#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mest Özil sadece 5 gol 3 assist heeee, vay terbiyesiz birde temizden 9 milyon aliyor.
David Silva 1 gol 3 assist, yuh olm yuh.

Yani GSC'ye göre bu adamlar kovulacak yakinda, kismede almaz cünkü assist veya gol yapamiyorlar adiklari paraya göre.. Yeni kadro kurariz lan söyle Modric, Özil, Rakitic'li fln..

GSC üyeleri tedirgin :)

s
Hehehe güzel atlamissin da heyecanlanmadan önce biraz kafani calistirsan cok daha mantikli yorumlar gelebilir.

Nasil daha zor ligte oynuyorsa, ayni zamanda dünyanin en iyi futbolculariyla bir takimda oynuyor. Yani durum dengelenmis oluyor. ;)

Guzel atlamissin ne demek? Sacma bir yorum gordugumde alinti yapmak ''atlamak'' mi oluyor?

Sneijder forvet arkasi oynuyor
Modric merkez orta saha
(buyuk takimlar haric)
Sneijder'in oynadigi takimlar: Gaziantepspor, Alanyaspor, Adanaspor, Kasimpasa
Modric'in oynadigi takimlar: Villarreal, Real Sociedad, Sevilla, Athletic de Bilbao

Guzel atlamissin ne demek? Sacma bir yorum gordugumde alinti yapmak ''atlamak'' mi oluyor?

Sneijder forvet arkasi oynuyor
Modric merkez orta saha
(buyuk takimlar haric)
Sneijder'in oynadigi takimlar: Gaziantepspor, Alanyaspor, Adanaspor, Kasimpasa
Modric'in oynadigi takimlar: Villarreal, Real Sociedad, Sevilla, Athletic de Bilbao
s
Sneijder'in birlikte oynadigi takim arkadaslari: Semih, Hakan, Selcuk, Eren
Modric'in oynadigi takim arkadaslari: Ronaldo, Bale, Benzema, Ramos

Hehehehehe

Ayrica benim ne demek istedigimi anlamiyorsun, ciddi ciddi kiyaslama yaptigimi düsünüyor bu cocuk :D

biz mi tedirginiz yoksa dun can havliyle onumuzdeki 2 mactan 1 puan alirsak kimse sasirmasin diye simdiden kilif ve yol yapma hazirliklarina baslayan malum dansoz sahsiyet mi
para takalim da git otede dans et

s
1 gol 1 assist nedir Ahmet o paralar icin, FUTBOLDA GOL VE ASSIST HARIC KATKI SAGLAMAK DIYE BIRSEY YOK, INANMIYORSAN SOR GSC FORUMUNA..

Karismiyorum elbette ama adaletsizlik var gibi bu konuda..

GSC forumunu üstat Alex Ferguson'a yönlendirelim. Üstadın da dediği gibi istatistik mini eteğe benzer; çok şeyi gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.

s
Sneijder'in birlikte oynadigi takim arkadaslari: Semih, Hakan, Selcuk, Eren
Modric'in oynadigi takim arkadaslari: Ronaldo, Bale, Benzema, Ramos

Hehehehehe

Ayrica benim ne demek istedigimi anlamiyorsun, ciddi ciddi kiyaslama yaptigimi düsünüyor bu cocuk :D

cevabini alinca ''benim ne demek istedigimi anlamiyorsun'' oluyo demek :D

GSC Forumu diyor ki:

- Özil
- Silva
- Modric
- Rakitic
- Thiago

aldiklari parayi haketmiyorlar, oynamak icin bitmisler. Ilginc..

Yani ayni yorumlar ayni sebeplerden dolayi Sneijder icin yaziliyorda ondan diyorum. Bence bunu diyenlere güvenmekte fayda var. Birileri gercekleri döktükce kuduruyormu yoksa bana mi öyle geliyor.

Kendilerince birseyler uyduruyorlar söyle böyle diye. Oysa ki ben burda yazilanlari anlatiyorum.

Sneijder koydukca, GSC forumun 70% cildiriyor, ilginc..........

wesley-sneijder-uzer-6d2ef24d11f3e212d49b.jpg

bu hakan hasta mi beyler, hastaysa soyleyin de fazla uzerine gitmeyelim :D

daha gecen inaki williams jese'yi alalim diyen adam, gelmis bize akil veriyor :D

sneijder'i modric ile kiyaslayan kim :D

s
Rakitic 2 gol 1 Assist yapmis aldigi paraya bakin arkadas yuuuh, Barca yarin kapinin önüne koyacakmis. Rakitic ve Modric'i almak gerekir. Bu düsük performanslarina kimse para vermez arkadas, acilen almak lazim.

rakitic - modric ve sneıjder'den bir üçgen kurup asiste gole göre kıyasladın ya bir gülme tuttu beni.
senin modriç dediğin adam la ligada real orta sahasında dinamo gibi çalışıyor. ne yaptığını bir izle bakalım .

sneıjder ise götü boklu ligimizde 2 senedir ne yapmış ? kapanış maçında oynadı diye barça ve real orta sahalarıyla kıyaslama hemen :)

bu hakan hasta mi beyler, hastaysa soyleyin de fazla uzerine gitmeyelim :D

daha gecen inaki williams jese'yi alalim diyen adam, gelmis bize akil veriyor :D

sneijder'i modric ile kislayan kim :D
s
Paranoyak birine benziyon kendince uydurdugun olaylara bakilinca. Ha eger uydurmuyorum, cidden yazdiklarindan bunu cikariyorum diyorsan, durum daha vahim :2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Dinamo gibi mi? Ne salliyorsunuz arkadas futbolda sadece gol ve istatistik vardir, ne dinamoso. Hersey acik ortada, 1 gol 1 assist

BIR GOL BIR ASSIST, ne dinamosundan bahsediyorsunuz..

sneijder vasat oynuyordu istatistiklerden bagimsiz olarak
16 macin 3-4unde iyi, 1inde cok iyi oynayip geri kalaninda basit top kayiplari ve genel olarak fiziki yetersizlik sergileyen birini sozu edilen topcularla savunmak icin deli olmak gerekir

Dinamo gibi mi? Ne salliyorsunuz arkadas futbolda sadece gol ve istatistik vardir, ne dinamoso. Hersey acik ortada, 1 gol 1 assist

BIR GOL BIR ASSIST, ne dinamosundan bahsediyorsunuz..

orta sahadaki adamın öncelikli görevi ne gol ne de asisttir ...b2b tarzı oyunla merkezden çevreye çift yönlü top dağıtmak rakibi bozmak oyun kurmak ve rakibin kanal geçişlerini kesmektir.
asist ve goller bu oyunun içinde gelebilir. ama buna göre değerlendirme olmaz.

s
Paranoyak birine benziyon kendince uydurdugun olaylara bakilinca. Ha eger uydurmuyorum, cidden yazdiklarindan bunu cikariyorum diyorsan, durum daha vahim :2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Kendim mi uydurmusum, inaki williams ve jese icin kim konu acti, ben mi? :D

Konumuza donunce, sneijder'in iyi oynamasini herkez istiyor, ama bende sana sorarim, sneijder son 2 yildir dogru duzgun top mu oynuyor, sirf 2-3 macta iyi oynadi diye yere goge sigdiramiyorsun, gercekleri gor gercekleri, bu sezon selcuk ne kadar kotuyse sneijder de aynisi, sirf alanya'ya karsi iyi oynadi diye havalara girmeye gerek yok. Bunu her macta olmazsa bile buyuk maclarda gostersin, oyle alanya'ya karsi iyi oynasin, ee? Buyuk maclarda kotu oynadigini unutalim, kucuk takimlara iyi oynadigini mi hatirlayalim?

basaksehir, fenerbahce, besiktas, trabzon maclarinda nerdeydi?

orta sahadaki adamın öncelikli görevi ne gol ne de asisttir ...b2b tarzı oyunla merkezden çevreye çift yönlü top dağıtmak rakibi bozmak oyun kurmak ve rakibin kanal geçişlerini kesmektir.
asist ve goller bu oyunun içinde gelebilir. ama buna göre değerlendirme olmaz.
s
Ah hadi canim? Ilk defa duyuyorum böyle birseyi bak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt