanan sezonlarda yaptı.Dünkü alanya maçını iyi izleyin adamlar ancak bizden birini öldürmesi gerek ki öyle faul çalsın.Son işte 5-10 dk kala sanırsam fark açılınca bir kırmızı verdi.Şöyle diyim bir tarafta her türlü faule maruz kalan sneijder var bir tarafta sanki mahalle maçı yapar gibi top oynayan alex kart yok faul yok ofsayt yok.İstatistiklerde bence bu saydıklarımda gözardı edilmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt